ma-lena1506 06.02.06, 12:56 Jaki możecie polecić mi błyszczyk do ust w naturalnym różowym kolorze,najlepiej taki który nie ma brokatowych drobinek. Jest tego mnóstwo w sklepach i pojęcia nie mam,które są dobre? Doradźcie coś proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maxi Re: naprawdę dobry błyszczyk do ust !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:02 Revlon super lustrous. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: naprawdę dobry błyszczyk do ust !? IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.06, 13:09 Diorkiss Odpowiedz Link Zgłoś
k_anilorak dla mnie tylko DIOR, 07.02.06, 13:15 przyłączam się .... ale dla mnie na pierwszym miejscu jest : 1. Dior addict - ze względu na opakowanie i łatwiejszą aplikację 2. Dior kiss Nie pamiętam kiedy kupiłam sobie sama jakiś błyszczyk. Mój M co jakiś czas wyjeżdza służbowo za granicę i tam kupuje mi jakieś mazidło. Jest już specjalistą w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: naprawdę dobry błyszczyk do ust !? 06.02.06, 14:24 W naturalnym (ale różowym) kolorze polecam: a) Constance Carol kolor Nude (okazuje się, że to to samo co Collection 2000, są identyczne) - około 15 zł (drogeria Natura). Wyjątkowo piękny kolor brudnego różu, bardzo naturalny, bez żadnych drobinek. b) Bourgois 3-D nr 16 kolor prawie taki jak ten powyżej. W opakowaniu widać ultradelikatne drobinki, na ustach już nie. 36 zł (Galeria Centrum) c) Szminka Diora Addict Ultra Shine nr 222 Perfect Beige - beżowo/różowa. Drobinki niby są, ale nienachalne. Moim zdaniem ta szminka to błyszczyk. 92 zł (Sephora, w Douglasie teraz 10% znizki na Diora, więc troche taniej tam będzie.) Z całą siłą polecam wersję a) swietny błyszczyk za takie małe pieniądze! uwaga - to dotyczy tylko i wyłącznie koloru Nude! Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: naprawdę dobry błyszczyk do ust !? 06.02.06, 15:15 Lancome Juicy Tube 30 Groseille - naturalny, bez brokaut, ladnie podkresla naturalna czerwien ust. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: naprawdę dobry błyszczyk do ust !? 06.02.06, 15:18 Zdecydowanie Chanel Levres Scintillantes. Tłuściutki, pielęgnujący usta, nadający im efekt pełnych i soczystych. Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe :) 06.02.06, 15:28 >nadający im efekt pełnych i soczystych >podkresla naturalna czerwien ust Fajnie opisujecie te błyszczyki, jakbym jakieś hasła reklamowe czytała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: naprawdę dobry błyszczyk do ust !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:59 właśnie dzisiaj kupiłam a szukałam też bez żadnych brokatów w kolorze pudrowego różu może nie będzie bardzo trwały ale o ten mi chodziło Bell nr6 Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: naprawdę dobry błyszczyk do ust !? 06.02.06, 21:05 Moje typy: Loreal Glam Shine seria Juice nie zawiera drobinek, wszystkie odcienie są bardzo naturalne, półtransparentne Revlon SuperLustrous, niektóre mają drobinki ale są praktycznie niewidoczne, kolor 04,12 IsaDora Moisturizing Lipgloss nr 01 Bourjois Effet 3D nr 3,4,15 Odpowiedz Link Zgłoś
gingerrr Re: naprawdę dobry błyszczyk do ust !? 06.02.06, 21:08 a ja bardzo sobie chwalę nasze polskie voliare i rubby rose . poszukaj w drogeriach ,są świetne i niedrogie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: naprawdę dobry błyszczyk do ust !? 07.02.06, 04:02 Rimmel Vinyl Lip ok 20 zł Sephora balsam do ust w białym pudełeczku z czarną nakrętką, ok 12 zł, zawiera menthol ale mimo wszystko wart jest używania nawet zimą, bo wyczynia cuda z objętością i powabnością ust :) - bezbrawny więc przepraszam jeśli nie na temat ;] Odpowiedz Link Zgłoś