Dodaj do ulubionych

UNDER TWENTY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:06
Obserwuj wątek
    • Gość: Margolci@ Re: UNDER TWENTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:07
      dobra seria??warta??wypowidzcie sie
      • Gość: nie Re: UNDER TWENTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:09
        nie dobra. I nie warta.
    • Gość: henia Re: UNDER TWENTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 18:31
      Ciekawa opinia, zwazywszy ze moja corka stosuje i nie narzeka, jest zadowolona.
      • Gość: Margolci@ Re: UNDER TWENTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:44
        A czemu jest nie warta badz warta uwagi??
    • Gość: Karla Re: UNDER TWENTY IP: 87.207.211.* 05.02.06, 21:06
      ja jestem ovet twenty (25lat) uzywam żelu do mycia twarzy z tej serii i jestem
      bardzo zadowolona :) skóra jest oczyszczona, makijaż dokładnie zmyty, Zadnych
      podrażnień, suchego, łuszczącego się naskórka. Nie wiem jak reszta kosmetyków,
      ale żel godny polecenia!
      • Gość: jo-asiunka Re: UNDER TWENTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:08
        Karlo, który żel masz? Niebieski czy różowy?
    • Gość: rudy kot Re: UNDER TWENTY IP: *.media4.pl 05.02.06, 21:16
      Z totalnego braku kasy kupiłam intesywny mrem-kurację i po kilku dniach jestem
      naprawdę zadowolona. Owszem, za krótko żeby mówić o efektach
      przeciwtrądzikowych, ale nie podrażnia, skóra jest ok, nie wysusza.
      Miałam kiedys żel do mycia twarzy, truskawkowy chyba, ale nie pasował mi -
      jakiś taki był "śliski" i zostawiał na twarzy warstewkę, a tego nie lubię.
    • Gość: Awocado Re: UNDER TWENTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:53
      Używałam, ale tej niebieskiej serii Under Twenty.
      Krem i tonik mogę z czystym sumieniem polecić. Żel - odradzam! Okropnie wysusza
      skórę, mimo, ze moja zwykle się przetłuszczała. Po użyciu tego żelu do mycia
      twarzy skóra jest ściągnięta i jest to nieprzyjemne uczucie ;/
    • 18_lipcowa maja fajny peeling 05.02.06, 22:04

• Gość: malenka Re: maja fajny peeling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:11
        dobry tonik, ten niebieski, warto kupic do skóry tłustej-nie wyssusza, jest ok:-
        ) natomiast peelingu do ciała nie polecam, jakis taki nijaki:| nbi to żel pod
        prysznic z peelingiem ni peeling do stosowania raz na tydzien:|
        • 18_lipcowa Re: maja fajny peeling 06.02.06, 11:49
          niunia bredzisz
          tam z tyłu opakowania napisane wyraznie ile razy na tydzien stosowac
          jest super
          • Gość: Kasia Re: maja fajny peeling IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.06, 12:03
            Lubie tonik i pianke do mycia twarzy z niebiesko-zielonej serii - mam 29 lat i
            tlusta cere.
            • bzzzk Re: maja fajny peeling 06.02.06, 13:41
              dołączam się do pozytywnej opinii o peelingu. lubię peelingi Lirene, niedawno
              więc kupiłam z tej serii dla odmiany i jestem tak samo zadowolona, jak z
              tamtych. używam raz w tygodniu i zupełnie nie widzę problemu w tym, że się
              pieni:)
              pzdr
              • Gość: Kasia Re: nie maja fajnego peelingu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.06, 14:28
                Kurcze, moj poprzedni post ma tytul "maja fajny peeling", a ja tego rozowego
                wprost nie cierpie, bo wg mnie smierdzi okrutnie:))) Dlatego moj biezacy post
                ma tytul taki a nie inny :)))
                • Gość: milka Re: nie maja fajnego peelingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 18:12
                  We wszystkich drogeriach, w jakich byłam, wymiotło ten peeling, więc musi być dobry:)No, chyba, ze wycofali, bo np. w sklepie inetrnetowym Erisa nie ma go juz w ofercie:/
                  • bzzzk Re: nie maja fajnego peelingu 06.02.06, 22:45
                    Milka, wlazłam właśnie na stronę Eris i w sklepie ten peeling jest:)
                    pzdr
                    • Gość: milka Re: nie maja fajnego peelingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:45
                      Hm, a to dobrze! Ale przez jakiś czas naprawdę nie było. No, chyba że ja ślepnę;)
                • bzzzk Re: nie maja fajnego peelingu 06.02.06, 21:14
                  tu Ci przyznam rację- zapach nie jest najlepszy... pachnie jak cała ta różowa
                  seria, taki sobie zapach, niby owocowy, mnie też średnio przypadł do gustu.
                  pzdr
    • Gość: len Re: UNDER TWENTY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.06, 14:47
      Ja z tej serii używam tylko różowego peelingu do ciała. Mnie bardzo pasuje,
      jestem zadowolona. Żeby używać go oszczędniej i dla lepszego efektu należy
      nanosić go na bardzo mokrą skórę lub dodawać na dłoni do niego wodę - wtedy
      lepiej się rozsmarowuje na ciele i nie zużywa się go w takich ilościach.
      Zorientowałam się dopiero, kiedy zużyłam pół tuby na jakieś 2-3 mycia. Teraz
      dodaję do niego jeszcze odrobinę oliwki - wyciskam peeling w zagłębienie dłoni,
      do niego dodaję odrobinę oliwki (np. nivea lub j&j), ociupinę wody, żeby nie
      było za suche i na ciało. Efekt jest świetny, polecam zwłaszcza osobom o suchej
      skórze.

Pozdrawiam!
    • bzzzk peeling SUNNY MELON 06.02.06, 22:48
      zobaczyłam właśnie taką nowość na stronie Eris. bardzo mnie zaintrygował, bo
      jestem wielbicielką wszelkich melonowo- arbuzowych zapachów:) jest jeszcze
      balsam do ciała. w sklepach jeszcze się z nimi nie spotkałam, może ktoś widział
      gdzieś w Wawie?
      pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka