Dodaj do ulubionych

tabletki odchudzajace

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:35
Mam pytanie.Czy stosował ktos tbletki odchudzajace dodam ze sa na recepte
tylko XENICAL lub MERIDIA???Chciałabym wiedziec czy sa skuteczne i czy warto
sie truc,bo słyszałam ze ponoc działaja a nigdzie nie moge znalezc cos na ten
temat.
Obserwuj wątek
    • basbusaa Re: tabletki odchudzajace 07.02.06, 15:00
      Już ci mówię co tylko chcesz o Meridii. Ja wprawdzie nie brałam tego, ale moje
      koleżanki z pracy brały. Chudły, nawet sporo. Niestety były efekty uboczne.
      Teraz jest taki nowy "super" lek na otyłość Meizitanc. Jest to w 90% to samo co
      Meridia, daje te same skutki uboczne i chudnie się tak samo tylko jest
      zdecydowanie teńszy. Tu możesz sobie o tym poczytać:
      f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1708575&start=0 Dodam tylko, że jak się
      przestanie brać to tyje się tak samo jak po każdej diecie.
      • setorika Re: tabletki odchudzajace 07.02.06, 15:03
        Wyczytałam, że są problemy z zajściem w ciążę.
      • Gość: dunia23 Re: tabletki odchudzajace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:18
        Dzięki wielkie za informacje które mogłam znalezc na te kafetierze o nowym
        srodku odchudzajacym MEIZITANG.Wyczytałam na ich temat naprawdę wszystko i mimo
        że niektóre informacje mnie przeraziły np.że komuś rozwalił wątrobe,byłąbym
        prawie pewna do ich zastosowania ale w swojej małej miejscowości nie mam
        możliwości ich zdobycia a na forum nikt nie pisze gdzie moge je dostac,na
        allegro juz były podróbki i zostały wycofane,więc jeśli mołby ktos mi podac
        informacje gdzie moge je zdobyc prosze o maila: dunia23@vp.pl Z góry bardzo
        dziękuje!POZDRAWIAM
        • Gość: frutelka ile ten meizitang kosztuje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:19
          • Gość: dunia23 Re: ile ten meizitang kosztuje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:43
            kosztuje 110 zł ale wciaz szukam gdzie mozna go zamówic bo sa z tym problemy.
    • kajkai Re: tabletki odchudzajace 07.02.06, 15:03
      ja biore adipex i jedzenie dla mnie moze nie istniec.
      JEm bo musze ale glodu nie czuje.
      CZuje sie rowniez b. dobrze.
      Jedyne co mi doskwiera to suchoty !!
      • wieeewiora Re: do kajkai 07.02.06, 18:36
        Jak długo bierzesz, w jakich dawkach i ile schudłaś?
        Czy są jakieś efekty uboczne?
        Ile kosztuje opakowanie i na ile wystarcza?
        Pozdrawiam
        • Gość: kajkai Re: do kajkai IP: 81.210.22.* 08.02.06, 10:26
          miesiac. Schudlam 5 kg. Przy czym najwiecej przez pierwszy tydzien :)
          Powiem Ci, ze w ogole nie chce ci sie jesc !!! Jestem ogromnym lakomczuchem !!
          A teraz ?? Jem, bo jem ale nie burczy mi w brzuchu i najczesciej zapominam o
          obiedzie,kolacji lub sniadaniu.
          Za opakowanie zaplacilam ok 70 zl - starcza na miesiac. Jest tam 30 tabletek,
          biore jedna dziennie.
          Poczatkowo strasznie mnie suszylo !!!!! Pilam i pilam i pilam :)
          No i wstawalam o 5 wypoczeta i rzeska ..mialam w koncu czas na ksiazki.
          Teraz mniej...
          Przy adipexie NIE WOLNO POD ZADNYM POZOREM PIC ALKOHOLU !!!!
          • paul.a1995 Re: do kajkai 16.12.15, 15:17
            Witam. ma moze Pani namiar na tabletki adipex ktore pani kupila? 30 tabketej za 70 zł.
            • kasha77 Re: do kajkai 16.12.15, 16:10
              po pierwsze adipex jest środkiem nie dopuszczonym do sprzedaży w Polsce, i handel nim jest nielegalny. po drugie wyciągnęłaś wątek sprzed wielu lat.
      • Gość: dunia23 Re: tabletki odchudzajace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:49
        A coś więcej na temat tego ADIPEXU czy to na recepte??
        • kajkai Re: tabletki odchudzajace 08.02.06, 12:35
          strach powiedziec - kupilam na allegro :(
      • Gość: dunia23 Re: tabletki odchudzajace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:36
        le czasu bierzesz już ADIPEX i czy już schudłaś?le najwiecej w miesiac mozna
        schudnac?
      • setorika Re: do kajkai 12.02.06, 11:55
        a jak ze spaniem? Możesz zasnąć?
      • Gość: wiola Re: adipex IP: *.chello.pl 15.02.06, 10:06
        dużo tu piszecie o proszkach odcudzających i chyba bym kupiłaadipex proszę o
        osobektóra go brała i informacje szczegółowe
    • Gość: Nessie Re: tabletki odchudzajace IP: *.acn.waw.pl 07.02.06, 15:34
      Poczytałam o Meizitangu...

RANY boskie, pochodne morfiny, efedryna, sibutramina, metale ciężkie... No super
      ziołowy specyfik :( Kurczę, to ja już wolę być gruba albo sobie Extasy zapodać :/
    • Gość: mag.a Re: tabletki odchudzajace IP: *.ssmb.com 07.02.06, 15:49
      bralam i jedno i drugie
      Meridia- to farmaceutyczna odmiana amfetaminy...chudnie sie do 10 kg na m-c
      Xenical bralam zaraz po skonczonej chemioterapii, nie ma skutkow ubocznych,
      zapobiega wchlanianiu sie zjedzonego tluszczu do organizmu, efekty dodatkowe to
      to ze oddajesz ten tluszcz w wersji nie strawionej, plynnej i czesto poza swoja
      kontrola czyli jesli masz czas na siedzenie w domu xenical ok, jesli mozesz
      chodzic do szkoly/pracy z pampersem to tez twoj wybor:) chudnie sie wolniej ok
      6 kg na m-c.
      • Gość: Lidka Re: tabletki odchudzajace IP: *.dobranet.pl 15.02.06, 10:58
        ludzie opanujcie się, czytam te wsszystkie wypowiedzi i ogarnia mnie
        przerażenie :/ jak mozna tak niszczyć swoje zdrowie????? pomyślcie czy warto???
        cieszę sie że mimo młodego wieku jestem mądrzejsza:):)
    • Gość: Bea Re: tabletki odchudzajace IP: *.osiedle.net.pl 08.02.06, 08:06
      czy ktos z was stosował zioła ojca klimuszko?
    • dominika8 Re: tabletki odchudzajace 08.02.06, 08:29
      z pewnych względów o Meridii wiem wszystko
      sama brałam, schudłam 16 kg w ciągu 4 mc
      Meridia to nie żadna pochodna amfetaminy, nie ma problemów z zajściem w ciążę
      jakby co to służę wiedzą
      • kropka.nad.zet 16 kg/4 miesiące 08.02.06, 08:41
        to i bez tabletek można schudnąć - wychodzi średnio 1 kg/tydzień, a taki wynik
        to żadna rewelacja
        tyle schudnie się odstawiając słodzone rzeczy, włącznie ze słodkim piciem (soki
        tylko warzywne pić trzeba) i ruszając się: siłownia, aerobik, basen
        człowiek zdrowszy, a nie nafaszerowany chemią - nie wiadomo, jakie skutki
        uboczne za parę lat
        • Gość: kayka Re: 16 kg/4 miesiące IP: 81.210.22.* 08.02.06, 10:29
          tak sie tylko mowi.
          Dla lakomczucha jedzenie to nalog. A jak wiesz z nalogu nielatwo wyjsc !!!
          GLod przyciska kregoslup do plecow :)
          Adipex daje szanse zmienic nawyki zywieniowe. Przyzywczaic zoladek do malych
          porcji. Do niejedzenia po 22...
          • Gość: kate Re: 16 kg/4 miesiące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:54
            ja też brałam adipex,chudłam w zaskakująco szybkim tempie, bo mogłabym nic nie
            jeść.Natomiast boję się czy stosowanie tego środka nie odbije mi się w
            porzyszłości.Przerażona jestem tym,że mogłabym przez własną wygodę mieć
            problemy z zajściem w ciąże.Z drugiej strony adipex chyba w jakimś stopniu
            uzależnia,bo znowu mam ochotę go zakupić.Działa trochę jak narkotyk, ciągle
            człowiek jest pobudzony i pełny energii.
            • setorika Re: 16 kg/4 miesiące 08.02.06, 12:02
              A gdzie Ty to kupujesz? Przecież tego w Polsce nie ma, pytałam znajomą farmaceutkę.
          • kropka.nad.zet Re: 16 kg/4 miesiące 08.02.06, 11:02
            Gość portalu: kayka napisał(a):

> tak sie tylko mowi.
            > Dla lakomczucha jedzenie to nalog. A jak wiesz z nalogu nielatwo wyjsc !!!

A wyobraź sobie, że wiem, jak to jest, kiedyś w 3 miechy schudłam bez aż
            jakiegoś wielkiego wysiłku 10 kg, a miałam ciężko, bo mieszkałam z rodzicami,
            więc "niejedzenie" czegokolwiek (śniadanie, obiad, kolacja) mogłam sobie wybić
            z głowy

A propos głowy - odkąd przestałam się odchudzać jak maszyna: dieta, ziółka,
            głodówka. itepe, tylko zaczęłam myśleć, JAK, a nie CO jeść, schudłam bez
            szczególnych zabiegów i od 98 roku utrzymuję stałą wagę 53-54 kg, a uwierz mi,
            jem naprawdę wszystko, bo wszystko mi smakuje, więc nie wyobrażam sobie powrotu
            do czasów jakichś drastycznych diet, kiedy musiałam sobie odmawiać wszystkiego
            tego, co uwielbiałam
            tylko teraz, kiedy jem czekoladę (a jem naprawdę prawie codziennie) nie mam
            jakiegoś szczególnego głodu na nią, tak jak to bywało w "okresach odstawienia",
            żeby poczuć jej smak i aromat wystarczają mi dwa kwadraciki, a nie - jak
            kiedyś - musiała być to cała tabliczka.
            • kajkai Re: 16 kg/4 miesiące 08.02.06, 12:37
              no tak - mialas silna wolę ! Wyobraz sobie ze jestem w stanie to sobie wyobrazic.
              Ja tak nie umiem i mnostwo kobiet rowniez nie potrafi !!
            • Gość: beata Re: 16 kg/4 miesiące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:59
              Tak, ale nie wszyscy tak mogą. Ja np. waże 56 kg i bardzo chciałabym schudnąć 5.
              Ostatnio przez miesiąc jadłam tylko jedna sałatkę grecką (sałata, pomidor,
              o0górek i trochę oliwki) i dwa jabłka dziennie. Nic więcej. Po miesiącu zaczęło
              mi być słabo, któregoś dnia siedziałąm przed telewizorem i ręce zaczęły mi się
              tak trzęść, że nie mogłam wstać. Mięśnie w całym ciele, za pewne na skutek braku
              minerałów i białka, zaczęły się trząść. Więc musiałam przerwać dietę i zjeść coś
              normalnego. W czasie diety uprawiałam jogę, aerobik, chodziłam na siłownię 2x
              2,5 godzimy a minimum 30 mminut spędzałam na bieżni albo skywalkerze. Przez cały
              miesiąc nie schudłam nawet jednego kilograma!!!!!!!!!!

Nie mogę się odchudzać- mam wrzody i potem strasznie boli mnie żołądek, a waga
              stoi w miejscu:( Sama już nie wiem, co moge zrobić. Przestałam ćwiczyć, trochę
              ze względów finansowych, trochę z braku czasu a trochę ze względów zdrowotnych.
              Przytałam ok. 1-2 kg, do 56-57 i nie mogę schudnąć. Nic nie pomaga... :(

Jem co 2-3 godziny ale tylko w ciągu dnia, zawsze ide spać, kiedy już jestem
              głodna. Jem tylko i wyłącznie ciemne, gruboziarniste pieczywo, specjalne z serii
              fitness, z całymi ziarnami, które aż wys....... więc na pewno jest to dobre
              pieczywo. Nie jem tłustego mięsa, nigdy żadnych fastfoodów (chyba, że można tak
              nazwać kupione na uczelni kanapki z ciemnego chleba...) nie jem słodyczy, żadnej
              czekolady- po prostu nie lubię. Nie wiem, co jeszcze moge poradzić na to, żeby w
              końcu schudnąć.

Jak widać nie jest to tylko kwestia silnej woli... Niezależnie czy jem dużo, czy
              mało- zawsze ważę tyle samo.
              • Gość: alicja Re: 16 kg/4 miesiące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:04
                Przecież w/w środki śa przeznaczone do walki z OTYŁOŚCIĄ, a nie kompleksami
                panienek. Czy tak trudno zrozumieć i zauważyć różnicę ? Żal mi tych, które
                wpakują się w to bagno na własne zyczenie, a później będzie płacz, że wątroba,
                że bezpłodna, że uzależniona i nieszczęśliwa.
                • Gość: dunia23 Re: 16 kg/4 miesiące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:14
                  Tylko że w wiekszosci są to osoby popadajace w jakas psychoze ckajace opakowanie
                  za opakowaniem dazacy sami nie wiedza do czego aby tylko chudnac bez
                  opamietania,ale sa tez takie osoby ja ja np.którym zależy na schudnieciu
                  konkretnej aby ilosci w moim przypadku to10 kg i nie chce wiecej dla mnie to
                  bedzie wystarczajace uszczesliwienie a nie popadanie w paranoje i kupowaniem 1
                  opakowania za drugim a co za tym idzie niszczenia sobie zdrowia w coraz to
                  wiekszym stopniu.
                  • Gość: beata Re: 16 kg/4 miesiące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:57
                    Ja też bym chciała schudnąć tylko 5 kg:(
        • dominika8 Re: 16 kg/4 miesiące 08.02.06, 14:07
          chciałam tylko powiedzieć, że wg zaleceń dietycznych 1 kg na tydzień to w sam
          raz, nie więcej.
          Łatwo schudnąć, ale trudno to utrzymać.
        • Gość: mk Re: 16 kg/4 miesiące IP: *.adsl.proxad.net 03.05.06, 00:34
          Kropko Nad Zet, zastanawiam sie ile trzeba jesc slodyczy, zeby schudnac kg
          tygodniowo, odstawiajac tylko slodycze. Ze dwa kg dziennie trzeba by wsuwac!
      • Gość: mag.a Re: tabletki odchudzajace IP: *.ssmb.com 08.02.06, 11:14
        > Meridia to nie żadna pochodna amfetaminy
        a gdzie ja napisalam ze pochodna?
        • marghot Re: tabletki odchudzajace 08.02.06, 11:26
          a kto stosuje tabl. na odchudzanie, w jakich przypadkach przepisuje je lekarz?
          rozumeim, że pigułki te są dostępne wyłącznie na receptę.

Pytam z czystej ciekawości, bez ironii czy złośliwości. Wyobrażam sobie, że
          stosują je osoby, które mają silną nadwagę, nie mogące stosować diety, brzydko
          mówiąc "żryj mniej" z różnych względów zdrowotnych...
          • Gość: czy jest na recept Re: tabletki odchudzajace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:17
            jwt...
            • Gość: ania czy można to kupić na receptę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:18
              • Gość: kate Re: czy można to kupić na receptę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:23
                w internecie ogłaszają się Dziewczyny, które przywożą to z Czech, bo tam można
                to bez problemu dostać.
        • dominika8 Re: tabletki odchudzajace 08.02.06, 14:10
          odmiana, niech Ci będzie...
          ciekawe co rozumiesz przez odmianę?? Chemicznie???
          • rupertgiles Re: tabletki odchudzajace 08.02.06, 14:18
            Meridia zawiera Sibutraminę. Cytuję z Wikipedii:

"It is a centrally-acting stimulant chemically related to amphetamine,
            methamphetamine, and phentermine (one of the drugs in the Fen-Phen combination)."

W tłumaczeniu: "Jest to stymulant działający na ośrodkowy układ nerwowy,
            chemicznie spokrewniony z amfetaminą, metamfetaminą i fenterminą (jednym ze
            składników leku Fen-Phen)"

• Gość: alicja Re: tabletki odchudzajace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:26
              O zgrozo !!! Przecież po odstawieniu tych środków efekt jojo murowany, nie
              mówiąc już o tym, że uzależniają. Narkomania w białych rękawiczkach. Dziewczyny
              zastanówcie się zanim zaczniecie uzależniać życie od tego rodzaju farmaceutyków.
              • Gość: dunia23 Re: tabletki odchudzajace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:47
                Wciąż czekam kto pomoże,gdzie można zamówic MEIZITANG,najlepiej żeby było to
                prawdziwe zródło bo teraz mnóstwo podróbek.HELP.
              • Gość: kayka Re: tabletki odchudzajace IP: 81.210.22.* 08.02.06, 16:08
                nieprawda,.
                Koleznka nadal swietnie sie trzyma i jest wlasnie w 4 m-cu.
            • rupertgiles Re: tabletki odchudzajace 08.02.06, 15:41
              Dodam jeszcze, że Fen-Phen wycofano z rynku po tym, gdy okazało się, że u 1/3
              pacjentów powodował nieodwracalne uszkodzenia serca...
    • Gość: sylvia Re: tabletki odchudzajace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:29
      ja stosowalam meridie przez 3 m-ce..nie mialam zadnych efektow ubocznych, oprocz delikatnego
      uczucia suchosci w ustach..schudlam 8 kg (z 66 na 58)..jednakze te pastylki nie sa przeznaczone do
      ciaglego stosowania czy powtarzania kuracji..mozna je zaczac brac tylko i wylacznie, gdy ma sie juz
      silne postanowienie na trwala zmiane zywienia, bo brak poczucia glodu w tym troche pomoze..w innym
      wypadku efekt jest chwilowy i b.szybko wraca sie do poprzedniej wagi..pieniadze wyrzucone i trucie sie
      niepotrzebne..w dodatku nie powiem, ze po odstawieniu meridii, gdy wraca glod, jest latwo...ale
      warto!:))
      • Gość: kate pytanie do stosujących adipex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:33
        czy biorąc adipex ćwiczycie?bo ja czuję szybsze bicie serca nic nie robiąc i
        tak się zastanawiam czy ćwiczenia są wskazane
        • nioma Re: pytanie do stosujących adipex 09.02.06, 09:41
          jak mozna kupic meridie?
          jest dostepna w polsce?
          • basbusaa Re: pytanie do stosujących adipex 09.02.06, 10:01
            Jest dostępna w Polsce na receptę, ale kosztuje ok. 400zł.
            • Gość: dunia23 Re: pytanie do stosujących adipex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 10:09
              Mozna dostac Mezitang w aptece,bo słyszałam ze wogóle jest problem z dostaniem
              tego chinskiego srodka
        • Gość: kayka Re: pytanie do stosujących adipex IP: 81.210.22.* 09.02.06, 11:01
          Ja nie cwicze :( zrezygnowalam z silowni ze wzgledu na chroniczny brak czasu !
          • Gość: czarna_mamba Re: pytanie do stosujących adipex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:26
            Gość portalu: kayka napisał(a):

> Ja nie cwicze :( zrezygnowalam z silowni ze wzgledu na chroniczny brak czasu !

Nie ma to jak chroniczne LENISTWO, i trucie się w imię "zdrowej" sylwetki.
            • Gość: kaykai Re: pytanie do stosujących adipex IP: 81.210.22.* 13.02.06, 09:58
              Moja droga, nie ma jak anonimowa zlosliwosc. Ja marzę o wolnych 5 minutach dla
              siebie. Jestem matką malej dziewczynki, pracuję, studiuję i wybacz ze nie pasuję
              do twojego wyobrazenia - LENIEM.
    • setorika Re: tabletki odchudzajace 09.02.06, 12:04
      A czy ten adipex ma jakiś wpływ na skuteczność pigułek antykoncepcyjnych? Bo na
      tej stronie internetowej nic nie pisze.
      • Gość: kate Re: tabletki odchudzajace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 12:06
        też się kiedyś nad tym zastanawiałam.ja stosuję pigułki i brałam adipex-żadnych
        widocznych skutków ubocznych nie zaobserwowałam, natomiast starałam się brać
        adipex najpóźniej o 11, tak żeby o godz.20,czyli przyjmowania pigułek jego
        działanie bie było aż tak silne.
        • Gość: dunia23 Re: tabletki odchudzajace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 12:09
          Czy w kazdej aptece można dostac adipex i czy jest bez recepty i ile chudniecie???
          • Gość: kayka Re: tabletki odchudzajace IP: 81.210.22.* 09.02.06, 14:22
            w ulotce ktora mam napisane jest ze w zadne sposob nie wplywa na dzialanie
            pigulek antykoncepcyjnych. Wymieniony jest cilest, dian35, harmonett i inne. W
            czasi owulacji zalecana jest jednak dodatkowa ostroznosc.. zalecaja prezerwatywe.

W aptece raczej nie kupisz - nie wiem - sa podzielone zdania.
            Interent jest tego pelen - sa to oferty z Czech.

Schudlam 4-5 kg przez 1,5 tygodnia lub tydzien... nie pamietam
          • Gość: cleo Re: tabletki odchudzajace IP: *.CNet2.Gawex.PL 11.02.06, 19:12
            Mam pytanie do osób które stosowały bądź stosują ADIPEX.Jaka jest cena tego specyfiku jak go można kupić.Mam spore gabaryty do zrzucenia więc jestem w desperacji.Czytałam już o takim przypadku:
            Jem małokalorycznie,nie łączę produktów,zero cukru,słodyczy,ziemniaków na rzecz ruchu i ćwiczeń.I NIC!!!Waga nie spada.
            Jest mi bardzo ciężko z powodu mojej tuszy.Właśnie zakończył się mój 8 letni związek bo mój mąż WYBRAŁ zgrabniejszą,chudszą ode mnie.A ja pozostałam z 30 kg.nadwagą sama jak palec.
            Więc proszę o wyrozumiałość i pomoc w tej sprawie na forum.
            Próbowałam już herbatek i ziół.Ale nic nie przynosi efektów.Byłam już u lekarza w tej sprawie ale zalecił mniej jeść i więcej się ruszać.KIEDY JA TAK ROBIĘ!!!I NIC SIĘ NA WADZE NIE DZIEJE!!!
            POMOCY
            • Gość: dunia23 Re: tabletki odchudzajace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 20:35
              Zamiast adipexu proponowałabym Ci MEIZITANG ludzie chudna do 10kg bez radykalnej
              zmiany diety,ja również postawiłam na tabletki oczytałam sie multum opini i
              wyszło że meizitang jest jednak lepszy od adipexu.
    • Gość: lll Re: tabletki odchudzajace IP: *.range81-159.btcentralplus.com 11.02.06, 19:42
      jej! przestancie z ta chemia!!! zawsze beda skutki uboczne, jezeli macie duza
      nadwage to moze przyczyna sa zaburzenia hormonalne,a jezeli jestescie po prostu
      obzrciuchy to zmiencie styl zycia. Co za makabra! Ruszyc tylki!
    • issey_miyake Re: tabletki odchudzajace 11.02.06, 22:04
      Osobiście, mam kilka znajomych, które stosowały Xenical, i efekty są naprawdę
      rewelacyjne. Oczywiście wszystko zależy od organizmu i od masy ciała, ale efekty
      widać już po 2 tygodniach stosowania, bierze się minimum jedną tabletkę
      dziennie. Wskazany jest jakiś wysiłek fizyczny podczas stosowania tych leków. By
      skóra nie była nazbyt obwisła. Xenical redukuje powstały tłuszcz, nie redukuje
      tego co już posiadamy (jak wiele osób ma w mniamaniu), ale w związku z tym, że
      redukuje ten powstały tłuszcz, ten już odlożony ulega redukcji. Znacznej.
      Dziewczyny są bardzo zadowolone z tego preparatu, prócz jednego skutku
      ubocznego, którym jest wydzielanie się podczas wypróżniania żółtego śluzu, bez
      postaciowego, który się nie lepi, tylko brzydko pachnie, ale bynajmniej widać,
      ze gdzieś ten tłuszcz uchodzi. Nie zauważa się efektu jojo, pod warunkiem, jeśli
      utrzymuje się po odstawieniu leku jakąś dietę, dużo wody, nie wraca się do
      jedzenia jakby się go nigdy nie widziało. Trzeba się pilnować. Ale dla chcącego
      nic trudnego. Pozdrawiam.
    • Gość: HYDRO Re: tabletki odchudzajace IP: 193.138.140.* 11.02.06, 23:02
      Może po prostu przestańcie tyle jeśći i zacznijcie się ruszać, a schudniecie
      jeżeli otyłość nie jest wywołana jednostką chorobową. Żeby utrzymać wagę też
      trzeba ograniczyć jedzenie i ruszać się. Też byłam gruba i dobrze wiem jak to
      jest, schudłam 30 kg bez żadnej chemii. Tylko trzeba wprowadzić troche zmian.
      Jeżeli faktycznie chudnie sie po tabletkach kiedyś trzeba przestać je brać, a
      wtedy co? Powrót do dawnego wyglądy, bo dla łakomchucha jedzenie to nałóg? A
      potem znowu tabletki, trucie chemią i płacze bo wychodza na jaw skutki brania
      leków. PO prostu przestańcie tyle jeść bo tak jak 99% grubasów nadmiernie sie
      objadacie, nie ruszacie i płaczecie że wam przybywa. Przepraszam jeżeli kogoś
      obraziłam ale wiem z własnego doświadczenia, że tak właśnie jest sama byłam
      gruba i tłumaczyłam sie chorobą, łakomstwek...itd. Niestety nie ma cudów jażeli
      pochłaniamy zbyt dużo niż nasz organiz potrzebuje to odkłada się nam to tu i
      ówdzie. Tabletki nie są wyjściem. POZDRAIWAM
      • Gość: Nessie Re: tabletki odchudzajace IP: *.acn.waw.pl 11.02.06, 23:07
        Jasne, pewnie, a jak ktoś jest w depresji, to też niech się tabletkami nie
        truje, tylko niech się weźmie w garść i przestanie jojczyć. A jak ktoś ma
        migreny, to niech więcej chodzi na spacery, na pewno mu przejdzie. Doskonałe
        podejście. Pogratulować.
    • Gość: HYDRO Re: tabletki odchudzajace IP: 193.138.140.* 11.02.06, 23:25
      Nie, ale otyłość jeżeli nie jest wywołana np. zmianami hormonalnymi czy inną
      choroba jest wynikiem obżarstwa i nie ruszania się. Więc nie porównuj depresji
      czy migreny do otyłości. Trzeba się tylko do tego przyznać, a nie udawać przed
      innymi, że nic nie jem a potem po kryjomu wcinać ciastka i czekoladki. Sami
      doprowadzamy się do takiego stanu. Niesty taka jest bolesna prawda! Żeby waga
      się utrzymała to też trzeba przestać jeść sie obżerać.
      • Gość: Nessie Re: tabletki odchudzajace IP: *.acn.waw.pl 12.02.06, 13:44
        Hydro, ale to niestety nie jest takie proste, jak to przedstawiasz. Nasze
        organizmy są przez lata ewolucji zaprojektowane tak, żeby jeść, gdy tylko jest
        okazja. Jeżeli ktoś ma skłonności do tycia, to przez całe życie czeka go
        nieustanna, gorzka walka z własnym ciałem.

Nie mówię tu o zrzuceniu 3 kg z brzuszka, bo się człowiek zapuścił po zimie. To
        jest tak, jak z alkoholem: jedni mogą sobie popić od czasu do czasu i przestać,
        a inni się uzależniają i już nie zdołają się uwolnić od alkoholu bez pomocy
        lekarza, środków farmakologicznych, itepe.

Ja nie jestem zwolenniczką odchudzania się za pomocą tabletek, zresztą nie mam
        tyle nadwagi, żeby to było w ogóle uzasadnione (chyba nawet mieszczę się w swoim
        BMI). Ale znam kilka osób, które odmawiają sobie całe życie, biegają na baseny,
        spędzają godziny na rowerkach treningowych, a ich ciało i tak oszczędza kalorie
        jak może. :/

No i na koniec - zarzucanie ludziom, że są grubi, bo są głupi i im się nie chce,
        jest po prostu niegrzeczne. Twierdzisz, że depresja to choroba, a otyłość nie.
        Zauważ, że serotonina, odpowiedzialna za depresje, steruje też odczuciem głodu i
        sytości...

• Gość: HYDRO Re: tabletki odchudzajace IP: 193.138.140.* 12.02.06, 14:32
          Nassie dobrze rozumiem jak to jest bo sama przez 20 laz zbierałam sobie sadełko
          i potem przyszło mi to zrzucać. Nie mówie że to jest takie łatwe. Sama jestem
          typem łakomczucha, uwielbiam słodkości i mam tendencje do tycia. Ale żeby
          schudnąć to trzeba coś dać od siebie, wyrzec się rzeczy słodkich i tłustych. Ja
          nie mówie ze nie można ich jeść. Od czasu do czasu nikomu nie zaszkodzi. Trzeba
          zmienić swoje nawyki żywieniowe, nistety ale tak jest. Jest mało ludzi którzy
          moga jeść wszstko i nie tyją inni musza uważać na to co jedzą. Mnie zastanawia
          tylko jedno co potem, jak już ktoś schudnie po tabletkach, dalej je tak samo bo
          jak same dziewczyny tu pisały nie trzeba zmieniać diety bo organizm nie
          przyswaja tłuszczu w czasie brania tabletek. Powrót do poprzedniej wagi?
          Przecież to nie ma sensu. Dobrze wiem że odchudzanie jest sprawą bardzo trudną
          ale nikt nie rodzi się z otyłością. Sami do tego doprowadzamy jedząc nadmierne
          ilości lub rzeczy nie odpowiednie. Jeszcze raz przepraszam jeżeli kogoś
          obraziłam.Nie chciałam tego, nie uważam że osoby grube są głupie sama byłam i
          nie chciała bym żeby mnie tak nazywano. Ale wiem też jak sama siebie
          oszukiwałam. Nie zjadłam obiau to zjadłam batonika albo ciastko bo przecież
          mogłam sobie na to pozwolić w tej sytuacji. Dziwiłam się dlaczego nie chudne,
          przecież jem tak mało i ćwicze. Ale jadłam źle. Mało nie zawsze znaczy dobrze.
          A jeszcze jedno depresji nie leczy sie tylko antydepresantami, bardzo
          zaawansowana depresje sie tak leczy, a podstawą jest psychoterapia a nie tylko
          pigułki. Jeżeli ktoś przez jedzenie chce uwolnić się od problemów to również
          powinien chodzić do psychoterapeuty bo problem leży w głowie. POZDRAIWAM
      • Gość: edyta Re: tabletki odchudzajace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 13:46
        witam
        chcialam polecic tabletki super fat burner,jeszcze nie zaczelam brac zamierzam
        od jutra,ale podobno sa bardzo dobre i nieszkodliwe poniewaz zostaly mi polecone
        przez farmaceutke.jak sama nazwa mowi spalaja tluszcz nie pozwalajac sie mu
        osadzac w organizmie.oczywiscie trzeba sie duzo ruszac ale przynamniej nie jest
        to zadna pochodna morfiny ktora z czasem prowadzi do marskosci watroby i
        zabijana zywych komorek!opakowanie kosztuje ok 75 zl i sa dostepne w aptekach
        bez recepty.
        • Gość: kaykai Re: tabletki odchudzajace IP: 81.210.22.* 13.02.06, 10:01
          bralam - nie dziala
          • Gość: edyta Re: tabletki odchudzajace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 10:07
            co wy gadacie super fat burner nie dziala:( a ja dzis kupilam i tyle kasy
            wydalam to co ludzie glupoty gadaja?!bo slyszlaam o tym wiele dobrego,a przez
            jaki czas bralas?moze nieregularnie?
            • Gość: KAJKAI Re: tabletki odchudzajace IP: 81.210.22.* 13.02.06, 16:38
              NIE PAMIETAM JUZ ..
              BRALAM DOSYC DAWNO ALE NIC NIE ZRZUCILAM.
              wIEM ZE PRZY TYM TRZEBA DUZO CWICZYC...A JAK NIEKONIECZNIE CWICZYLAM,
              Dopiero od jakiegos 1,5 roku zaczelam cwiczyc.
              Teraz musialam przerwac (wg mnie z braku czasu, wg. kolezanki wyzej - leniswa) i
              wzielam adipex... i wcale nie czulam glodu !!! Wcale a wcale...
              Dzieki temu zmienilam nawyki zywieniowe. JEm nieduzy obiadek i grapefriuta na
              kolacje i tyle. Czasami serek wiejski na sniadanie.
              I schudlam tyle ile chcialam 4 kg.
      • Gość: kaykai Re: tabletki odchudzajace IP: 81.210.22.* 13.02.06, 10:00
        ale jedzenie jest jak nalog - jak ktos chudy to nie zrozumie. Nie ma o czym mowic.
    • Gość: BEATA Re: tabletki odchudzajace IP: *.ny325.east.verizon.net 13.02.06, 04:57
      PRACOWALAM JAKO ASSISTENTKA W GABINECIE LAKARSKIM W NY, I MOJA KOLERZANKA BRALA
      XENICAL, SCHUDLA BARDZO DUZO PRAWIE 25 KILO 6 MIESIECY. TABLETKI DZIALAJA ZE
      TLUSZ Z POKARMU NIE ZOSTAJE WCHLANIANY PRZEZ CIALO MOZNA JE BRAC PRZED ,W
      CZASIE ALBO PO POSILKU. ZOSTAJE WYDALONY PRAVIE W CIAGU PARU GODZIN. CZYLI NP.
      PIZZA = TOALETA PELNA POMARANCZOWEGO TLUSZCZU PLYWAJACEGO PO POWIERZCHNI. ONA
      BRALA TABLETKE JAK JADLA COS TLUSTEGO, BIALY RYZ I BROKULY - NIE MUSIALA BRAC
      TABLETKI. NEGATIWNA STRONA - NIE SPOSOB POWSTRZYMAC SIE ... JAK MUSISZ ISC DO
      TOALETY TO LEPIEJ BADZ BARDZO BLISKO. (CZASAMI NOS EXTRA MAJTECZKI W TOREBCE)
      LEKARSTWO DZIALA I NIE SLYSZALAM O INNYCH NEGATYWACH. RADA - JESC POTRAWY Z
      MALA ILOSC TLUSZCZU. LEKARSTWO NA PEWNO DZIALA = TRZEBA POZNAC JAKI EFEKT MA
      NA TWOJ ORGANIZM ZEBY UNIKNAC PROBLEMOW LAZIENKOWYCH.
    • Gość: AGA Re: tabletki odchudzajace IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.06, 07:27
      witaj
      Odpowiedz na twoje pytanie jest nastepujaca>Meridia dziala i jest bardzo
      dobra.Oprocz faktu ze jest droga i na recepte ale dziala.Nie chce sie wogole po
      nich jesc za to duzo sie pije nie mozna ich stosowac dluzej niz 3 miesiace.Po
      kuracji miesiecznej schudlam 12 kg.Powidzenia
    • Gość: gość Re: adipex IP: *.chello.pl 15.02.06, 10:09
      właśnie ja też proszę o informacje od osoby ktora brała adipex czy to prawda że
      ie można przy nim alkoholu pić nawet przy okazji ile na miesiąc można schudnąć
      proszę o informacje od dziewczyn które go stosowały
      • Gość: dunia23 Re: adipex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 10:22
        ogloszenia.adverts.pl/index.php?ak=po&bid=23&pbid=128&pg=1&zasieg=1 oto
        link gdzie kupisz adipex
      • Gość: kayka Re: adipex IP: 81.210.22.* 15.02.06, 11:27
        Nie wolno pić alkoholu pod zadnym pozorem. Grozi udarem mozgu lub smiercią...
        ja wole nie ryzykowac. ... Albo rybka albo akwarium.
        Schudlam 4,5 kg w 1,5 tygodnia. Teraz waga mi stanela.
    • Gość: gość Re: adipex IP: *.chello.pl 15.02.06, 10:57
      widziałam ten link mam pytanie czy te proszki nie są jakieś podróbki czy
      kupowałyscie je z alegro lub inny linków bo dużo jest teraz podrabiaczy ha ha
      pozdrawiam a może któraś z was ma kogoś znajomego w warszawie i jest pewnym lekim
      • Gość: kayka Re: adipex IP: 81.210.22.* 15.02.06, 11:25
        ja kupilam na allegro. Lek z CZech ...
        chyba nie podrobka skoro dziala
    • annasen Re: tabletki odchudzajace 17.02.06, 09:22
      Piszecie, że adipex i inne środki przynoszą oczekiwane rezultaty w dość krótkim
      okresie. Ciekawa jednak jestem, jak reaguje wasz organizm - czy zaczynają
      wypadać włosy, czy kruszą się paznokcie, jak wygląda cera? Czy robiłyście
      badania krwi po takiej kuracji?
    • setorika Re:adipex- SPRÓBOWAŁAM!!!!! 18.02.06, 00:19
      Spróbowałam i odpuszczam: po 10 dniach serce mi mało nie wyskoczy. Czuję się
      tak, jakby ktoś mnie nagle okropnie wystraszył, łomot i trochę dziwne uczucie w
      głowie. I duszno mi.
      3 dni nie mogłam nic jeść, przegryzałam z rozsądku, a w czwartym już miałam
      ochotę, może nie tak silną jak wcześniej ale jednak.
      I mam problemy ze spaniem. Nie mogę zasnąć, a jak się w końcu uda, to śpię
      bardzo czujnie. A byłam okropnym śpiochem, co spał snem sprawiedliwego.
      Dziś, po 10 dniu nic się nie zmieniło oprócz szaleńczego tempa serca. Odpuszczam
      i nie będe się wygłupiać. Serce i rodzina ważniejsze.
      To taki mój szczery głos w tej sprawie. Żeby nie było, że to niewiadomo jaka
      rewelacja.
      Pozdrawiam
      • Gość: IKA Re:adipex- SPRÓBOWAŁAM!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 00:35
        Czyli efekty podobne do amfetaminowych, o mój Boże !!!
        setorinko, to właściwy wybór i gratuluję zdrowego rozsądku !
      • Gość: cxc mozecie zniszczyc zastawki IP: 87.207.54.* 18.02.06, 01:30
        serca!!! przestancie sie wyglupiac i ruszcie tyłki!!!
    • Gość: cxcx czy w ich składzie IP: 87.207.54.* 18.02.06, 01:34
      są substancje takie, jak efedryna, albo składniki z grupy amfetamin? myśle, ze
      stąd ta suchość w ustach i objawy, które wymieniacie. po dłuższym ich braniu
      możecie się doczekać problemów zdrowotnych, więc radzę poświęcić troszkę więcej
      czasu i zająć się sportem.
      • Gość: erka Re: czy w ich składzie IP: *.hsd1.sc.comcast.net 03.05.06, 01:15

Wlasnie poczytalam sobie o apedixsie, zawiera substancje podobna do amfetaminy.
        Powoduje wzmozone bicie srca i wzrost cisnienia, zawroty glowy i suchosc w
        gardle.Na dodatek uzaleznia, trzeba wiec odstawiac stopniowo, najlepiej pod
        kontrola lekarza.Ludzie z cukrzyca i tarczyca nie powinni w ogole brac tego
        specyfiku.
        Faktycznie, lepiej chyba detka i ruch.
    • myshen82 Re: tabletki odchudzajace 03.05.06, 01:33
      dziewczyny!
      Przeczytałam ten wątek i jestem w szoku!

po co wydawać taką kasę na tabletki, które może i działają ale nie wiadomo do
      końca co robią z waszym zdrowiem?!?!

przejdźcie na dietę! Ja jestem na diecie Montignaca, najadam się i chudnę...
      naprawdę.. przeszukajcie google i poczytajcie sobie o niej...
      • myshen82 Re: tabletki odchudzajace 03.05.06, 01:35
        chciałam jeszcze dodać że nie jestem chuda i rozumiem co to znaczy lubić jeść...
        teraz jem zdrowiej, nie jestem głodna i w ciągu tygodnia schudłam 2 kilo :)

pewnie że łatwiej jest brać tabletki, bo się chudnie bez wyrzeczeń, ale czy warto?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka