Gość: ania ania IP: *.localdomain / *.czajen.pl 23.02.06, 18:49 ja to zawsze zadam fajne pytanie;))) co zrobic, zeby niebieskie oczki byly bardziej niebieskie? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nessie Re: bardziej niebieskie IP: *.acn.waw.pl 23.02.06, 18:57 Kupić soczewki koloryzujące :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: bardziej niebieskie IP: *.chello.pl 23.02.06, 20:02 pomaluj oczy czarna kredka i naloz szary cien! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re:kolorowe soczewki IP: *.crowley.pl 23.02.06, 21:23 Proponuję kolorowe soczewki np Freshlook Radiance, podkreślają jasną tęczówkę, ygladają całkiem nieźle, specjalne do jasnych tęczówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzli Re: bardziej niebieskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:18 Aniu,proponuję zerknąć na kilka minut w niebo! Odpowiedz Link Zgłoś
allergic1 Re: bardziej niebieskie 23.02.06, 22:26 zastosowac zasade kontrastu,cienie w kolorze pomaranczowym,zielonym(intensywna zielen),zoltym a takze brazowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tula Re: bardziej niebieskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:32 Kup krople do oczu Mibalin,są ciemnoniebieskie,ładnie barwią rogówkę.Chociaz nie jest to najlepszy pomysł,bo Mibalin ma działanie p/bakteryjne i nie mozna go stosować jak np.Visine.Ale od czasu do czasu chyba nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilu Re: bardziej niebieskie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.06, 10:48 Proponuję kolorowe soczewki, bo to chyba jedyne rozwiązanie, zerówki z Freshlooków są chyba dostępne, zresztą ktoś tutaj już o nich wspominał. Nosiłam niebieskie soczewki , które zmieniały brązową tęczówkę w granat, ale jeżeli ty masz naturalne niebieskie oczy, to kolor szafir będzie wyglądał suuper - taki jaśniutki błękit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania ania Re: bardziej niebieskie IP: *.localdomain / *.czajen.pl 24.02.06, 16:13 a ile to kosztuje i czy trzeba czesto zmieniac? a wymienia sie je w zaleznosci od tego jak duzo sie nosi, czy jak dlugo juz sie je ma? np. jesli w ciagu miesiaca zaloze 2 razy to bez roznicy czy nosilam codziennie, tak samo sie zuzywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy kot Re: bardziej niebieskie IP: *.media4.pl 24.02.06, 16:31 Zawsze jak rycęe, to potem moje szare tęczówki wyglądają na niebieskie przy czerwonej reszcie;) Ale chyba nie o taką radę ci chodziło?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania ania Re: bardziej niebieskie IP: *.localdomain / *.czajen.pl 24.02.06, 16:41 nie, nie o taka ;))) ale wiesz ze nawet nie zauwazylam zeby taki efekt byl, az sie kiedys przyjrze Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: bardziej niebieskie 24.02.06, 16:44 Ja sie kiedys zastanawialam nad niebieskimi soczewkami, ale niezdecydowalam sie. Doszlam do wniosku, ze kiedy wszyscy zobacza mnie z meganiebieskimi oczkami, to gdy zdejme soczewki - moje naturalne, i tak dosyc niebeskie - beda sie wydawaly blade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: bardziej niebieskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:16 ja mam niebieskie oczy, nawet intensywnie, ale to co się dzieje jak pomaluję je zielonym cieniem... no po prostu szok, jakbym założyła soczewki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania ania Re: bardziej niebieskie IP: *.localdomain / *.czajen.pl 24.02.06, 18:35 no ale jak to jest z tymi kontaktami? drogie? co ile nowe trzeba kupowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krokodylica Re: bardziej niebieskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:52 a co zrobic by oczy wydawaly sie bardziej zielone ? jestem szatynką Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: bardziej niebieskie 24.02.06, 18:57 zakladac zielone bluzki. Ja mam zielone slepia, takie troche z szarym i jakos kolor bluzki odbija sie w oczach np. jak klade niebieska lub granatowa to oczy robia sie szaro-niebieskawe. Przy zielonej bluzce - zielone, ale musisz zwrocic uwage w jakiej zieleni wyglada najlepiej, bo przy niektorych oczy bledna. Moze z niebieskimi oczami tez tak sie da? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: bardziej niebieskie IP: *.chello.pl 27.02.06, 17:03 turkusowe bluzeczki... swietny efekt!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka Re: bardziej niebieskie IP: 167.206.206.* 27.02.06, 18:22 Ja mam szaro-niebieskie oczeta. Jak zaloze szara bluzke to sa bardziej niebieskie, jak niebieska to oczy wygladaja na szare. Podobnie z cieniami do oczu. Dziala zasada kontrastu. Kolor oczu jest czesto wzgledny :) Odpowiedz Link Zgłoś