Dodaj do ulubionych

bardziej niebieskie

IP: *.localdomain / *.czajen.pl 23.02.06, 18:49
ja to zawsze zadam fajne pytanie;)))

co zrobic, zeby niebieskie oczki byly bardziej niebieskie? ;))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Nessie Re: bardziej niebieskie IP: *.acn.waw.pl 23.02.06, 18:57
      Kupić soczewki koloryzujące :P
      • Gość: ciekawa Re: bardziej niebieskie IP: *.chello.pl 23.02.06, 20:02
        pomaluj oczy czarna kredka i naloz szary cien!
        • Gość: mika Re:kolorowe soczewki IP: *.crowley.pl 23.02.06, 21:23
          Proponuję kolorowe soczewki np Freshlook Radiance, podkreślają jasną tęczówkę,
          ygladają całkiem nieźle, specjalne do jasnych tęczówek.
    • Gość: gryzli Re: bardziej niebieskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:18
      Aniu,proponuję zerknąć na kilka minut w niebo!
    • allergic1 Re: bardziej niebieskie 23.02.06, 22:26
      zastosowac zasade kontrastu,cienie w kolorze pomaranczowym,zielonym(intensywna
      zielen),zoltym a takze brazowym.
    • Gość: tula Re: bardziej niebieskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:32
      Kup krople do oczu Mibalin,są ciemnoniebieskie,ładnie barwią rogówkę.Chociaz nie
      jest to najlepszy pomysł,bo Mibalin ma działanie p/bakteryjne i nie mozna go
      stosować jak np.Visine.Ale od czasu do czasu chyba nie zaszkodzi.
      • Gość: lilu Re: bardziej niebieskie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.06, 10:48
        Proponuję kolorowe soczewki, bo to chyba jedyne rozwiązanie, zerówki z
        Freshlooków są chyba dostępne, zresztą ktoś tutaj już o nich wspominał. Nosiłam
        niebieskie soczewki , które zmieniały brązową tęczówkę w granat, ale jeżeli ty
        masz naturalne niebieskie oczy, to kolor szafir będzie wyglądał suuper - taki
        jaśniutki błękit.
        • Gość: ania ania Re: bardziej niebieskie IP: *.localdomain / *.czajen.pl 24.02.06, 16:13
          a ile to kosztuje i czy trzeba czesto zmieniac?
          a wymienia sie je w zaleznosci od tego jak duzo sie nosi, czy jak dlugo juz sie
          je ma? np. jesli w ciagu miesiaca zaloze 2 razy to bez roznicy czy nosilam
          codziennie, tak samo sie zuzywa?
    • Gość: rudy kot Re: bardziej niebieskie IP: *.media4.pl 24.02.06, 16:31
      Zawsze jak rycęe, to potem moje szare tęczówki wyglądają na niebieskie przy
      czerwonej reszcie;) Ale chyba nie o taką radę ci chodziło?;)))
      • Gość: ania ania Re: bardziej niebieskie IP: *.localdomain / *.czajen.pl 24.02.06, 16:41
        nie, nie o taka ;)))
        ale wiesz ze nawet nie zauwazylam zeby taki efekt byl, az sie kiedys przyjrze
    • enixx Re: bardziej niebieskie 24.02.06, 16:44
      Ja sie kiedys zastanawialam nad niebieskimi soczewkami, ale niezdecydowalam
      sie. Doszlam do wniosku, ze kiedy wszyscy zobacza mnie z meganiebieskimi
      oczkami, to gdy zdejme soczewki - moje naturalne, i tak dosyc niebeskie - beda
      sie wydawaly blade.
      • Gość: asia Re: bardziej niebieskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:16
        ja mam niebieskie oczy, nawet intensywnie, ale to co się dzieje jak pomaluję je
        zielonym cieniem... no po prostu szok, jakbym założyła soczewki
        • Gość: ania ania Re: bardziej niebieskie IP: *.localdomain / *.czajen.pl 24.02.06, 18:35
          no ale jak to jest z tymi kontaktami?
          drogie? co ile nowe trzeba kupowac?
          • Gość: krokodylica Re: bardziej niebieskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:52
            a co zrobic by oczy wydawaly sie bardziej zielone ? jestem szatynką
            • mikams75 Re: bardziej niebieskie 24.02.06, 18:57
              zakladac zielone bluzki. Ja mam zielone slepia, takie troche z szarym i jakos
              kolor bluzki odbija sie w oczach np. jak klade niebieska lub granatowa to oczy
              robia sie szaro-niebieskawe. Przy zielonej bluzce - zielone, ale musisz zwrocic
              uwage w jakiej zieleni wyglada najlepiej, bo przy niektorych oczy bledna.

Moze z niebieskimi oczami tez tak sie da?
              • Gość: anna Re: bardziej niebieskie IP: *.chello.pl 27.02.06, 17:03
                turkusowe bluzeczki... swietny efekt!!
              • Gość: Martynka Re: bardziej niebieskie IP: 167.206.206.* 27.02.06, 18:22
                Ja mam szaro-niebieskie oczeta.
                Jak zaloze szara bluzke to sa bardziej niebieskie,
                jak niebieska to oczy wygladaja na szare.
                Podobnie z cieniami do oczu. Dziala zasada kontrastu.

Kolor oczu jest czesto wzgledny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka