Dodaj do ulubionych

Guam - czy probowalyscie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:58
Ja kiedys stosowalam i mysle ze jest najlepsze... A czy wy probowalyscie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: vanillka Re: Guam - czy probowalyscie? IP: *.smrw.lodz.pl 20.02.06, 21:13
      Witam
      Zakupiłam w zeszłym tygodniu żel z firmy Lacote. Dopiero zaczęłam stosować. Nie
      mogę się doczekać efektów - mam nadzieję, że nastąpią. A konkretnie jakiego
      produktu Ty używałaś?
      • Gość: frog Re: Guam - czy probowalyscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:20
        guam - błoto, którym się smarujesz i zawijasz w folię. 10 zabiegów.super,
        chociaz niestety kosztuje 250 zł.
        • vanillka Re: Guam - czy probowalyscie? 20.02.06, 21:30
          Czytałam o tym. A używałaś? Efekty podobno super. Ale jakoś nie chce mi się
          bawić z błotkiem. Postanowiłam dowiedzieć się więcej o vacu-well - podobno też
          daje niezłe efekty. Na razie 3 dzień smaruję się żelem Guam, zobaczymy co dalej.
          • Gość: dunia23 Re: Guam - czy probowalyscie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:39
            Trochę mnie dziwią dziewczyny wasze wypow.że tak chwalicie sobie ten guam,ja
            zakupiłam to błoto aplikowałam jak najbardziej regularnie i często i żadnego
            zmniejszenia celulitu nie zauważyłam a wszystkie koleżanki podziwiały mnie za
            wytrwałosc że chce mi sie w tym babrac,owijac folia i nawet spac całą noc co
            było istną udreką,jedyne co to może ujędrnienie,może to kwestia że nie w salonie
            ale przecież kosmetyczki zapewne zakupują taki sam.
            • Gość: aurelia Re: Guam - czy probowalyscie? IP: router.* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:19
              a gdzie to cudo można kupić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka