Gość: Edyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 11:26 Mam białe smugi na pośladkach i czerwone krostki. Co to jest? Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amlutka Re: białe smugi na pośladkach IP: 195.94.193.* 01.03.06, 12:01 Te białe smugi to może rozstępy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: białe smugi na pośladkach IP: *.uni.opole.pl 01.03.06, 14:07 niestety to rozstępy...pewnie zbyt szybko przytyłaś lub zeszczuplałaś. Raczej nic się nie zrobi- z krostki-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: białe smugi na pośladkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:47 Nie chudłam i nie tyłam co najwyżej 2-3 kg i to w długim czasie, nie byłam też w ciąży. Skąd to się wzięło????!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: białe smugi na pośladkach IP: *.chello.pl 01.03.06, 14:19 To rozstępy.Musiałaś przytyć,a później gwałtownie schudnąć. Co mozna robić? No niby są preparaty na rozstępy,ale czy to działa to bym nie powiedziała.Wiem, że moja koleżanka poddawała sie w gabinecie jakiemuś zabiegowi ich likwidowania. Ja też mam rostępy nad pośladkami, ale mi specjalnie nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly_swir Re: białe smugi na pośladkach IP: 87.207.11.* 01.03.06, 20:53 No to rozstępy na bank ale wcale nie musi byc tak że sie gwałtownie przytyje a potem schudnie żeby je mieć.Jestem drobna i chuda a też je mam.Teraz to tylko balsamy i balsamy i balsamy..Wszystko nie zejdzie ale mozna je zmniejszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: białe smugi na pośladkach 01.03.06, 23:00 Rozstepy sa zwiazne z pewnymi cechami skory, ktore sa uwarunkowane dziedzicznie. Najgorsze rozstepy w zyciu widzialam u mojej wysportowanej kolezanki, ktora figure miala od zawsze idealna, a moja Mama nie ma rozstepow mimo dwoch ciaz i duzych roznic wagi. Nie ma zadnej reguly. Odpowiedz Link Zgłoś