Dodaj do ulubionych

PO RAZ SETNY PROSZE O INFORM. oMEZITANGU

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:45
Wiem już o nim naprawde wszystko bo wypowiedzi na mase od dziewczyn które sie
odchudziły dzięki niemu ale nie ma żadnej gdzie można je dostac,aplefix można
zamówic przez internet a mezitang????????plis kto wie niech napisze,będę
bardzo wdzięczna!
Obserwuj wątek
    • Gość: dunia23 Re: PO RAZ SETNY PROSZE O INFORM. oMEZITANGU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:15
      Naprawdę nikt nie odchudzał sie MEIZITANGIEM i nie wie gdzie go mogę dostac?Plis
      pomóżcie.
      • Gość: mjk Re: PO RAZ SETNY PROSZE O INFORM. oMEZITANGU IP: *.gdynia.mm.pl 11.02.06, 18:27
        full tego jest na allego
    • Gość: dunia23 NA ALLEGRO SAME PODRÓBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 20:43
      już o tym czytałam,miałam na myśli oryginalnego sprzedawce lub jakąs apteke.
    • rupertgiles Re: PO RAZ SETNY PROSZE O INFORM. oMEZITANGU 11.02.06, 20:54
      Dunia, nikt ci nie odpowie, bo to nie jest legalny środek w Polsce i nie wolno
      go sprzedawać. Takie przesyłki na granicy są zatrzymywane i konfiskowane.

"W ostatnich dniach września Opolska Prokuratura wyraziła zgodę na
      upublicznienie informacji ,które wcześniej (sierpień) ze względu na dobro
      prowadzonego śledztwa było utajnione.
      Sprawa dotyczy przesyłki ,która trafiła do Polski z Chin droga lotniczą via
      Wiedeń -Kraków i została zgłoszona w formie deklaracji skróconej w Oddziale
      Celnym w Opolu. Dzięki czujności funkcjonariuszy WDCiZP towar zatrzymano.
      Przesyłka zawierała 4 paczki o łącznej wadze 176 kg. ( tabletki) Po dokładnym
      sprawdzeniu i przeanalizowaniu składu chemicznego okazało się , że zawierają
      one środek o nazwie sibutramina. Substancja ta jest używana w leczeniu otyłości,
      ale może być stosowana wyłącznie pod kontrolą lekarza, przepisywana jest tylko
      na receptę. Lek ten wywołuje wiele efektów ubocznych."

Tak że możesz na własne ryzyko znaleźć sobie jakiegoś dilera, ale tutaj raczej
      nie oczekuj pomocy.
    • Gość: Nessie Re: PO RAZ SETNY PROSZE O INFORM. oMEZITANGU IP: *.acn.waw.pl 11.02.06, 21:03
      Ale ma inny skład i jest dopuszczony do obrotu.
      • Gość: wiola proszę bardzo o to link do kupna IP: *.chello.pl 15.02.06, 09:55
        ogloszenia.adverts.pl/?ak=023128
        a i można go kupic jeszcze w aptece na mokotwskiej
        • Gość: dunia23 Re: proszę bardzo o to link do kupna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 10:24
          dzięki wieeelkie wkońcu ktoś się zlitował a ja kupie upragniony meizitang

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka