Dodaj do ulubionych

Skinlights Revlona gdzie w Warszawie?

20.11.02, 11:53
Niestety próby zdobycia rozświetlacza pod oczy Skinligts Illusion Wand
Revlona w Toruniu spełzły na niczym. W obydwu sklepach, w których jest Revlon
nie mają ani błyszczykow do ust, ani tego korektora pod oczy. I nie mają
mieć. wybieram się do Warszawy w sobotę, więc byłabym wdzięczna za
informację, gdzie można dostać ten produkt.
Obserwuj wątek
    • Gość: okęciak Re: Skinlights Revlona gdzie w Warszawie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 16:49
      W podziemiach dworca centralnego obok MD.
      W centrum handlowym Klif.
      Hoza przy Marszalkowskiej.
      Centrum handl Sadyba Best Mail.
      Centrum handlowe Land.
      I wiele innych miejsc
      • me-la Re: Skinlights Revlona gdzie w Warszawie? 20.11.02, 18:51
        Dzięki za odzew, ale chciałabym mieć pewność, że w miejscach, które polecasz
        rzeczywiście będzie ten korektor, a ogólnie Revlon.
        A tak niestety jest w Toruniu, w sklepach, które mi kiedyś podałeś owszem mają
        Revlon, ale nie to, co szukam i nawet im się nie chce dla mnie tego
        sprowadzić, mówią, że przedstawiciel się u nich nie pojawia. Kurczę, gdybym ja
        była właścicielką sklepu kosmetycznego i klient by do mnie wydzwaniał, że coś
        chce, czego ja nie mam, postarałabym się to dla niego sprowadzić.
        Dlatego wolałabym mieć pewność, że ten korektor-rozświetlacz rzeczywiście
        będzie w sklepie, do którego się wybiorę w Warszawie, bo niestety nie będę
        miała czasu na odwiedzenie wszystkich punktów przez Ciebie podanych.
        Może jeszcze ktoś wie, gdzie to dostanę, bardzo proszę...
        • Gość: kasica Re: Skinlights Revlona gdzie w Warszawie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 20:05
          w galerii centrum na marszalkowskiej, 3 dni temu widzialam i korektor, i inne
          stuffy z tej serii.
          • me-la Re: Skinlights Revlona gdzie w Warszawie? 20.11.02, 20:30
            Kasica, dzięki serdeczne.

Dopiero teraz zobaczyłam, że uciekło słowo "nie" i moja wypowiedź poprzednia
            brzmi trochę bez sensu. Powinno być:
            Dzięki za odzew, ale chciałabym mieć pewność, że w miejscach, które polecasz
            rzeczywiście będzie ten korektor, a nie ogólnie Revlon.
            • Gość: okęciak Re: Skinlights Revlona gdzie w Warszawie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 16:39
              Skarbie a myslisz ze po co pisalem ten post???
              Zeby pochwalic sie ze znam adresy sklepow w Warszawie???
              Zadalas pytanie i udzielilem Ci wyczerujacej odpowiedzi.
              Wiec nie rozumiem po co to dalsze weszenie i szukanie dziury w calym.
              Co do podawania adresow sklepow w Toruniu to nie bylem ja bo nie znam sklepow w
              Toruniu.POzdrawia poirytowany Okeciak
              • Gość: Xena Re: Skinlights Revlona gdzie w Warszawie? IP: *.acn.waw.pl 22.11.02, 01:59
                To ja dorzucę się ze swoim pytaniem - czy znasz adresy warszawskich drogerii
                (okolice Centrum i Ursynowa preferowane), gdzie mozna nabyć kosmetyki do CIAŁA
                z serii Absolutes Vitamine C: balsam do ciała, luksusowy nawilżacz w sprayu i
                peeling?

Pozdrawiam
                • Gość: okęciak Re: Skinlights Revlona gdzie w Warszawie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 19:13
                  Gość portalu: Xena napisał:

> To ja dorzucę się ze swoim pytaniem - czy znasz adresy warszawskich drogerii
                  > (okolice Centrum i Ursynowa preferowane), gdzie mozna nabyć kosmetyki do
                  CIAŁA
                  > z serii Absolutes Vitamine C: balsam do ciała, luksusowy nawilżacz w sprayu i
                  > peeling?
                  >
                  > Pozdrawiam

Musze pomyslec .
                  Ale nie ma takich sklepow wiele w Warszawie i ile wogole ktos to ma .
                  Miesiac temu nie byloby problemu dzis jest.
                  Najlatwiej bedzie z peelingiem z reszta nie wiem.
                  Odezwe sie za jakis czas
              • me-la Do Okęciaka 22.11.02, 10:32
                Przepraszam za niesłuszne skojarzenie. To rzeczywiście nie Ty polecałeś mi
                sklepy w Toruniu, tylko Czarny.
                Nie szukałam dziury w całym, tylko starałam się upewnić, w których sklepach
                faktycznie będzie ten korektor.
                Naprawdę nie było moim celem doprowadzenie Cię do irytacji.
                A ja z kolei nie lubię, gdy nieznajomy mówi do mnie "skarbie":)
                Pozdrawiam. M.
                • Gość: okęciak Re: Do Okęciaka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 19:10
                  me-la napisała:

> Przepraszam za niesłuszne skojarzenie. To rzeczywiście nie Ty polecałeś mi
                  > sklepy w Toruniu, tylko Czarny.
                  > Nie szukałam dziury w całym, tylko starałam się upewnić, w których sklepach
                  > faktycznie będzie ten korektor.
                  > Naprawdę nie było moim celem doprowadzenie Cię do irytacji.
                  > A ja z kolei nie lubię, gdy nieznajomy mówi do mnie "skarbie":)
                  > Pozdrawiam. M.

Przepraszam Skarbie
                  • me-la Re: Do Okęciaka 24.11.02, 15:46
                    Przeprosiny przyjęte, Słonko.

A przy okazji informuję, że korektor już nabyty w poleconym miejscu, ale już
                    błyszczyka do ust nie mieli, a szkoda.
    • Gość: ignis i co, jak ten rozświetlacz-korektor? IP: *.elzam.com.pl / 10.3.72.* 06.12.02, 13:55
      cześć Mela
      Pytanie jak w topic, bo chcę dzis sobie kupić.
      Warto? JAk się zachopwuje na skórze? itd..
      Pozdrawiam
      ig
      • Gość: me-la Re: i co, jak ten rozświetlacz-korektor? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 10:32
        Ignis, przepraszam, że tak późno odpowiadam, ale byłam chora i dopiero dziś
        dorwałam się do komputera.
        Korektor jest OK. Ja mam mocne sińce pod oczami i ciężko mi znaleźć korektor,
        który maskowałby to dziadostwo i jednocześnie nie osadzał się w załamaniach.
        Revlon sprawdza się znakomicie. Co prawda nie maskuje mi sińców całkowicie, ale
        jest dużo lepiej niż bez niczego. Korektor nakłada się pędzelkiem, ale i tak
        trzeba go wklepać lekko palcem, ale to żadna uciążliwość. Nie zauważyłam
        natomiast działania rozświetlającego (jak Touche Eclat YSL), a trochę na to
        liczyłam, bo korektor jest z linii Skinlights, ale być może to tylko moje
        odczucie.
        Kosztował 45 zł.
        Pozdrawiam. M.
        • Gość: ignis Re: i co, jak ten rozświetlacz-korektor? IP: *.elzam.com.pl / 10.3.72.* 09.12.02, 11:38
          Nie ma sprawy Mela:-))
          Nabyłam ten korektor, ten jasniejszy, taki bardziej wpadający w róż. Kosztował
          42 zł.
          Niezły jest, fajnie pokrywa wypryski a i pod oczy jest niezły (też mam problemy
          z sińcami). Fakt, nie rozświetla za bardzo, szkooooooda. Ale w sumie za
          taka cenę cudów nie spodziewałam się.
          Pozdrawiam Cie ciepło.

ignis

ps. wynalażlaś coś cudownego na cholerne wypryski? z postów wiem, że zdarząją
          Ci się , mnie też, wkurza mnie to, mieć 30 lat,zaczynają mi się zmarszczki
          i pryszcze:-(((((((( ugh!
          • me-la do Ignis 10.12.02, 10:14
            Ojej, chyba Ci nie pomogę, bo kłopoty z cerą mam za sobą. Przeszłam kurację
            Roaccutanem i już nic mi nie wyskakuje. Brałam tabletki od października do
            czerwca br. i od tego momentu wszystko OK. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym
            nie wynalazła teraz innych problemów:), a więc wkurzają mnie zmarszczki, cera
            wydaje mi się zbyt szara itp.
            A propos korektora: ma strasznie małą pojemność, nie?
            • Gość: ignis Re: do Meli IP: *.elzam.com.pl / 10.3.72.* 11.12.02, 07:36
              me-la napisała:

> Ojej, chyba Ci nie pomogę, bo kłopoty z cerą mam za sobą. Przeszłam kurację
              > Roaccutanem i już nic mi nie wyskakuje. Brałam tabletki od października do
              > czerwca br. i od tego momentu wszystko OK>

echhhhhhhhh pozazdrościć.... a mogłabyś mi napisac co to za specyfik? jak się
              ma np do hormonalnych antykoncepcyjnych , czy to antybiotyk, jakie ma uboczne
              ewentualnie itd? Jestem już wkurzona, szczególnie tymi na linii brody.. takie
              wielkie dojrzewające i bolace:-(((((( Oczywiscie bez popaćkania się benzacne
              się nie kładę spać (nie zliczę od ilu lat, hyhy)

A propos korektora: ma strasznie małą pojemność, nie?

noooo, małą... i trzeba zuzyć wszystko co wylezie na pędzelek, bo jak nie, to
              się nakrętka pobrudzi:-( jak nie zużyje wszzystkiego z pędzelka, to wycieram
              w chusteczkę higieniczną.

Pozdrawiam Cię i miłej środy
              ignis

btw czy my się nie znamy z innego forum przypadkiem? masz znajomy nick
              bardzo.;-))
              • me-la Re: do Ignis 11.12.02, 14:59
                Ignis,
                wyczerpujace informacje nt. Roaccutane znajdziesz na stronie producenta
                www.roche.com.pl/vademecum/roaccutane.html
                Co prawda często się mówi, że ten lek przeznaczony jest dla ciężkich postaci
                trądzika, ale dermatolog, który mi go przepisał na szczęście tak nie uważał.
                ja właściwie nie miałam jakiej tragicznej cery, nawet teraz po kuracji nie mam
                żadnych blizn (jedynie przebarwienia). W czasie zażywania R. należy brać
                tabletki antykoncepcyjne, bo nie można zajść w ciążę podczas leczenia i kilka
                miesięcy po. Nie można mieć też problemów z wątrobą. W czasie kuracji trzeba
                smarować się specjalnymi kremami (ja wcierałam Hydranorme LRP), bo skóra jest
                bardzo wysuszona. Najgorzej z ustami:przez całą kurację miałam obłażące skórki-
                horror. Może być problem z soczewkami kontaktowymi(suchość oka), na szczęście
                u mnie nie było. Mimo tych wielu zastrzeżeń i ceny (ok. 400 zł miesięcznie)
                nie żałuję, bo naprawdę w wieku lat 30. chciałoby się wreszcie mieć spokój z
                cerą.

Środa naprawde przebiega fajnie, pewnie dzięki życzeniom:). Też pozdrawiam.
                M.
                ps. Chyba nie znamy się z innych forów, bo ja naprawdę rzadko piszę
                gdziekolwiek indziej niż na Urodzie, a i tu nie piszę tak często , jakbym
                chciała. Miło mi, że Ci się mój nick miło kojarzy, widać wszystkie Mele to
                fajne dziewczyny:).

• anna_wu "glosslights for lips" 11.12.02, 16:17
                  Dziewczyny, czy wiecie jaka cena jest blyszczyku do ust Revlon'a?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka