Dodaj do ulubionych

DIORSKIN lepszy od DP i DIVINORY!! uzywalyscie????

IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.11.02, 09:54
Wyprobowalam podklad Diorskin Diora i moim zdaniem jest lepszy od DP i
Divinory. Ladnie pachnie, super jakosc, super sie rozprowadza, w ogole nie
widac go na twarzy, nawilza, matuje, nie zatyka porow, odbija swiatlo,
higieniczne opakowanie SPF 12 - czy ktoras z was juz przetestowala??????
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: DIORSKIN lepszy od DP i DIVINORY!! uzywalysci IP: *.future-net.pl 26.11.02, 10:21
      A w czym jest lepszy? Divinora i DP też ładnie pachną, dobrze się
      rozprwoadzają, mają jeszcze wyższy faktor, itp.
      • Gość: monias1 Re: DIORSKIN lepszy od DP i DIVINORY!! uzywalysci IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.11.02, 10:41
        pewnie ze DP i Divinora tez sa super!!! nie mozna im niczego zarzucic!!!,
        takie jest MOJE odczucie, ale moge sie mylic!- wyprobowalam go tylko raz.
        i chcialabym poznac opinie innych dziewczyn na temat tego podkladu.
        • Gość: ania Re: DIORSKIN lepszy od DP i DIVINORY!! uzywalysci IP: 217.98.124.* 26.11.02, 11:09
          cześć Monias!,możesz napisać ile kosztuje Diorskin???Szukam podkładu do suchej
          skóry a teraz wszystke firmy reklamują matujące cuda, czy ten dior nawilża czy
          matuje???.Właśnie kończę Vichi i chcę zmienić bo nie ma faktorów.Dzięki
          • Gość: monias1 Re: DIORSKIN lepszy od DP i DIVINORY!! uzywalysci IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.11.02, 11:19
            Z tego co sie orientuje to jest do kazdej cery (ale moge sie mylic), zarowno
            nawilza jak i lekko matuje, pieknie rozswietla, Jest niczym druga skora. Twarz
            wyglada perfekcyjnie i naturalnie, zawiera ekstrakt z australijskiej rosliny
            pustynnej OptiMax (aby super nawilzac), rozswietlajace pigmenty odbijajace
            swiatlo, vit. E i SPF 12. Oparty na nowoczesnej technologii Osmosis, emulsja
            woda
            • Gość: Magda Re: DIORSKIN lepszy od DP i DIVINORY!! uzywalysci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.02, 11:42
              Ja oszaleję! Właśnie zdecydowałam się na DP, intensywnie rozważając możliwość
              zakupu Div., a tu taka niespodzianka. No tak, chyba czeka mnie spora porcja
              dumania- znowu.

Pozdrawiam,
              Magda
              • moni_citroni Re: DIORSKIN lepszy od DP i DIVINORY!! uzywalysci 26.11.02, 11:45
                Mam ten sam problem :-) Tyle probek trzeba bedzie wysepic od sprzedawczyni :-p
                • moni_citroni Re: DIORSKIN lepszy od DP i DIVINORY!! uzywalysci 26.11.02, 11:46
                  Sprawdzialam kolorki diora na ich stronie - bardzo podoba mi sie 202 Cameo -
                  taki chlodny, lekko rozowy...Ivory wpada w zolty a light beige..w bezowy
                  hehe ;-)
                  • Gość: ania Re: DIORSKIN lepszy od DP i DIVINORY!! uzywalysci IP: 217.98.124.* 26.11.02, 12:50
                    O rany ale cena !!! w grudniu mogę powiedzieć bajbaj Dior!!!Ale w nowym 2003
                    roku.......
                  • Gość: Magda Re: DIORSKIN lepszy od DP i DIVINORY!! uzywalysci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.02, 12:59
                    Mnie wpadł w oko nr 102- porcelan- strasznie fajny kolorek, ciekawe, jak
                    wygląda live; cholerka, a dzisiaj znowu nie uda mi się wpaść do Sephorki (czuję
                    to w kościach), poza tym, czy te "urocze" panie obdarowują aż tyloma próbkami
                    za jednym podejściem- doliczyłam się trzech podkładów? Z drugiej strony jednak,
                    ostatnio kupowałam tam niemało nie dostając żadnych próbek, ale zapewne to moja
                    strata. Cóż, jeszcze wtedy nie wiedziałam, iż o próbki należy "krzyczeć" i się
                    domagać.

Pozdrawiam,
                    Magda
                    • Gość: Magda Re: DIORSKIN lepszy od DP i DIVINORY!! uzywalysci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.02, 13:02
                      Aniu, ale Diorskin to podkład matujący; polecam wizytę na stronach tejże firmy,
                      na których to z pewnością znajdziesz ciekawą propozycję dla siebie, łącznie z
                      podglądem gamy kolorystycznej.

Pozdrawiam,
                      Magda
        • Gość: Aga Re: DIORSKIN lepszy od DP i DIVINORY!! uzywalysci IP: *.future-net.pl 26.11.02, 16:52
          Gość portalu: monias1 napisał:

> pewnie ze DP i Divinora tez sa super!!! nie mozna im niczego zarzucic!!!,
          > takie jest MOJE odczucie, ale moge sie mylic!- wyprobowalam go tylko raz.
          > i chcialabym poznac opinie innych dziewczyn na temat tego podkladu.

hm, nie miałam nic złego na myśli, po prostu też szukam podkładu, bo mi się
          shiseido kończy i mam ochotę na coś nowego (i jaśniejszy odcień), więc jestem
          ciekawa, czym ten akurat cię tak ujął. w międzyczasie wzięłam próbkę z sephory
          i jutro rano przetestuję. mam już kolekcję próbek i jakoś na żaden nie mogę się
          zdecydowac, buu:)
          • Gość: monias1 do AGI IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 27.11.02, 09:44
            Czesc,
            Jak tylko wyprobojesz daj znac.
            ja tak samo jak ty mam kolekcje probek z Sephory i tez nie moge sie zdecydowac.
            Wybrobowalam: DP Chanela, Divinore Guerlaina (obie wersje), 3 rodzaje podkladow
            YSL (nie pamietam nazw), Shiseido, Diorskin Diora. I powiem szczerze, ze tak
            naprawde to zglupialam bo tak naprawde to one wszystkie sa ok. Jednakze poim
            faworytem jest Divinora, DP, i podklad satynowy z YSL. NO i Diorskin. ALe jedna
            rzecz mnie zaniepokoila - podklad ten jak obiecuje producent rzeczywiscie
            stapia sie z cera - w ogole nie widac go na twarzy, nawilza, pieknie
            rozswietla, b. lekko matuje (wg mnie gorzej niz Divinora), ale co mnie
            zaniepokoilo to po zmyciu tego podkladu wieczorem dostrzeglam dwie male krostki
            ktorych wczesniej nie mialam!!! No i badz tu madra czy to od tego podkladu czy
            nie (tak naprawde to one wszystkie troche zatykaja pory - nie ma cudow). Probka
            starczy mi jeszcze na raz wiec odczekam ze 2 dni i znowu sproboje. A przeciez
            to niby najnowoczesniejszy produkt- super technologia, woda-w-silikonie nie
            powodujaca zaskornikow. Tylko dziwne, ze wlasnie po nim wyskoczyly mi na twarzy
            te krostki, a po pozostalych nie.
            • coralin Re: do Monias1 27.11.02, 10:24
              Gość portalu: monias1 napisał:

), ale co mnie
              > zaniepokoilo to po zmyciu tego podkladu wieczorem dostrzeglam dwie male
              krostki
              >
              > ktorych wczesniej nie mialam!!! No i badz tu madra czy to od tego podkladu
              czy
              > nie (tak naprawde to one wszystkie troche zatykaja pory - nie ma cudow).
              Probka
              >
              > starczy mi jeszcze na raz wiec odczekam ze 2 dni i znowu sproboje. A przeciez
              > to niby najnowoczesniejszy produkt- super technologia, woda-w-silikonie nie
              > powodujaca zaskornikow. Tylko dziwne, ze wlasnie po nim wyskoczyly mi na
              twarzy
              >
              > te krostki, a po pozostalych nie.

Monias1 nie wiem czy ten podkład zawiera wit C,ale mozliwe,że te drobne
              wypryski to jego sprawka.Dawno temu testowałam podkład z wit.C i dostałam
              wyprysków na idealnej cerze. Podobnie było z kremami z wit.C w postaci kwasu
              askorbinowego(w postaci pochodnej moja skorza toleruje).Nie testowałam tego
              nowego Diora,ale po przeczytaniu tego postu tak mi przyszło do głowy .
              • Gość: monias1 Re: do coralin IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 27.11.02, 11:01
                niestety nie wiem czy w skladzie ma wit C wiem ze ma wit E
                pozdrawiam
      • Gość: monias1 do MAGDY IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.11.02, 13:18
        Magdo,
        a gdzie wyczytytalas, ze matujacy. NIe wiem czy to ja jestem niezdara czy co
        ale na stronach Diora nic nie ma o tym podkladzie - jest tylko wzmianka ze
        nowosc pojawia sie strona DIORSKIN i to wszystko.
        • Gość: Magda Re: do MAGDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.02, 13:40
          Wiesz co, weszłam na stronkę www.dior.com, następnie: shopping:Poland:Sephore i
          tam gdzieś (strasznie długa droga, ale w końcu się trafia) wyskoczyla cała
          lista produktów, łącznie z omawianym podkładem i w opisie wyczytałam, iż
          posiada własciwości matujące.
          Przed chwilą sprawdziłam raz jeszcze, czy aby nie wprowadziłam Was w błąd, ale
          nie, tak tam napisano.

Pozdrawiam,
          Magda
          • Gość: Magda Re: do MAGDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.02, 13:44
            PS. Przecież testowałaś(?); i co?!
            Bo mnie jednak głównie zależy na zmatowieniu twarzy i dobrym nawilżeniu przy
            okazji, zaś mniej na efekcie kryjącym.

Hej,
            Magda
            • Gość: monias1 Re: do MAGDY IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.11.02, 13:59
              efekty kryjacy podobny do DP, a z tym matowaniem to powiem szczerze, ze juz po
              3-4 godzinach swiecila mi sie cera w strefie T. Ale trzyma sie bez zarzutu.
              Dzieki za informacje
              Pozdrawiam serdecznie
            • Gość: monias1 Re: do MAGDY IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.11.02, 14:02
              Kurcze Magdo weszlam na strone Diora (www.dior.com) ale nie wiem jak wejsc w
              shopping?? Moglabys mi pomoc??
              z gory dzieki
              • Gość: Magda Re: do MAGDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.02, 14:19
                Wiesz co, zadzwoniłam sobie do salonu Diora w Warszawie i dowiedziałam się, iż
                jest to podkład odpowiedni dla każdego typu skóry- odżywia,cudownie nawilża,
                matuje- jednakże polecany głównie dla cer mieszanych ze względu na tenże efekt
                matujący. Ale skoro tak słabo matuje, to chyba jednak pozostanę przy DP Chanel.

OK. a teraz mówię, co robić:
                1.www.dior.com
                2.klikasz na make-up
                3.klikasz na united kingdom
                4.na samej górze klikasz pozycja shopping- takie przyćmione literki
                5.select country:poland i klik na tę różową ikonkę shopping
                6.wybierasz sephore
                7.klikasz na face
                8.klikasz na górny napis all ch.dior products
                9.znowu na face
                i wyświetla Ci listę dostepnych produktów; nasz podkład nazywa się Skin Liquid
                i ma doczepiony czerwony napisik new.

Powodzenia!
                Magda

• Gość: monias1 Re: do MAGDY IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 26.11.02, 14:22
            Magdo juz znalazlam
            dzieki
    • Gość: Mała Re: DIORSKIN lepszy od DP i DIVINORY!! uzywalysci IP: *.bremultibank.com.pl 21.02.03, 13:43
      A jak byście porównały diorskin do vitalumier chanela, który też jest do cery
      suchej. Wypróbowałam próbki obu tych podkładów i wydaje mi się, że po
      diorskinie cera nie świeciła mi się tak jak po vitalumiere. nie zależy mi na
      jakimś szczególnym zmatowieniu cery raczej kosztem tego wolę, aby podkład
      dobrze chronił (przed klimatyzacją) i nawilżał.
      Mała

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka