Dodaj do ulubionych

Marki których zdecydowanie nie lubicie!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 17:33
Zróbmy sondaż. Niech każda pda markę, która oferuje najwięcj bubli i jest
zdecydowanie niegodna zaufania. Proszę też o uzasadnienie. I proszę sie nie
sprzeczać - każdy ma prawo do swojego zdania.
Ja zaczynam :
Nie lubię Lumene- kosmetyki są byle jakie. Błyszczyki ciężkie, pudry za
lekkie, kremy nie działają.
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.06, 17:36
      Bell błyszczyki bardzo wysuszają usta:(
    • Gość: Maxi Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 17:36
      Nie znoszę polskich firm, czołowe miejsce zajmie Bilenda- za kosmetyki
      pielęgnacyjne, które strasznie podrażniają i uczulają. Nie lubię oriflame i
      Avon- głównie za system polegający na wciąganiu innych i zarabianiu na ich
      pracy oraz za bylejakość kosmetyków, choć nie przeczę, ze mają kilka perełek,
      ale generalnie kiepska oferta.
    • Gość: Ola Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 17:38
      Nivea- takie tanie badziewie.
    • maggi9 Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 18.02.06, 17:41
      Nie przepadam za avonem bo miałam kilka rzeczy i większość była baardzo średnia za to ceny bardzo wysokie w stosunku do jakości.No i trzeba mieć konsultantke pod ręką.Nie lubie szminek lumene-miałam kilka i miały okropny smak.A tak poza tym nie mam specjalnych uprzedzeń bo wszędzie trafi się i bubel i perełka
    • Gość: Ivre Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 18.02.06, 17:56
      Clinique- ich kosmetyki mnie uczulaja..no ale ja alergik jestem.
      Liren- w zasadzie nie wiem dlaczego..jakos nie mam przekonania..
      Nivea- srednia jakosc. Mozna w tej cenie dostac lepsze kosmetyki.
      L`oreal (mam na mysli caly koncern, ale ze szczegolnym uwzglednieniem Garniera)-
      jak nie uczuli (szampony), to wysuszy mi skore (toniki) albo jest dla mojej
      cery 'za ostre' (kremy) itd.
      Co do innych, to bywa roznie. I buble i perelki.
      • Gość: rere Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.krasnystaw.net 18.02.06, 17:59
        eris: reklama jest dźwignią handlu
      • Gość: cxc Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: 87.207.54.* 18.02.06, 17:59
        nie mam przekonania do kosmetykow Dr Eris i nie lubię Dermiki - uczula mnie.
        • Gość: Karolina Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:00
          Nie lubię AA. Moim zdaniem cała para idzie w gwizdek (opakowanie). Nieciekawe
          konsystencje, przyjemność użycia i mizerne efekty.
      • jackie71 Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 24.05.06, 15:22
        Liren? Pewnie chodzi o linię Erisa... Miałam tylko jeden zel pod prysznic (
        właściwie, to jeszcze mam, bo nie używam)- nie zachwycił mnie.
    • Gość: Nessie Garnier! IP: *.acn.waw.pl 18.02.06, 18:00
      Ani jeden kosmetyk tej firmy się dla mnie nie sprawdził, od kremów przez
      szampony po farby do włosów. Straszny badziew.

Avon - dużo rzeczy jest po prostu złej jakości, a za to bardzo nachalnie
      reklamowanych.

Vichy - podrażniło mnie i uczuliło :( No ale to powiedzmy może być wina mojej skóry.

AA Oceanic - niby antyalergiczne, a po wielu tych produktach miałam
      podrażnienia. W końcu zrezygnowałam z używania czegokolwiek AA poza maseczką żelową.
    • Gość: kasiaz75 Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:09
      Szampony Timotei powodują łupież, mimo dokładnego spłukiwania.
    • Gość: anka Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:14
      AA
      Ziaja
      Eris- totalny badziew...
      L'oreal
      Astor
      Nivea (oprócz niektórych balsamów)
      Schwartzkopf (głównie Schauma i Palette- totalny kataklizm i zniszczenie....)
      Pantene- sama chemia
    • enixx Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 18.02.06, 18:38
      Na pierwszym miejscu oczywiscie Avon - zaden kosmetyk mi nie podpasowal.
      Dalej: nie przepadam za Nivea, Garier i Loreal (sama chemia jak dla mnie,
      nieware swojej ceny)
      Zle na mnie dzialaja tez szampony Timotei i Sunsilk.
      • fr-edza Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 18.02.06, 18:55
        Najbardziej to nie lubie kosmetyków firmy Nivea-są po prostu tandetne i ten
        okropny zapach kremów,ochyda,aż mnie mdli.
        Ziaja też jakoś mnie nie przekonuje.
        Oriflame-do niczego.
        Astor-takie sobie,bez rewelacji,niepowalają mnie na kolana.
        • Gość: boszzzzzzzzzzzzzzz Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:01
          oHyda!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Krakra Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:25
          Krem do rąk Ziaja - nie piszą na opakowaniu, że ma w składzie silikon, a ma,
          wystarczy spróbować z niego skorzystać.
        • Gość: Ańdzioł Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: 213.199.201.* 01.03.06, 08:06
          oczywiście Avon za przeciętną jakość i wygórowane ceny,Ziaja świetne jeżeli chcecie mieć uczulenie i straszną swędziawke na całym ciele + super wysuszoną skóre na buzi,Bielenda=Nivea=Dove za konsystencje i efekt mi nie odpowiadający w kategori balsamy do ciała.
    • cioccolato_bianco Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 18.02.06, 19:01
      jesli chodzi o kosmetyki kolorowe (lakiery do paznokci, pudry, cienie, tusze
      itp) i pelegnacyjne(kremy, toniki, balsamy, mleczka itp), to l'oreal.
      • shiva772 Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 18.02.06, 21:44
        kolorówka - Avon
        pielęgnacja - Ziaja
    • elwee Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 18.02.06, 21:49
      Hmm
      Avon i Oriflame - za badziewie, które sprzedają..
      Nivea - cena za wysoka w stosunku do jakości
      Dove - to samo
      wszystkie szampony: Timotei, Fructis, Shauma(czy jak to się pisze), Szam tu
      itd.. są ohydne i "bylejakie"
    • Gość: jjj Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.06, 21:56
      nivea - nie znosze a tego tu jest duzo w sklepach,
    • Gość: nika Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:03
      Ziaja-wszystko uczula
      • Gość: Kasia Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.06, 22:06
        eris, nivea, ziaja
        • Gość: Lenka Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.chello.pl 18.02.06, 22:12
          Avon,Oriflame,Clarins
    • n_nicky Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 18.02.06, 22:32
      Clinique-w życiu nie miałam gorszych podkładów
      Vichy-po Normadermie leczyłam cerę kilka tygodni
      Eris-zwłaszcza puder w kremie Lirene, do niczego
      Pantene ProV-za szampony, które w ogóle mi nie służą
      Shamtu-za to samo, co Pantene
      Lolita Lempicka-za najohydniejszy zapach jaki miałam okazję poznac
      kiedyś bardzo nie lubiłam, wręcz nie znosiłam kolorówki Astora i Maybelline.
      Ostatnio jednak zaryzykowałam i kupiłam nowy tusz Astora, natomiast Maybelline
      stał się jedną z bardziej lubianych marek.
      • p.galli Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 18.02.06, 22:44
        zdecydowany zwyciezca:
        SORAYA - nie znosze tej firmy , nic nigdy mi nie podpasowalo uczulenie dzikie
        na praktycznie wszystko (co ciekawe nie znam nikogo z mojego otoczenia kto by
        lubil ta firme - moze na forum bedzie?:))

SHAMTU - potworne wlosy z potwornym lupiezem i reakca alergiczna, no comments

MARGARET ASTOR - kiedys dawno temu jakies fluidy i jakies tusze i szminki
        skutecznie mnie zniechecily do tej marki, podobno zmienilo sie na plus ale nie
        chce mi sie tego sprawdzac

tak mam problem z:
        LOREAL - ale nie wszystko!!!! czesc produktow nie lubie a czesc bardzo :)
        VICHY - jw. czesc produktow zdecydownie nie (glownie za uczeulenie) a czesc
        bardzo mi pasuje ;)
        • Gość: gosha68 Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 20.02.06, 09:37
          ziaja i aa to firmy polskie na ktore reaguje histerycznie poza tym oczywiscie
          wszelkie kremy avonu po ktorych wyskakuja syfy
      • Gość: anka Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:37
        jaki tusz????:) czy jest dobry?:)
        • charade Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 18.02.06, 23:42
          Avon - jedynym celem istnienia tej formy zdaje się być produkowanie coraz
          ładniejszych opakowań kosmetyków i wydawanie efektownych katalogów oraz
          produkowanie coraz gorszych kosmetyków.
        • n_nicky Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 19.02.06, 00:04
          > jaki tusz????:) czy jest dobry?:)
          to do mnie?? :)) Astor Air Max-wątek o nim jest na tej stronie.
          • Gość: Wasia Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 09:43
            Nie znoszę DERMIKI za ochydny zapach kremów
            Bielendy za to że mnie uczula.
            • Gość: eden Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.crowley.pl 19.02.06, 10:09
              1. Rimmel - kompletna beznadzieja: podkłady sie mażą, tusze osypuja... Tregedia.
              2. Avon - z wyjątkiem Heel Softening Cream (krem do stóp - naprawde super).
              3. Schwarzkopf - szampony, odżywki, farby do włosów... sama chemia, która sieje
              spustoszenie - -prawdziwy Armaggedon, wrrrrrr...
              4. Bielenda - raz się skusiłam i wystraczy...

ukłony, e.
              • searena Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 19.02.06, 10:17
                Nie lubię żadnych produktów Nivea i nie używam - nie znoszę tego zapachu i nic
                nie jest w stanie mnie do niego przekonać. Jedyny powód ale skuteczny :)
                • ewaaaa5 Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 19.02.06, 11:38
                  No więć nie lubię:
                  LUMENE- zawsze widuję te kosmetyki stojące w perfumeriach w obdrapanych i
                  wyciapanych opakowaniach- to mnie jakoś starsznie zniecheca- na pewno niogdy
                  nic nie kupię.
                  AVON ORIFLAME- tandeta, masówka, beznadziejny sposób dystrybucji a wszystkie
                  konsultantki jakie poznałam były namolne.
                  BIELENDA- uczula.
                  ERIS-kosmetyki, które po prostu nie działają
                  SORAYA- niska cena (nie lubię tandety), tragiczna reklama (Kożuchowska), nie
                  działają.
                  • konopielka80 Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 19.02.06, 11:57
                    Avon- dezodoranty w sztyfcie- brudzą strasznie
                    Nivea- cena zbyt wysoka w stosunku to jakości
                    pomadki wazelinowe- wszelkie tanie po 2-3 zł, robione w jakimś przydomowych fabryczkach, łamią się, są nietrwałe i jest ich z reguły mniej niż powinno być...
                    szampony Shamtu, Pantene, Elseve - beznadziejne..
                    • Gość: pati Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 12:22
                      Avon, Ziaja!!!!
                      • Gość: selena Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 19.02.06, 15:09
                        schwarzkopf-tragedia,zwlaszcza gliss kur,jedwab w plynie -nic mi tak potwornie
                        nie wysuszylo wlosow jak to badziewie.kupa siana.ten ich nowy spray asia beauty
                        taki sam denny.
                        l'oreal-beznadziejna kolorowka,z naciskiem na tusze

garnier-krem skin naturals ultra swiezosc-matko,jak mnie podraznil.to samo z
                        serii czysta skora[czy jakos tak,w niebieskiej tubce].tak samo mialo pare
                        innych osob.

nie polecam tez marki rival de loop z rossmana-skusilam sie na tusz double
                        effect i maseczke nawilzajaca.bez komentarza,szkoda nawet tych paru zetow.
                        lirene puder kryjacy w kremie-efekt maski gwarantowany.ale np balsam waniliowy
                        lirene bardzo lubie.
                  • searena Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 19.02.06, 15:53
                    Protestuję przeciwko tandecie Avonu (Oriflame nie anm) - Avonu używam od dawna i
                    ma świetne kosmetyki, przynajmniej niektóre. Jakiś zcas temu zakupiłam dosyć
                    drogi krem do twarzy, który jest chyba jednym z najlepszych kremów jakie miałam
                    w życiu.
                    • dona.a Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 19.02.06, 16:50
                      Eris i Lirene, do której dodatkowo zniechęciło mnie ordynarne ściągnięcie
                      stylistyki graficznej z firmy Lierac. Do Dermiki zniechęciła mnie skutecznie
                      Kożuchowska, a do Avonu i Oriflame - namolne konsultantki.
                      • Gość: ninka Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 19.02.06, 22:55
                        Kożuchowska reklamuje Sorayę !
                      • Gość: ninka Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 19.02.06, 22:56
                        A Lirene nie jest firmą tylko serią kosmetyczną marki Eris.
                      • Gość: zuza Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 17:43
                        kobieto od kiedy kozuchowska reklamuje dermike?
                        chyba cos Ci sie pomylilo.
                        radze najpierw sprawdzic a pozniej wypowiadc sie na forum.
                    • Gość: ww Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 23:00
                      Sorki TU nie protestujemy- wróć do pierwszego wpisu koleżanko!!!
                      • Gość: ninka Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 20.02.06, 19:31
                        Nie protestuję lecz prostuję, aby błędne informacje nie szły w świat!
      • Gość: aga Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.k.omnitec.pl 24.05.06, 15:05
        Praktycznie wszystkie polskie firmy dostępne w marketach (Bielenda, DAX,
        FLOSLek zwłaszcza seri anaczynkowa, Soraya za beznadziejne kremy, Ziaja za
        denne odzywki) i większosc firm robiących kosmetyki do włosów sprzedawane w
        marketach Pantene ProV i Sunsil to juz najgorsza kicha
    • Gość: Kaszka Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.icpnet.pl 19.02.06, 16:51
      Zdecydowanie łatwiej wymienić te, które się lubi. Nie lubię wszystkich marek
      koncernu Unilever (no może poza produktem Dove jedwabisty balsam), a także
      kosmetykow Avonu, Sephory, Bielendy, AA, Pantene Pro-V, Ziaji...
      • Gość: mała Mi Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 16:58
        Avon,Oriflame,L'oreal,większośc Ziai,Astor
    • Gość: HYDRO Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: 193.138.140.* 19.02.06, 17:08
      Z kolorówki pierwsze miejsce zajmuje Rimmel- beznadziejne szczególnie tusze,
      kupiłam kiedyś dwa i obydwa wyrzuciłam po pierwszym użyciu.
      Nie przepadam też za SORAYą bardzo mnie uczula, NIVEA kiepska jakość.
    • paul_ina Soraya - całość; Avon - pielęgnacja i kolorówka 19.02.06, 17:47
      Badziewia. W Avonie nie ma ani jednego produktu bez SLS na drugim miejscu, natomiast po kilku produktach Sorai miałam gorejące czerowne plamy na twarzy, a do wrażliwców raczej nie należę. Zresztą, popatrzcie na Małgosię Kożuchowską, tych bruzd na twarzy dostała podczas kampanii reklamowej dla Sorai.

Z Avonu podobają mi się wody toaletowe i pefumowane.

Co do innych produktów wymienianych tutaj na forum, to troszkę w szoku jestem, bo pod nóż lecą moje ulubione marki: Nivea, Dove, Garnier. Nawet Schwarzkopfa bym nie skreśliła zupełnie, bo ma doskonałą serię profesjonalną do zniszczonych włosów - Bonacure Repair. Sephora robi the best in the world krem na noc z serii profesjonalnej: Creme de Repos a do tego balsam do ust z tej serii. Vichy natomiast rzeczywiście blado wypada przy Avene, Dermedic, Iwostin, ale krem na skórkę pomarańczową ma zdecydowanie najlepszy na rynku w przedziale poniżej 100zł.
      • Gość: Kasia dove IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.06, 18:06
        o, zapomnialam o Dove - co za koszmarne, duszne zapachy bleee!!
        • Gość: milka Re: dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:47
          Zgadzam się w 100 %!!! zapachy sa koszmarne
      • Gość: selena Re: paul_ina IP: *.kom / *.os1.kn.pl 19.02.06, 18:12
        ale wlasnie chodzi o subiektywny!!odbior.to sa twoje ulubione marki a ja sie na
        schwarzkopf sparzylam i zdecydowanie wole inne kosmetyki z profesjonalnych
        sklepow fryjerskich.
        pozatym jesli zarzuty sie powtarzaja u kilku osob to znaczy ze cos w tym musi
        byc np.l'oreal.
        • Gość: poz Re: paul_ina IP: *.23.rev.vline.pl 24.05.06, 15:18
          >pozatym jesli zarzuty sie powtarzaja u kilku osob to znaczy ze cos w tym musi
          byc np.l'oreal.
          Też nie lubie koncernu loreal, ale niektórym , te produkty służa... nie ma
          reguły
      • Gość: ivory Re: Soraya - całość; Avon - pielęgnacja i kolorów IP: *.osiedle.net.pl 24.02.06, 22:44
        u mnie bardzo podobnie. Po sorai byłam cała czerwona.
    • swinka_morska Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 19.02.06, 18:21
      avon i oriflame - za sam sposob dystrybucji
      nivea - kremy za ciezkie, plyny do kapieli zbyt mocno pachna, a juz szczyt to
      nivea young, zel do twarzy - nic nie myje i w dodatku podraznia
      nowa seria under twenty erisa - porazka na calej lini

a pozatym to troche mnie dziwi ten garnier - jak dla mnie to jedna z niewielu
      firm, po produktach ktorej nie mam nigdy uczulenia, pozatykanych porow
      wysuszonej skory, etc... no, ale ja jestem dziwna :D
    • Gość: rudy kot Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.media4.pl 19.02.06, 18:49
      dove - mnie uczula i szalenie drażni zapach, ale wiem, że dużo osób lubi
      avon - badziew, drogi
      garnier - pielęgnacyjne wszystkie nawet nie do d.. ;), pasuje mi tylko szmpon
      ftuctis, a raczej kiedyś pasował, bo już dawno nie miałam
      • indianprincess Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 19.02.06, 19:32
        kolorówka L'oreal - za wysoka cena w stosunku do jakości
        szampony Garniera i ich seria Czysta Skóra
        AVON
        • Gość: ania27 Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.buf.adelphia.net 20.02.06, 22:06
          z kolorowki erisa,c.caroll,rimela..

aha soraya z pielegnacji
      • Gość: marta Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: 81.210.89.* 19.02.06, 19:36
        soraya- brak jakiegokolwiek efektu
        panten pro-v- szampon do wlosow zniszczonych i suchych jeszcze bardziej je
        wysuszyl i oslabil
    • Gość: S. Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.02.06, 20:22
      Firma Eris jeżeli chodzi kremy do twarzy,nie mam cery wrażliwej a po kremie
      obojętne czy był to nawilżający czy tłusty piekła mnie twarz(przy kremach
      innych firm tego nie mam).Ale za to do ciała kosmetyki Erisa są dla mnie super
      np. balsam ujędrniający,peeling-masaż antycellulitowy.Pozdrawiam
    • jade.fox Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 19.02.06, 22:16
      Nie lubię Avonu, Garniera, szamponów Timotei,Nivea,Fructis i innych
      supermarketowych, Bielendy
      A z kolorówki Astor, Paloma, Rimmel
      Z żadnego kosmetyku ww. firm nie byłam zadowolona.
      • Gość: Maxi Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 23:02
        Dermedic czy jakoś tam- badziewie,nie działa. Oceanic AA- tandeta, kremy dla
        alergików a twarz czerwona!
        • amikeo Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 19.02.06, 23:11
          Kremy do twarzy i balsamy do ciała Loreal i Garnier. Te pierwsze pieką i
          szczypią, te drugie się "maslą" na skórze.
          Szampony Timotei- swedzi mnie skóra głowy po nich.
          Cienie Inglot bo się szybko obsypują i w ogóle cały Inglot, bo wszystko takie
          cukierkowe i pomarańczowe.
          Channel nr 5 - zapach, obrzydliwość.
    • Gość: rozśmieszona Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: 82.160.122.* 20.02.06, 15:01
      Czytając ten wątek chce mi się śmiać!!W takim razie czy są w ogóle jakieś
      firmy,które zaspakajają wasze wygórowane oczekiwania??Czy wszystkie firmy
      wkładają jakieś gówna do tych kosmetyków??Tylko nie wiem,kto je w takim razie
      kupuje,bo zdaje się że nivea,pantene,eris biją rekordy sprzedaży!!Chyba że
      kupują je jakieś połgłowki,które nie dostrzegają pieczenia,wysypek,oklapniętych
      włosów itp itd....
      Ha hahaha!!!!
      • Gość: KraKra Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:38
        Do Rozsmieszonej - z kolorówki lubię Diora, szampony - Wella, Kerastase, kremy -
        La prairie, tonik - Yves Saint Laurent.
        Nie wszystko co dobre musi być drogie, kiedyś bardzo lubiłam kosmetyki Polleny
        z serii Polski Len, ale one niestety jakos zniknęły ze sklepów.
        Inne wymienione marki rzeczywiście są uczulające, nie działające, niewygodne
        itd.
        • Gość: ania27 Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.buf.adelphia.net 20.02.06, 22:05
          erisa,dax cosmetics,ziaja,bielenda,garniera,Avon po czesci ma cos tam fajnego
          np:kosmetyczki...
      • Gość: Ivre Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 20.02.06, 22:15
        Jakie tam wygorowane? Dla mnie wazne jest zeby mnie nie uczulalo, bo jestem
        alergikiem, i nie podraznialo mojej (i tak wrazliwej) skory. Problem polega u
        mnie na tym, ze sluza mi rozne produkty roznych firm, tzn. ciezko u mnie
        znalezc 2 kosmetyki jednej firmy :D I tak np. szampon- tylko Dermena przeciw
        wypadaniu wlosow, krem- na zime AA SPF 20 zimowa ochrona, na lato Avene SPF 30,
        wiosna i jesien- Dermica SPF 12, cienie do powiek- IsaDora dla noszacych
        soczewki kontaktowe, no i moglabym tak wymieniac i wymieniac. To nie jest
        kwestia zadnych wygorowanych wymagan, a jedynie dostosowywania kosmetykow do
        wlasnych potrzeb. To, co mnie pasuje, moze nie pasowac innym i na odwrot. Co w
        tym zabawnego?
    • material_girl Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! 20.02.06, 15:09
      z kosmetyków kolorowych nie lubię:
      *wielokrotnie juz wymienianego Avonu i Oriflamu
      *Lumene
      *Constance Caroll
      z resztą marek różnie bywa, zależy co się trafi

z kosmetyków pielęgnacyjnych nie lubię:
      *ostatnio ziaji (albo moja cera wariuje albo jakośc kosmetyków spadła) - a to
      zatyka pory, a to uczula
      *dax cosmetics
      • Gość: Kasia Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.hsd1.ca.comcast.net 21.02.06, 02:09
        Nie toleruje niczego z Lancome, sama chemia. Nawet odkrecajac wieczko
        czy nakretke powiewa odorkiem niby ladnego probujacego zamaskowac
        chemie zapachu. Droga beznadzieja.
        Z polskich kremow uzywam z Malwy-Pollena - krem nawilzajacy z Retinolem
        na dzien, i na noc krem odzywczy z witaminami, z milorzebem japonskim.
        Obydwa sa cudowne, podtrzymuja elastyczna cere.
        • Gość: Gosia Re: Marki których zdecydowanie nie lubicie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 09:18
          Nikomu nie dogodzisz!
          Wy nie lubicie NIVEA a ja ją uwielbiam - ma kosmetyki b.dobrej jakości do
          pielęgnacji, naprawdę. Zresztą każda firma ma jakąś perełkę np. znienawidzony
          przez was Garnier ma dobry krem do rąk...... a za Avonem też nie przepadam,
          wolę Oriflame.Pozdrawiam
    • Gość: rita ziaja do kwadratu, a potem soraya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 08:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka