Dodaj do ulubionych

Dobry niedrogi fryzjer-Warszawa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:08
Polećcie mi proszę jakiś niedrogi,dobry salon fryzjerski-w granicach 60 zł (włosy długie).Wiem,że wątek był poruszany nie raz ale zależy mi na kims sprawdzonym i NIEDROGIM,kto będzie potrafił doradzić w doborze fryzury.Ostatnio byłam w pewnym znanym salonie,wykosztowałam sie i wolę nie opisywać rezultatów...na szczęście włosy juz odrosły:)Liczę na Waszą pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: Dobry niedrogi fryzjer-Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:58
      to zależy co chcesz zrobić za te 60 zł... ja polecam salon chyba basia się
      nazywa..wygląda z zewnątrz też śmiesznie ale dziewczyna zrobiła tam i mi i
      mojej kumpeli super balejaż i podcięła za 65.. to jest na racławickiej jużprzy
      puławskiej, w okolicy myjni samochodowej..
    • Gość: frida7 Re: Dobry niedrogi fryzjer-Warszawa IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 08.02.06, 22:23
      bardzo polecam Ci Emilke z zakladu "strefa ciecia". To mloda osoba, nie raz
      polecana tu na forum. chodze do niej regularnie od ok roku i jestem bardzo
      zadowolona. tak jak Ty czesto narzekalam ze fryzjerki sa zbyt nazwijmy to
      asekuracyjne, nawet w dobrych salonach. Emilka jest swietna - i technicznie, i
      zaangazowana w stworzenie ladnej glowy. Obciecie kosztuje 55 bodajze zl, ale sa
      rozne znizki. tel do nich: 831 00 71
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka