Dodaj do ulubionych

Siostra...

30.05.11, 17:17
Około grudnia moja siostra spotkała się z Krzyśkiem ale niestety skończyło się tylko na jednym spotkaniu.. No nie wyszło im.
Od niedawna zauważyłam że uśmiecha się do mnie i patrzy się na mnie.. Wreszcie do mnie napisał sms i pisze codziennie. mówi że się chce spotkać ... Ja już mu mówiłam że mnie w niekomfortowej sytuacji stawia i nie chce zrobić tego własnej siostrze.. On nalega że możemy to trzymać w tajemnicy i się niczego nie dowie i również nie chce jej ranić. Od tego wszystkiego zaczął mi się podobać i odwzajemniam mu uśmiech w szkole. Mówi że chce zaryzykować ma wszystko gdzieś co inny pomyślą i chce ze mną ciągle gadać gdzie się tylko da i takie tam.

Co ja mam zrobić w tej sytuacji ? Nie chce zrobić takiego świństwa siostrze ale chce się z nim spotkać.. Co zrobiłybyście na moim miejscu ?
Obserwuj wątek
    • roxy11 Re: Siostra... 30.05.11, 17:20
      nie wchodź w to.
      zauroczenie ci przejdzie, a siostra zostanie siostrą przez całe życie. ja na twoim miejscu bym tego nie robiła.
    • monia12xd Re: Siostra... 30.05.11, 17:25
      tak właśnie, jak pisała moja poprzedniczka. Faceci nie są tego warci, siostra jest ważniejsza smile
      • estrellaa Re: Siostra... 30.05.11, 17:28
        zgadzam się z poprzednimi . ;p

• gorzata.14 Re: Siostra... 04.07.11, 20:50
      Chyba powinnaś być lojalna wobec siostry i go olać. W końcu to twoja siostra i kiedyś w przyszłości będziecie sobie pomagać. A on kiedyś cię zostawi a siostra może ci tego nie wybaczyć...
    • marcella_ Re: Siostra... 05.07.11, 11:15
      Twojej siostrze na pewno będzie bardzo przykro. Musisz sobie zadać pytanie, albo ON albo ONA!
    • riki1246 Re: Siostra... 05.07.11, 11:37
      Zgadzam się ze wszystkimi dziewczynami powyżej.
      • diamond_girl12 Re: Siostra... 05.07.11, 11:47
        Nawet jeśli próbowalibyście zachować w tajemnicy, to nic z tego nie wyjdzie, bo Twoja siostra prędzej czy później się o tym dowie. Po za tym, zachowanie tego chłopaka jest bardzo niedojrzałe. Spotkał się z Twoją siostrą, a teraz zarywa do Ciebie, mimo że Ty mu odmawiasz spotkania.
        Więc... Radzę Ci się z nim nie spotykać.
    • saily . 05.07.11, 11:51
      A może spytałabyś się siostry czy nie ma nic przeciwko waszemu spotkaniu?
      • princii Re: . 05.07.11, 12:15
        Pogadaj z siostrą, a wszystko będzie jasne.
        Powiedz jej co do niego czujesz, ale boisz się zaryzykować ze względu na nią.
        Jeśli jest dobra siostrą i Cię kocha, powinna nie sprzeciwiać się Waszemu związkowi.
        No chyba, że nadal płacze w poduszke za Krzyśkiem, wtedy nawet nie próbuj z nią rozmawiać oraz ładować się w ten związek.
        • mhmm.zuz Re: . 05.07.11, 12:20
          Pogadaj z sis ;D Zalezy dlaczego ona nie chciała z nim wchodzic w związek. Moze o prostu on jest beznadziejny? A jeśli po prostu oni się nie rozumieli to spróbuj z nim, moze sie uda. Ale zapytaj siostre czy nie byłoby to dla niej trudne.
    • kolejnezmiany Re: Siostra... 05.07.11, 15:30
      siostra to siostra.nigdy Cie nie zostawi.będzie Cie zawsze wspierac.a z chłopakiem i tak za niedługo zerwiesz. sama widzisz jaki jest.poleciał do siostry swojej "byłej".
    • gumis114 Re: Siostra... 05.07.11, 15:44
      >kliknij<
    • marta.sz Re: Siostra... 07.07.11, 11:56
      Pogadaj o tym z siostrą. Jeśli nic do niego nie ma to spoko, możecie się spotykać.
      A swoją drogą to sytuacja jak Natalki i Uli z M jak Miłość wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka