Dodaj do ulubionych

białe smugi na pośladkach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 11:26
Mam białe smugi na pośladkach i czerwone krostki. Co to jest? Co robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: amlutka Re: białe smugi na pośladkach IP: 195.94.193.* 01.03.06, 12:01
      Te białe smugi to może rozstępy?
      • Gość: oka Re: białe smugi na pośladkach IP: *.uni.opole.pl 01.03.06, 14:07
        niestety to rozstępy...pewnie zbyt szybko przytyłaś lub zeszczuplałaś. Raczej
        nic się nie zrobi- z krostki--
        • Gość: Edyta Re: białe smugi na pośladkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:47
          Nie chudłam i nie tyłam co najwyżej 2-3 kg i to w długim czasie, nie byłam też
          w ciąży. Skąd to się wzięło????!!
    • Gość: Lenka Re: białe smugi na pośladkach IP: *.chello.pl 01.03.06, 14:19
      To rozstępy.Musiałaś przytyć,a później gwałtownie schudnąć.
      Co mozna robić? No niby są preparaty na rozstępy,ale czy to działa to bym nie
      powiedziała.Wiem, że moja koleżanka poddawała sie w gabinecie jakiemuś
      zabiegowi ich likwidowania.
      Ja też mam rostępy nad pośladkami, ale mi specjalnie nie przeszkadzają.
    • Gość: maly_swir Re: białe smugi na pośladkach IP: 87.207.11.* 01.03.06, 20:53
      No to rozstępy na bank ale wcale nie musi byc tak że sie gwałtownie przytyje a
      potem schudnie żeby je mieć.Jestem drobna i chuda a też je mam.Teraz to tylko
      balsamy i balsamy i balsamy..Wszystko nie zejdzie ale mozna je zmniejszyć.
      • turzyca Re: białe smugi na pośladkach 01.03.06, 23:00
        Rozstepy sa zwiazne z pewnymi cechami skory, ktore sa uwarunkowane dziedzicznie.
        Najgorsze rozstepy w zyciu widzialam u mojej wysportowanej kolezanki, ktora
        figure miala od zawsze idealna, a moja Mama nie ma rozstepow mimo dwoch ciaz i
        duzych roznic wagi. Nie ma zadnej reguly.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka