Gość: gosia IP: *.crowley.pl 04.02.06, 18:08 Dziewczyny jakie macie sprawdzone metody, aby cera byla ładna tzn. nie miala zadnych zaskornikow, wydawalaby sie na zdrowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AndziaWkwiatkach Re: ładna cera IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.02.06, 18:20 ja nakładam podkład, puder, korektor i...wydaje sie byc zdrowa! ale chyba nie o to w tym chodzi zeby zakrywac skutki tylko wyeliminowac przyczyny złego stanu skory chodze raz w miesiacu do kosmetyczki na oczyszczanie, pellingi i maseczki + masaz w domu nawilzam i dokładnie oczyszczam mleczkiem, tonikiem no i myje twarz woda termalna lubie wiosne i lato - wtedy cera wyglada wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: ładna cera 04.02.06, 18:28 podobno sposobem Marylin Monroe na idealną cerę, były lewatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: ładna cera 04.02.06, 18:37 to chyba dar od bozi bo nigdy specjalnie nie dbalam, nie odzywalam sie zdrowo, sporo sie opalalam, palilam a nie mam problemow w cera, ma ladny kolor, jest zdrowa, nawilzona, jest gladka, czasem przed okresem pojawi sie jakas krostka ale poza tym nic teraz dopiero doceniam to i lepiej o nia dbam a tak to wiekszosc zycia krem Nivea, albo takie co cala rodzina uzywala. Od paru lat uzywam toniku, mleczka - wcale nie super, bo najczesciej polskie Ziaja albo Bielenda, kremu nawilzajacego, mniej sie opalam ,nie pale, Ale moja mama ma tez ladna cere, jedynie czym sie nasze twarze roznia to iloscia zmarszczek dookola oczu.. :-0) Mozna dbac o cere i warto ale to połowa sukcesu druga polowa to dobre geny Odpowiedz Link Zgłoś
tehanu Re: ładna cera 06.02.06, 03:12 Dobre geny to dar niebios, jak się ma mniej dobre - warto się trochę przyłożyć. Mnie się wydaje, że dobre (wręcz pedantyczne) codzienne oczyszczanie, nawilżanie i ochrona to klucz do sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś