Gość: MEXA IP: 80.55.210.* 10.02.06, 20:01 ..byłąbym wdzieczna za opinei o najnowszym tuszu tejze firmy.Tak iz dziwna szczoteczka stylista.czy ktos moze próbował ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j.lo Re: Lash Stylist Maybelline IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:37 tez jestem ciekawa :) tylko, czy on jest dostępny w polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEXA Re: Lash Stylist Maybelline IP: 80.55.210.* 11.02.06, 18:11 Szczerze powiedziawszty nie widzialm go jeszczew sklepie.Widzialm jego reklame w Vivie i musze wiedziec jaki jest. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Lash Stylist Maybelline 11.02.06, 18:18 to jest ta z grzebykiem? Nie znam jej, ale mialam Rimmel z takim podobnym grzebykiem i byłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Lash Stylist Maybelline IP: *.versanet.de 11.02.06, 20:32 Nie kupujcie!!!!!! Dziadostwo!!! Skleja, smaruje, dobry chyba tylko do sztucznych , jasli ktos lubi posklejane rzesy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulek Re: Lash Stylist Maybelline IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.06, 10:07 o qrczę, właśnie kupiłam na allegro :) Strasznie tani, 15zł, ale chwilowo z kaską kiepsko. Jak tylko go dostanę i wypróbuję to dam Wam znać co i jak. A co do szczoteczki to w l'oreal volume shocking jest taka, używałam jej i ja uważam, że jest rewelacyjna. Efekt super bo od razu mnie wszyscy pytali co zrobiłam z rzęsami :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulek Re: Lash Stylist Maybelline IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.06, 19:12 Jak obiecałam tak robię: tusz okazał się dobry, jestem całkiem zadowolona lecz uważam, że L'oreal jest trochę lepszy. Poza tym Maybelline ma tą zaletę, że dobrze się zmywa. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś