Dodaj do ulubionych

Lash Stylist Maybelline

IP: 80.55.210.* 10.02.06, 20:01
..byłąbym wdzieczna za opinei o najnowszym tuszu tejze firmy.Tak iz dziwna szczoteczka stylista.czy ktos moze próbował
??
Obserwuj wątek
    • Gość: j.lo Re: Lash Stylist Maybelline IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:37
      tez jestem ciekawa :)

tylko, czy on jest dostępny w polsce?
    • Gość: MEXA Re: Lash Stylist Maybelline IP: 80.55.210.* 11.02.06, 18:11
      Szczerze powiedziawszty nie widzialm go jeszczew sklepie.Widzialm jego reklame w Vivie i musze wiedziec jaki jest. ;)
    • 18_lipcowa Re: Lash Stylist Maybelline 11.02.06, 18:18
      to jest ta z grzebykiem?

Nie znam jej, ale mialam Rimmel z takim podobnym grzebykiem i byłam bardzo
      zadowolona.
    • Gość: Ala Re: Lash Stylist Maybelline IP: *.versanet.de 11.02.06, 20:32
      Nie kupujcie!!!!!! Dziadostwo!!! Skleja, smaruje, dobry chyba tylko do
      sztucznych , jasli ktos lubi posklejane rzesy..

• Gość: madziulek Re: Lash Stylist Maybelline IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.06, 10:07
        o qrczę, właśnie kupiłam na allegro :) Strasznie tani, 15zł, ale chwilowo z
        kaską kiepsko. Jak tylko go dostanę i wypróbuję to dam Wam znać co i jak.
        A co do szczoteczki to w l'oreal volume shocking jest taka, używałam jej i ja
        uważam, że jest rewelacyjna. Efekt super bo od razu mnie wszyscy pytali co
        zrobiłam z rzęsami :)
        Pzdr.
        • Gość: madziulek Re: Lash Stylist Maybelline IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.06, 19:12
          Jak obiecałam tak robię: tusz okazał się dobry, jestem całkiem zadowolona lecz
          uważam, że L'oreal jest trochę lepszy. Poza tym Maybelline ma tą zaletę, że
          dobrze się zmywa.
          Pozdrawiam
          Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka