Dodaj do ulubionych

Styliści!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 19:39
Upatrzyłam sobie sweter Solaru, który jest w najnowszym Twoim Stylu (lub
Elle?) poleciałam do Solaru w GM i ...Pani powiedziała, że owszem był, ale
miesiąc temu, juz raczej się nie powtórzy a styliści to biora rzeczy z dużym
wyprzedzeniem a potem umieszczeja w najnowszych numerach i stąd te
nieporozumienia....Cena też była pomylona...
No i jak tu sie sugerować sesjami mody w gazetach?
Zawiedzona ap77 (która kiedys parała się pomoca stylistki w jedejnze stacji
TV:))
A tak chciałam ten sweter..
Obserwuj wątek
    • martaiti Re: Styliści! 16.11.02, 19:42
      czesc Ap77:)
      ja tez ostatnio pobiegłam do Solara (po sesji w gazecie:) ale udało mi sie
      zakupic 3 rzeczy. Naprawde cudo.
      pozdrawiam
      Marta
      • Gość: ap77 Re: Styliści! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 20:20
        martaiti napisała:

> czesc Ap77:)
        > ja tez ostatnio pobiegłam do Solara (po sesji w gazecie:) ale udało mi sie
        > zakupic 3 rzeczy. Naprawde cudo.
        > pozdrawiam
        > Marta

A to moze trafiłaś (kupiłaś?) taki "cieniowany" beżowy sweterk za 89zł. (cena
        gazetowa)?
        • martaiti Re: Styliści! 16.11.02, 20:21
          a nie, tego nie widziałam w gazecie. To widocznie miałam inną gazete:)
          m
          • Gość: agul Re: Styliści! IP: *.acn.pl / 10.66.1.* 16.11.02, 21:37
            Ja ubóstwiam sweterki z solara, chociaz czesto mam problem z rozmiarami, bo
            większość s jest na mnie ciut za mała:(( Ale i tak lubię bardzo i zazwyczaj jak
            coś wypatrzę w gazecie, to jednak dostaję w sklepie - widocznie mam szczęście:-)
            ap77, w której telewizji pracowałaś?? Bo ja też sie trochę 'szwendałam';-) po
            telewizjach, moze kiedyś już na siebie wpadłyśmy??:-)
            • Gość: ap77 Re: Styliści! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 21:44
              Gość portalu: agul napisał(a):

> Ja ubóstwiam sweterki z solara, chociaz czesto mam problem z rozmiarami, bo
              > większość s jest na mnie ciut za mała:(( Ale i tak lubię bardzo i zazwyczaj
              jak
              >
              > coś wypatrzę w gazecie, to jednak dostaję w sklepie - widocznie mam
              szczęście:-
              > )
              > ap77, w której telewizji pracowałaś?? Bo ja też sie trochę 'szwendałam';-) po
              > telewizjach, moze kiedyś już na siebie wpadłyśmy??:-)

Pracowałam to za duzo powiedziane-byłam: przynies, podaj, pozamiataj w pewnej
              stacji muzycznej (kiedys atomic teraz....wiadomo)
              A Ty co porabiałaś?
              Anka
              Ps. Co tu sie znowu dzieje, napisałam juz do: forum o forum!
              • Gość: lulea Re: Styliści! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 21:52
                a czy ktos z was widział może reklame wzoru-wykoroju sukienki zaprojketowanej
                przez macieja zienia dla oliwii? widziałam reklame w tv i sukienka wygląda na
                fajna - romantcna mała czarna. Może warto by ja sobie uszyc ?
                • Gość: ap77 Re: Styliści! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 22:22
                  Gość portalu: lulea napisał(a):

> a czy ktos z was widział może reklame wzoru-wykoroju sukienki zaprojketowanej
                  > przez macieja zienia dla oliwii? widziałam reklame w tv i sukienka wygląda na
                  > fajna - romantcna mała czarna. Może warto by ja sobie uszyc ?

Jakiej Oliwii?

Ps. Alw marka Dochnal/Zień jest niezła, ttylko mnie nie stac niestety
                  • znak_yrden Re: Styliści! 16.11.02, 22:29
                    ja tez widziałam te reklame - to gazeta Olivia- taki magazyn.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka