dorotkaw 20.11.02, 21:41 Czesc, Dzisiaj sie dowiedzialam, ze w 2003 zostanie otwarty H&M w Polsce, niestety nie wiem w jakim miescie. Mam nadzieje, ze ucieszy was ta wiadomosc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Re: H&M w Polsce 20.11.02, 21:57 Hmmm... jakby to powiedziec... Zagladam do H&M czesto. Nawet dzisiaj bylam, ale NAPRAWDE niewiele jest ciekawych rzeczy... A do tego ta kiepska jakosc i niedobre wykonczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: H&M w Polsce IP: *.nyc.rr.com 21.11.02, 03:33 A ja uwazam, ze niektore z ich serii sa calkiem niezlej jakosci (oczywiscie za tym idzie rowniez cena), ale ogolem bardzo lubie ten sklep - ciagle zmieniaja swoje kolekcje, zawsze jest cos nowego, no i ceny maja naprawde rewelacyjne. ja tam wole ich niz GAP'a :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: H&M w Polsce IP: *.ey.com.pl / 195.187.18.* 21.11.02, 08:45 Będzie otwarty w Woli Park na wiosnę, a potem w innych centrach. Na razie tylko w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: H&M w Polsce 21.11.02, 09:12 Jeśli będzie to wyglądało tak jak w przypadku C&A który sprowadził do Polski odpady sprzed 2 sezonów i to wyłącznie młodzieżowych linii (nie ma linii CANDA i 6th Sense), to ja dziekuję. Będzie takie same badziwie jak w większości sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: H&M w Polsce IP: *.ey.com.pl / 195.187.18.* 21.11.02, 09:14 Zapewniają, że to będą te same kolekcje co w Europie Zachodniej. Mam przynajmniej taką nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: H&M w Polsce 21.11.02, 09:49 a ja tam się cieszę i mam nadzieję, że będą fajne rzeczy; C&A nigdy jakoś super nie lubiłam i do Wola Parku jeszcze nie dotarłam, ale do H&M :-)) pewnie dotrę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenne Re: H&M w Polsce IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.11.02, 10:51 C&A w Polsce jest słabe w porównaniu do brytyjskiego. To się pewnie odnosi też do innych sklepów, np. Mango ma na swojej stronie www fajne ciuszki, których u nas nie ma. Są zbyt ekstrawaganckie? Ja bym chciała żeby TopShop się u nas pojawił... Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: H&M w Polsce 21.11.02, 12:29 Top Shop już był, przez jakiś niecały rok w GM, teraz jest tam Artisti Italiani Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: H&M w Polsce 21.11.02, 10:07 miriam_73 napisała: > Jeśli będzie to wyglądało tak jak w przypadku C&A który sprowadził do Polski > odpady sprzed 2 sezonów i to wyłącznie młodzieżowych linii (nie ma linii CANDA > i 6th Sense), to ja dziekuję. Będzie takie same badziwie jak w większości > sklepów. Znając politykę tych wszystkich sklepów (wyjątkiem jest chyba tylko Zara i promod) to pewnie trafią właśnie jakieś nędzne resztki, te najtańsze, i przy okazji, najgorsze kolekcje:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: H&M w Polsce IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 21.11.02, 21:04 Agul a skad znasz polityke tych firm ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rysio_lubicz Re: H&M w Polsce 21.11.02, 21:50 agul1 napisała: > Znając politykę tych wszystkich sklepów (wyjątkiem jest chyba tylko Zara i > promod) to pewnie trafią właśnie jakieś nędzne resztki, te najtańsze, i przy > okazji, najgorsze kolekcje:/ > a ty tu czego zgniły jajniku? a kysz na forum puedrnic, nie smrodź nam tutaj! Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: H&M w Polsce 21.11.02, 16:26 A ja sie strasznie strasznie ciesze....HURRRRRRAAAAAAA!!! Bo to fajny sklep. Oczywiscie polskie odpowiedniki sklepow zachodnich typu Zara, Mango sa drozsze od ich zachodnich matek, ale to zawsze opcja. Fajnie, Pozdrawiam, Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: H&M w Polsce IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.11.02, 22:05 Lubię H&M, chociaż moja mama zawsze się krzywi na jakośc właśnie. Tej zimy na pewno do niego zajrzę nie raz w NYC. I podejrzewam że jak będzie w Warszawie to i tak zostanę przy tym nowojorskim, z dwóch powodów: tam na pewno będzie taniej, a dwa (o jeeeeeeeez, jak to obrzydle snobistycznie zabrzmi :)) częściej bywam w NYC niż w stolicy, nie żebym coś do niej miała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viva Re: H&M w Polsce IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.11.02, 23:56 masz racje - snobistycznie :-))) ale z innej strony - fajnie ze masz tka mozliwosc, ja tez bym sie za to nei obrazila - wole nowojorskei sklepy niz slabiutkie odrzuty warszawskie ... Nie ma co ukrywac, ze sa slabiej zaopatrzone. Chyba rzeczywiscie, jako jedne z niewielu - Zara i Promod - sa an bierzaco zaopatrzone. Niestety - aktualna na Zachodzie i w USA moda dociera do Europy Srodkowej i wschodniej z ok min pol rocznym opoznieniem (nie ma co sie na to obrazac) - nei jestesmy centerum. To jest bardzo widoczne kiedy wraca sie do Polski podluzszej niebytnosci i widac co ludzie nosza na sobie. I wtedy ma sie takie uczucie szarosci i smetnosci ... Szkoda, bo ubior zawsze dodaje zyciu smaczku (nawet taki banal :-) A co do H&M - to ciekawa ejstem jak bedzie z cenami - bo przeciez nei jest to drogi sklep, nawet w Stanach. Choc znajac polska mentalnosc - polscy klienci beda musieli zdrowo przeplacic ... :-( Pozdrawiam. ja_sylwia@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: H&M w Polsce IP: proxy / *.radio.com.pl 29.11.02, 15:58 Czy Hennes to H&M? Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: H&M w Polsce 29.11.02, 16:03 tak Hennes, Clothes, Beauty Box, L.O.G.G itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: H&M w Polsce IP: proxy / *.radio.com.pl 29.11.02, 18:48 A czym się charakteryzują te marki? To jakieś specyficzne linie - jak w Zarze (basic, trafaluc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: H&M w Polsce IP: *.speed.planet.nl 29.11.02, 18:52 No noe zgodzilabym sie z Toba; ze w Europie zachodniej z moda jest lepiej niz w Polsce. Obecnie mieszkam w Holandii i za kazdym razem jak cos przywiaze z Polski ( przede wszystkim chodi mi tutaj o buty), to Holenderki nie moga wyjsc z podziwu, ze u nas robi sie takie buty "na topie". W Holandii "kowboyki" dopiero co sie zaczynaja pokazywac. A jezeli chodzi o H &M to z ta jakoscia jest tutaj roznie. Zdarzaja sie buble jak w kazdym innym sklepie.Tandeta jak wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: H&M w Polsce IP: *.proxy.aol.com 29.11.02, 19:22 Hej! Od 2 lat mieszkam w Niemczech i wq H&M kupilam sobie kilka rzeczy i chociaz ceny sa atrakcyjne to jakosc niestety nie.Warto kupowac tam podczas wyprzedazy (jest naprawde tanio)i b.zadowolona jestem z oferty dla dzieci-duzy wybor. Dla siebie rzadko juz tam kupuje,zawsze klebi sie tam wielki tlum i rzeczy tam kupione troche za szybko sie zniszczyly(nawet w stosunku do niskiej ceny ). Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkaw Re: H&M w Polsce 29.11.02, 23:59 Czesc, A nie wiem czy wiecie, ze Izabela Skorupko jest w obecnej kampani reklamowej, prezentuje bielizne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś