Gość: Margolci@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:06 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margolci@ Re: UNDER TWENTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:07 dobra seria??warta??wypowidzcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: UNDER TWENTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:09 nie dobra. I nie warta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henia Re: UNDER TWENTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 18:31 Ciekawa opinia, zwazywszy ze moja corka stosuje i nie narzeka, jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margolci@ Re: UNDER TWENTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:44 A czemu jest nie warta badz warta uwagi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: UNDER TWENTY IP: 87.207.211.* 05.02.06, 21:06 ja jestem ovet twenty (25lat) uzywam żelu do mycia twarzy z tej serii i jestem bardzo zadowolona :) skóra jest oczyszczona, makijaż dokładnie zmyty, Zadnych podrażnień, suchego, łuszczącego się naskórka. Nie wiem jak reszta kosmetyków, ale żel godny polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: UNDER TWENTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:08 Karlo, który żel masz? Niebieski czy różowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy kot Re: UNDER TWENTY IP: *.media4.pl 05.02.06, 21:16 Z totalnego braku kasy kupiłam intesywny mrem-kurację i po kilku dniach jestem naprawdę zadowolona. Owszem, za krótko żeby mówić o efektach przeciwtrądzikowych, ale nie podrażnia, skóra jest ok, nie wysusza. Miałam kiedys żel do mycia twarzy, truskawkowy chyba, ale nie pasował mi - jakiś taki był "śliski" i zostawiał na twarzy warstewkę, a tego nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awocado Re: UNDER TWENTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:53 Używałam, ale tej niebieskiej serii Under Twenty. Krem i tonik mogę z czystym sumieniem polecić. Żel - odradzam! Okropnie wysusza skórę, mimo, ze moja zwykle się przetłuszczała. Po użyciu tego żelu do mycia twarzy skóra jest ściągnięta i jest to nieprzyjemne uczucie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: maja fajny peeling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:11 dobry tonik, ten niebieski, warto kupic do skóry tłustej-nie wyssusza, jest ok:- ) natomiast peelingu do ciała nie polecam, jakis taki nijaki:| nbi to żel pod prysznic z peelingiem ni peeling do stosowania raz na tydzien:| Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: maja fajny peeling 06.02.06, 11:49 niunia bredzisz tam z tyłu opakowania napisane wyraznie ile razy na tydzien stosowac jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: maja fajny peeling IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.06, 12:03 Lubie tonik i pianke do mycia twarzy z niebiesko-zielonej serii - mam 29 lat i tlusta cere. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: maja fajny peeling 06.02.06, 13:41 dołączam się do pozytywnej opinii o peelingu. lubię peelingi Lirene, niedawno więc kupiłam z tej serii dla odmiany i jestem tak samo zadowolona, jak z tamtych. używam raz w tygodniu i zupełnie nie widzę problemu w tym, że się pieni:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: nie maja fajnego peelingu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.06, 14:28 Kurcze, moj poprzedni post ma tytul "maja fajny peeling", a ja tego rozowego wprost nie cierpie, bo wg mnie smierdzi okrutnie:))) Dlatego moj biezacy post ma tytul taki a nie inny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: nie maja fajnego peelingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 18:12 We wszystkich drogeriach, w jakich byłam, wymiotło ten peeling, więc musi być dobry:)No, chyba, ze wycofali, bo np. w sklepie inetrnetowym Erisa nie ma go juz w ofercie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: nie maja fajnego peelingu 06.02.06, 22:45 Milka, wlazłam właśnie na stronę Eris i w sklepie ten peeling jest:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: nie maja fajnego peelingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:45 Hm, a to dobrze! Ale przez jakiś czas naprawdę nie było. No, chyba że ja ślepnę;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: nie maja fajnego peelingu 06.02.06, 21:14 tu Ci przyznam rację- zapach nie jest najlepszy... pachnie jak cała ta różowa seria, taki sobie zapach, niby owocowy, mnie też średnio przypadł do gustu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: UNDER TWENTY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.06, 14:47 Ja z tej serii używam tylko różowego peelingu do ciała. Mnie bardzo pasuje, jestem zadowolona. Żeby używać go oszczędniej i dla lepszego efektu należy nanosić go na bardzo mokrą skórę lub dodawać na dłoni do niego wodę - wtedy lepiej się rozsmarowuje na ciele i nie zużywa się go w takich ilościach. Zorientowałam się dopiero, kiedy zużyłam pół tuby na jakieś 2-3 mycia. Teraz dodaję do niego jeszcze odrobinę oliwki - wyciskam peeling w zagłębienie dłoni, do niego dodaję odrobinę oliwki (np. nivea lub j&j), ociupinę wody, żeby nie było za suche i na ciało. Efekt jest świetny, polecam zwłaszcza osobom o suchej skórze. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk peeling SUNNY MELON 06.02.06, 22:48 zobaczyłam właśnie taką nowość na stronie Eris. bardzo mnie zaintrygował, bo jestem wielbicielką wszelkich melonowo- arbuzowych zapachów:) jest jeszcze balsam do ciała. w sklepach jeszcze się z nimi nie spotkałam, może ktoś widział gdzieś w Wawie? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś