Dodaj do ulubionych

cienie pod oczami

21.02.06, 10:14
CZy ktoś zna jakiś skuteczny i niedrogi krem na pozbycie sie cieni pod
oczami? Dodam że się wysypiam i wszystkie badania, które zrobiłam są
rewelacyjne, wieć to nie są problemy ze zdrowiem.
I ewentualnie jakiś dobry niedrogi korektor pod czy?
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: goldioo Re: cienie pod oczami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:24
      Ostatnio dowiedzialam się ze to "od watroby"-tez mam:)Trochę lepiej wyglądam po
      stosowaniu Lumene z wit.c (taki plyn w kulce-ok.50zł,ale katuje go juz 2
      miesiąc i połowa została:)
      Korektor - naj..jest ysl i dior, ale maybelline tez calkiem nieźle daje sobie
      radę.
      • kinga38 Re: cienie pod oczami 21.02.06, 10:25
        korektor w płynie firmy pupa
        • l81 Re: cienie pod oczami 21.02.06, 10:39
          Proponuję wyszukiwarkę.Było wiele na ten temat postów ostatnio.Pa.
          • Gość: Majka Re: cienie pod oczami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:53
            Ja też tak mam i jestem zupełnie zdrowa. Żadne kremy nie zlikwidują takich
            cieni, może troszkę zmniejszą, musisz szukac takich poprawiających mikrokrążenie
            i zawierających pigmenty rozświetlające. Jesli chodzi o korektory to płynne, w
            pędzelku specjalnie pod oczy, lepiej dobrych firm. Jaknajjaśniejsze, nawet lekko
            różowawe.
            • Gość: mala Re: cienie pod oczami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:25
              Witam. A ja słyszałam, ze na cienie pod oczami korektor powinien być żółtawy, a
              nie różowawy. Jak to jest w końcu???
    • helga22 Re: cienie pod oczami 21.02.06, 14:15
      A może jakieś konkretne marki??? Proszę ...
      • Gość: Majka Re: cienie pod oczami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:57
        Też tak słyszałam, a gdzieś indziej czytałam że różowy, to już sama nie wiem.
        Tego żółtego się boję używać, będę wyglądać jakbym miała żółtaczkę ;) Różowy lub
        bardzojasnobeżowy jest ok.
        • Gość: nosek Re: cienie pod oczami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.06, 21:51
          Szary kolor np. cery neutralizuje się różem, niebieski np. sińce - żółtym, a
          czerwone naczynka - zielonym.
          • Gość: Majka Re: cienie pod oczami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:46
            No właśnie, moje sińce są szare a nie niebieskie :)
    • Gość: Ala Re: cienie pod oczami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:05
      Używałam żelu arnikowego flos lek ale jest do niczego. A Ziaja 100 %
      pielęgnacji podobno uczula i jeszcze bardziej pogłębia te cienie. Też nie wiem
      co już z tym robić. Może ktoś zna jakiś krem??? Dobry korektor też by sie
      przydał.
      • Gość: gosc Re: cienie pod oczami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:25
        na mnie Zaja rowniez nie dzialala
        jak i wiele innych polecanych kosmetykow - typu Cliniqe
        jedyny krem, ktory przyniosl poprawe to byl Clarins "Eye Revice Beuty Flesh"
        ale nie moge powiedziec, zeby zrowno cienie, jak i opuchlizne (w moim
        przypadku) zlikwidowal
    • helga22 Re: cienie pod oczami 22.02.06, 19:06
      Coś tańszego proszę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka