Gość: gosja IP: *.MAN.atcom.net.pl 21.11.02, 12:15 nie wiecie, czy człowiek, który robi fryzury w IDOLU, pan Leszek Czajka, ma może jakiś salon w Warszawie dla zwykłych śmiertelników, czy tylko czesze gwiazdy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Leszek Czajka IP: *.tenbit.pl 21.11.02, 12:40 już był ten wątek. Poszukaj przez wyszukiwarkę. Salon ma w w-wie na ul. Nowogrodzkiej, m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosja Re: Leszek Czajka IP: *.MAN.atcom.net.pl 21.11.02, 13:07 tak, dużo osób pisze, ze było albo słyszało, ale nikt nie podaje dokładnego adresu i telefonu, a ja nie mogę znaleźć w internecie... czy możesz Marto podać mi te informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus5 Re: Leszek Czajka IP: proxy.Elektron.pl:* / *.zoliborz.org 21.11.02, 13:23 Leszek Czajka "Ekipa kreatorów" ul.Nowogrodzka 18/1 tel. 621 58 21. Ale uprzedzam dostać się ostatnio graniczy z cudem. Lepiej będzie po zakończeniu Idola. Ceny normalne, atmosfera super, sam Leszek czarujący, nie zadzierający nosa, traktujący wszystkich jednakowo. Byłam b. zadowolona! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosja Re: Leszek Czajka IP: *.MAN.atcom.net.pl 21.11.02, 15:13 dziekuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Leszek Czajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.02, 15:21 Śledzę z uwagą kreacje P. Czajki, generalnie - rewelacja, choć jedna osoba z nowej edycji kompletnie mi się nie podobała; taka blondyneczka z długimi, prostymi włosami, której zrobił loki. Wg mnie straciła całą klasę i wygląda jak wiejska baba, oczywiście nie obrażając nikogo. Po prostu, chyba wiecie, o co mi chodzi? Oglądałam to wczoraj na TV4, jako zajawkę, a ona będzie śpiewać dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_ Re: Leszek Czajka 21.11.02, 22:38 tu masz ten wcześniejszy wątek o Leszku Czajce i opinie o nim: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=211&w=3562921&a=3562921 *** Amelia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosja Re: Leszek Czajka IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.11.02, 08:23 już znalazłam, ale dzięki bardzo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Leszek Czajka IP: 81.15.184.* 23.11.02, 13:56 byłam w jego zakładzie co prawda on się mną nie zajmował, bo teraz tylko czesze do Idola, le ogólnie uważam ze jest przereklamowany - mają szablon i go klepią, o druga dziewucha z Idola na teraz taki kolor włosów jak ja. Osobiście polecam zakład Jagi Hupało, ale niestety tam ceny są już astronomiczne, tyle że z niczego zrobiła mi na głowie cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Leszek Czajka - do Leny IP: *.acn.waw.pl 25.11.02, 14:55 A możesz podać namiary ? Czy długo się czeka do Jagi? Czy jej fryzjerzy Cię czasali ?Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Leszek Czajka - do Leny IP: *.dialup.supermedia.pl 27.11.02, 18:02 Gość portalu: Zuza napisał: > A możesz podać namiary ? Czy długo się czeka do Jagi? Czy jej fryzjerzy Cię > czasali ?Zuza już ci podaje ul. Burakowska nr 5/7 tel. 636 67 59 Mnie akurat strzygała Jaga, natomiast wszystkie inne zagiegi przeprowadzał jej asystent. Generalnie ona tylko strzyże wszystko inne ktoś z zakładu. Niestety ceny : strzyżenie około 200-250 zł w zależności od długości, farba podobnie. Czy długo się czeka? około 2 tygodni jeśli chcesz dostać się do niej. Niestety ma fatalne godziny przyjęć od 10.00 do 17.00, a w soboty nie przyjmuje, więc jeśli pracujeesz to jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Leszek Czajka IP: *.ggr.co.uk 25.11.02, 15:36 Lena, pamiętasz ceny? Np cięcie albo farba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus5 Re: Leszek Czajka IP: proxy.Elektron.pl:* / *.zoliborz.org 25.11.02, 16:46 a ja wam powiem że chodziłam swego czasu do Jagi i było fatalnie!!!! ceny porażające 500 zł płacisz za to co u innych kosztuje 170 poza tym te koszmarne krótkie grzywki! także uważam że to Jaga nie ma pomysłów bo wszystkim obcina na krótko grzywki, poza tym atmosfera w salonie okropna. U Czajki jest po prostu przyjemniej. Wiem co mówię, bo właściwie często zmieniałam fryzjerów i z Czajki jestem naprawdę b. zadowolona. Ale wiadamo że nie to ładne co ładne tylko to co się komu podoba. Odpowiedz Link Zgłoś