08.02.06, 16:02
Jak waszym zdaniem umalować się do klubu? Mam właśnie 18-stke i chciałam
jakos poszaleć z makijażem :o) macie jakieś fajne propozycje łączenia
kolorów? Albo cienie które możecie polecić :o)
Obserwuj wątek
    • Gość: zeta Re: makijaż IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.02.06, 16:09
      a skad mamy wiedziec w czym ci do twarzy? to zalezy od koloru włosow, oczu,
      karnacji, ubioru... wklej fotke to doradzimy:)
      • Gość: scayla Re: makijaż IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 08.02.06, 16:15
        dokldnie jak napisala zeta... my nie wiemy jak wygladasz :) Kazdemu pasuje co
        innego :)
        • sariss Re: makijaż 08.02.06, 16:25
          kurde problem w tym że mam zwalony skaner i ze zdjatek nici
          po krutce to coś co pasuje do czekoladowych włosów i szarych oczu :o)
          • Gość: boszzzzzzzzzzzzzzz Re: makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:39
            Makijaż ci nie pomoże. Na pewno nie zasłoni pewnych braków umysłowych:/

Chyba "po krÓtce", drogie dziecko.

Może lepiej zajmij się nauką, a nie malowaniem.
          • Gość: boszzzzzzzzzzzzzzz Re: makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:40
            Poza tym, co to są czekoladowe włosy- zrobione z czekolady?:/
            • bzzzk Re: makijaż 08.02.06, 21:42
              Boszzzzzzzzzzz- w końcu ktoś do poprawiania błędów ortograficznych i
              pozaortograficznych:) mnie też one strasznie drażnią, ale chyba nie mam tyle
              odwagi, żeby ciągle wytykać (i cieprliwości też, bo to nagminne...), więc
              cieszy mnie, że ktoś taki jest, poważnie:)
              pzdr.
          • bzzzk Re: makijaż 08.02.06, 21:39
            no ale coś jeszcze napisz, jaki masz odcień skóry, oprawę oczu? czy masz jakieś
            ulubione kolory?
            pzdr
            • Gość: zeta Re: makijaż IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.02.06, 22:28
              no na wieczor to raczej mocny, wyrazisty, zaszalej;)

ja ostatnio idac na imprezke nie mialam czasu zeby sie przygotowac a zazwyczaj
              robie precyzyjne czarne kreski + cienie, wiec rzesy pociagnełam tylko tuszem
              ale zaakcentowałam usta - bordowa pumadka zdziałała cuda:) usta mocno
              przykłuwały wzrok facetow;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka