Dodaj do ulubionych

Loreal - Body Expertise - warto?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.02, 09:55
Seria wygląda apetycznie, ale jak działa?? Proszę, opiszcie! Jeśli znacie
ceny, to również poproszę. Zbliżają się święta, sylwester, więc wypadałoby
troszkę u siebie zadbać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: Loreal - Body Expertise - warto? IP: *.ggr.co.uk 22.11.02, 12:49
      Mam peeling i mleczko w sprayu. Bardzo lubię grube, szorstkie peelingi i między
      innymi z tego powodu L'Oreal okazał się rewelacyjny! Fantastycznie poleruje
      skórę, pachnie bosko (gdy wąchasz go z opakowania to intensywnie ale po
      nałożeniu na skórę jest naprawdę milutki), kupiłam już trzecie opakowanie z
      zazwyczaj nie jestem wierna kosmetykom.
      Mleczko pachnie fajnie, tak jak krem L'Oreala reklamowany jakiś rok temu, taki
      seledynowy, super nawilżający, niestety nie pamietam nazwy :-( Mleczko fajne,
      psikasz i już ale nie powaliło mnie na kolana. Miłe, ale np na pupę musiałam
      nakładać coś bardziej "bogatego" bo spray nie wygładzał jej wystarczająco.
      Podejrzewam, że do suchej skóry lepszy byłby olejek w sprayu, nie mam go bo
      odstraszyła mnie wizja lepiących się pleców (mam dość tłustą skórę). Może
      któraś z dziewczyn go wypróbowała, jestem ciekawa opinii!
    • Gość: Iza Re: Loreal - Body Expertise - warto? IP: *.ggr.co.uk 22.11.02, 13:02
      Zapomniałam dodać ceny. W Rossmanie peeling 49 zł ale w aptece kupiłam za 45 -
      drogo ale warto wydać te pieniądze. Mleczko chyba 35 zł, nie pamiętam dokładnie.
      • salja Re: Loreal - Body Expertise - warto? 22.11.02, 13:21
        Peeling jest super, goraco polecam, czekam na pieniazki i lece go kupic.
        Bardzo fajny byl tez balsam do ciala (mialam do cery suchej), cena okolo 30 zl
        za 300 ml (o ile dobrze pamietam), mialam tez olejek, wchclanial sie dosc
        dobrze, ale jakos wole balsamy. A miala moze ktoras z was kremik
        wyszczuplajacy z tej serii??
        • Gość: Iza Re: Loreal - Body Expertise - warto? IP: *.ggr.co.uk 22.11.02, 13:31
          No tak, skleroza nie boli. Mam przecież ten żel wyszczuplający. Pachnie ładnie,
          jest dość gęsty ale nie stosuję go regularnie więc specjalnych efektów nie
          widzę. Myślę, że te wszystkie żele i balsamy to generalnie ściema. Dieta,
          gimnastyka, masaż i może wtedy żel jak dopełnienie.
          • superkiki Re: Loreal - Body Expertise - warto? 22.11.02, 13:37
            Mnie tez sie przypomnialao, ze ktoregos razu przysepilam na D-Stocka (ktory
            jest baardzo fajny) i kupilam ten wyszczuplajacy L'Oreal. Co gorsza, zrobilam
            to chyba juz po postanowieniu, ze nic nie kupie juz z tej linii. Coz.
            Co do kremu-zelu, to jest sredni. Troche kleisty i trudno sie go rozsmarowuje,
            wiec o milym masazu raczej mowy nie ma. D-Stock rulez.
    • superkiki Re: Loreal - Body Expertise - warto? 22.11.02, 13:19

Dziewczyny na forum zachwycaja sie peelingiem, ale mi nie przypadl do gustu.
      Lubie drapiace peelingi, ale ten drapal przepotwornie. Mam bardzo jasna,
      wrazliwa i sucha skore, ktora nie bardzo to znosila. Mialam wrazenie, ze
      nacieram sie tluczonym szklem. Zapach (b. intensywny) tez mnie nie powalil,
      szczerze mowiac. Wykonczylam opakowanie, ale nie kupie go ponownie.

Uzywalam tez mleczka do ciala, tego bialego, teoretycznie intensywnie
      nawilzajacego. W jakiejs zachodniej gazecie byla probka, ktora zabralam na
      delegacje i bylam zachwycona - krem pachnial przepieknie, nawilzal bosko, jak
      (jeden z moich ulubionych) balsam clarinsa.
      Niestety, krem produkowany i dystrybuowany w Polsce pod ta sama nazwa to
      nieporozumienie. Zapach jest inny, a co do nawilzania... Wykonczylam go szybko
      i raczej z L'Orealem eksperymentowac juz nie bede.
      • Gość: Nici Re: Loreal - Body Expertise - warto? IP: w3cache:* / 192.168.1.* 22.11.02, 15:46
        oj warto warto... peling swietny, pachnie cudnie i pięknie złuszcza, mleczko-
        krem ekstra, to w sprayu bardzo ladnie pachnie, ale kiepsko nawilża, żel nie
        daje może jakis swietnych efektow, ale zatrzymal rozwoj mojego cellulitu nawet
        bez cwiczen i diety, tylko masaż stosowalam, no i slicznie pachnial jablkowo i
        bardzo dobrze dzialal na skore, tak jakos wygladzal, ogolnie cala seria godna
        polecenia
    • Gość: Nika Re: Loreal - Body Expertise - warto? IP: 195.187.102.* 22.11.02, 16:15
      Mnie się peeling bardzo spodobał, ale możliwe, ze przy
      wrażliwszej i cieńszej skórze byłby zbyt ostry. Pasowało
      mi też to mleczko w sprayu - błyskawicznie się wchłania i
      ładnie nawilża, z tym, że nie poleciłabym osobom o bardzo
      wysuszonej skórze, bo na pewno bedzie za słabe. Natomiast
      teraz mam balsam do ciała (ten zielony) i jest dla mnie
      za "ciężki", kiepsko się wchłania i mam wrażenie jakby mi
      jakaś nieprzepuszczalna warstwa zostawała na skórze.
      Skórę mam raczej tłustą, ale ze skłonnością do
      przesuszania. Na pewno zostanę przy peelingu i mleczku,
      balsamu już raczej nie kupię.
      • ddlouchy Re: Loreal - Body Expertise - warto? 23.11.02, 13:45
        Miałam peeling i byłam bardzo zadowolona, i z działania ( skóra b. mieciutka) i
        z zapachu:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka