Gość: madzik IP: *.aster.pl 19.02.06, 12:35 uzywalyscie? warty polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollasja Re: Avon Anew Clinic - krem "gorset" :)) 19.02.06, 13:01 Niestety nie. Może dlatego , że, póki co , nie jest mi potrzebny. Zastanawiałam się jednak, co się stanie, jeśli taki inteligentny krem sie pomyli i zamiast spłaszczyć brzuch - spłaszczy pośladki, a zamisat podnieść pośladki, zrobi to z brzuszkiem. Przeraża mnie taka wizja ;))) Czy AVON zwróci pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Avon Anew Clinic - krem "gorset" :)) 19.02.06, 14:04 dobrze ujędrnia, ale czy jest wart takiej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Avon Anew Clinic - krem "gorset" :)) 19.02.06, 19:06 A ile kosztuje i jaka pojemność? Odpowiedz Link Zgłoś
patusia22 Re: Avon Anew Clinic - krem "gorset" :)) 19.02.06, 19:23 79,9zł za 200ml Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Avon Anew Clinic - krem "gorset" :)) 19.02.06, 23:57 Kolejny pomysł na wyciąganie kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Avon Anew Clinic - krem "gorset" :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 00:00 Ollasja ubawilam sie czytajac twoj wpis ;)))) ale calkowicie podzielam twoje "obawy" ;)ja dowiedzialam sie o tym kremie dzis bo obejzalam reklame jak uslyszalam ze krem podnosi posladki to sie usmialam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_kk Re: Avon Anew Clinic - krem "gorset" :)) IP: *.orange.pl 20.02.06, 11:50 Dziewczyny kremik jest naprawdę wart swojej ceny! testuje go od 2miesięcy i efekty są rewelacyjne, przynajmiej na pośladkach i udach czuje ogromną różnice, brzuszek jest jędrniejszy, ale niestety nie mega płaski :( Ogólnie polecam bo efekt na pośladkach czuje się odrazu po zastosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hłehłe Re: Avon Anew Clinic - krem "gorset" :)) IP: 212.244.242.* 20.02.06, 12:44 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Avon Anew Clinic - krem "gorset" :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:58 Ciekawe... Jak krem może podnieść pośladki?? To chyba sa mikroskopijne milimetry wynikające z napięcia skóry, szkoda kasy :) Mi wystarcza Avonu antycellulit za 35 zł ciągle w promocji, ujędrnia tak samo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Avon Anew Clinic - krem "gorset" :)) IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 20.02.06, 21:37 Nie uzywalam, ale 'w ciemno' moge powiedziec, ze ZADEN krem nie jest w stanie wywolac takich 'reklamowanych' efektow. Nie liczcie na cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Avon Anew Clinic - krem "gorset" :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:08 Kolejny krem na dupe ktory ma nas odchudzic ujedrnic wygladzic i cholera wie co jeszcze :) kiedys w to wierzylam i wydawalam ostatnie grosze na coraz drozsze tego typu specyfiki, wklepywalam masowalam owijalam, no cuda wyczynialam zeby na koniec przekonac sie ze efektu brak. Dziewczyny przede wszystkim cwiczenia, dieta, dodatkowo peeling czy szorstka rekawica i nawilzanie to podstawa takie kremy moga byc tylko dodatkiem, nie wyrzezbia ciala. Ale jak znam zycie niejedna wiele wyda jeszcze krocie skuszona reklama z ladnym tyleczkiem i obietnica x centymetrow w x dni ;) niestety life is brutal :) zaden krem nas nie uksztaltuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_kk Re: Avon Anew Clinic - krem "gorset" :)) IP: *.orange.pl 20.02.06, 22:49 Droga Aniu, abosolutnie zgadzam się z Tobą, że krem to tylko wspomaganie przy diecie i ćwiczeniach. Myślałam że to oczywiste, że nawet jak zrobimy sobie odsysanie tłuszczu czy jeszcze inne okropne operacje czy zabiegi plastyczne, to efekt owszem będzie, ale jeśli nie będziemy tego podtrzymywać, objadać się słodyczami w łóżku i nie wychylimy nosa z domu to efekt szybko zaginie!! Ja akurat prowadze aktywny tryb życia, a nowy kremik pomaga mi osiągnąć lepsze efekty!! Dlatego mogę szczerze polecić osobą, które chcą się wspomagać, a nie posmarować i za 5min sprawdzić ile cm ubyło. Cudów nie ma, ale możemy osiągnąć zadowolenie z siebie, jeśli tylko chcemy coś ze sobą zrobić!!! Odpowiedz Link Zgłoś