Dodaj do ulubionych

Szampon w twoim typie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 16:59
Jaki szampon dla moich włosów?
Mam włosy proste u nasadzie, falujące na końcach...
Czasem są przetłuszczone, przyklapnięte...
I o zgrozo, chyba łamią mi się końcówki(albo i całe wlosy hehe)

POMOCY!
Obserwuj wątek
    • Gość: Oleńka Re: Szampon w twoim typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:59
      No ja mam identycznie takie same włosy jak ty! Niech ktoś nam coś poradzi!
    • Gość: Asiek Re: Szampon w twoim typie IP: 80.51.166.* 01.03.06, 18:39
      Witajcie kobietki jedyne lekarstwo na nasze wloski czy to zniszczone , krecone
      proste czy matowe to seria MATRIX firmy L'oreal.malo ktorej znana bo w Polskiej
      TV nie jest ten produkt reklamowany... a wiecie dlaczego??? bo dobry kosmetyk
      reklamy nie potrzebuje :).pozdrawiam was wszystkie.POLECAM
    • Gość: Asia Re: Szampon w twoim typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:41
      No ja mam włosy takie lekko falowane (z Chiny nie do ułożenia) półdługie i
      bardzo przetłuszczające sie muszę je myć codziennie prosze doradzcie mi jaki
      szmpon mam używać ppppppppplllllllllllliiiiiiiiiiiizzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Renka Re: Szampon w twoim typie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 15:29
      Ja mam podobne włosy, choć nie zauważyłam żeby były łamliwe jak Twoje. Używam
      szamponu Nivea do włosów kręconych i bardzo mi odpowiada. Spróbuj, może będzie
      Ci odpowiadał.
      P.S. Przynajmniej nie jest tak drogi jak te wymienione w artykule. Około 15zł.
    • Gość: V.N. Re: Szampon w twoim typie IP: *.szczecin.mm.pl 11.04.06, 08:39
      Szampon jest do kory glowy, natomiat odzywka dba o konce, dlatego powinnas
      uzywac szamponu do wlosow przeluszczajacych ie ( oczywiscie myjesz nimk skore
      glowy pomijajac koncowki) i odzywke do wlosow normalnych barz uchych ktora
      nakladasz z kolei tylko na konce.
    • Gość: zmartwiona ;( Re: Szampon w twoim typie IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 03.05.06, 19:51
      Nazywam się Magda i mam 12 lat...mam suche, cienkie i.. łamliwe się włosy..;[ a
      szczegulnie cienkie...co bardzo mnie martwi. Szukałam wielu szamponów, ale żaden
      mi nie pomógł, to może wy mi powiecie...JAKI SZAMPON JEST NAJLEPSZY DLA MOICH
      WłOSóW??? Bardzo proszę o pomoc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka