Dodaj do ulubionych

Meteoryty-warto?

12.02.06, 17:56
Proszę o opinie dziewczyny uzywające Meteoryty Guerlaina-mam zamiar je kupić
wiec powiedzcie proszę czy warto?Czy efekt rozświetlenia skóry jest
zauważalny?Czy luksusowy gest ich nakładania to tylko czysty snobizm czy
inwestycja w urodę?Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: cxc Re: Meteoryty-warto? IP: 87.207.54.* 12.02.06, 18:08
      nie używam, ale kilka dni temu wpisałam meteoryty w wyszukiwarke tu na forum i
      znalazlam duzo ciekawych wątków - jutro idę je kupić - raz kozie śmierć :)
      • feema-to-ja Re: Meteoryty-warto? 12.02.06, 18:25
        uzywam i jestem zadowolona. Polecam:)
    • mroofka2 Re: Meteoryty-warto? 12.02.06, 18:34
      Tak, tylko to prawie 200 zł:/
      • llilly Re: Meteoryty-warto? 12.02.06, 18:51
        No właśnie dlatego chcę żeby to był przemyślany zakup, czytałam już że zuzywają
        się bardzo powoli, a w końcu ładna cera to podstawa makijażu.Nie chciałabym
        tylko żeby okazał się to zakup nietrafiony.Bardzo dbam o zawartość mojej
        kosmetyczki i wielokrotnie przekonalam się że kupujac np. tansze cienie wydaję
        po 30zł co miesiac a odkąd mam 2 poczwórne zestawy Chanel używam ich
        praktycznie juz ponad 2 lata i nie kusi mnie "drobnica"- finansowo wiec
        paradoksalnie lepiej mi sie sprawdzają długofalowe inwestycje w wysokopółkowe
        kosmetyki.Pozdrawiam.
        • Gość: E. Re: Meteoryty-warto? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.02.06, 19:01
          A ja dostałam od ukochanego w prezencie wiosną zeszłego roku i ...leżą
          nieużywane. No nie mogę się przekonać do efektu jaki dają: blada, jakaś taka
          płaska twarz,kojarzy mi się z posypaną mąką:-)Zamiast ożywiać i rozświetlać
          dają u mnie trupi efekt bladości i choroby. Zaznaczam, że mam zdrową, gładką
          cerę z lekko złocistym odcieniem.
          No leżą. A ja używam brązującego Clinique. I to jest to, w szare zimowe dni!
          • llilly Re: Meteoryty-warto? 12.02.06, 19:09
            A widzisz, dałaś mi do myslenia ;-)))) bo ja tez mam brązujący Clinique (true
            bronze-01 sun glow)i tez jestem bardzo zadowolona ale tak już jakoś mam że
            zawsze szukam czegoś doskonalszego...:-)))
            • Gość: E. Re: Meteoryty-warto? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.02.06, 19:25
              Ja też mam true bronze, tylko 02 sunkissed:-))Bardzo go lubię!
              Meteoryty dają zupełnie inny efekt, który nijak ma się do Clinique. Dla mnie to
              efekt płaskiej, bladej twarzy, niestety:-(
              Radziłabym Ci wypróbować go jakoś, ale nie na ręce w Sephorze, tylko na całej
              nieumalowanej twarzy. Wydatek to duży i po co ma stać na półce tak jak u mnie
          • feema-to-ja Re: Meteoryty-warto? 12.02.06, 19:23
            moze masz zly odcien.
            • feema-to-ja Re: Meteoryty-warto? 12.02.06, 19:24
              a swoja droga- drogie! Ja kupilam w Niemczech za 35 euro...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka