Gość: córka młynarza:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 20:59 Słyszałam że istnieje coś takiego na naszym rynku.Może znacie ten produkt?Jak tak to proszę doradźcie jaki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dunia23 Re: opalenizna w pigułce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 21:07 kobieto to żadna nowośc do groma tego w aptekach wybór że hej zwykły beta karoten w pgułce pod nazwą np:SOLARIN MAX itp.itd. ma dawac efekty lekkiej opalenizny bez używania słońca czy solarium a podczas opalania przyśpiesza je.Ja łykałam ze 3 czy4 miesiące i żadnych efektów sie niestety nie doczekałam tej"lekkiej opalenizny". Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: opalenizna w pigułce 11.02.06, 22:08 Takie preperaty to pic na wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agawa Re: opalenizna w pigułce IP: *.chello.pl 12.02.06, 00:08 ja sie doczekałam po tym preparacie .FAktycznie miałam skóre ciemniejszą ale taka zażółconą.Efekt jak po piciu soku z marchewki Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: opalenizna w pigułce 12.02.06, 07:38 Jest taki preperat, ale chyba w Polsce jeszce go nie ma w aptekach. To nie jest Beta-Karotel, po którym skóra jest żółta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikaa Re: opalenizna w pigułce IP: *.tychy.msk.pl 12.02.06, 07:57 a na mnie solarin max dziala i widze efekty najpierw bez opalania a potem poszlam raz na solarium i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow [...] 12.02.06, 08:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: opalenizna w pigułce IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 12.02.06, 10:11 po jakim czasie widac efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawa Re: opalenizna w pigułce IP: *.chello.pl 12.02.06, 14:53 ja widziałam po tygodniu.potem tez wspomogłam sie solarium.Opala sie szybciej i opalenizna dłuzej sie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: opalenizna w pigułce 12.02.06, 15:03 Ja bralam beta karoten przed latem, efekty byly dopiero po opalaniu sie. opalenizna trzyma mi sie prawie do dzisiaj, a tabletki nadaja skorze leciutki odcien. Bez slonca efekt jest albo zerowy albo lekko zolta skora. Odpowiedz Link Zgłoś