Dodaj do ulubionych

Już nie moge się doczekać Factory! brrrr....

IP: 195.94.215.* 28.11.02, 13:58
No właśnie czekam z utęsknieniem na środę!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ada Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... IP: *.chello.pl 28.11.02, 14:05
      Hej, Aniu,
      ja tez... otwarcie jest o 12.00, o ile dobrze pamiętam.
      Chyba się tam wszystkie spotkamy :))). ja będe z braktem, kt. mieszka w
      Ursusie.

Trochę mnie rozczarowały marki, kt. tam będa, ale to na razie tylko połowa.

A na tym placu kiedyś często bywałam, bo moja mama tam pracowała. (to znaczy
      nie na placu, ale w tym biurowcu obok :)
      • agul1 Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 28.11.02, 14:06
        Ada, to jak tam dokladnie sie dojezdza?? Napisz plizzz bo nie chce bladzic:-)
    • czarodziejka1 Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 28.11.02, 14:18
      O ile pmiętam z billbordów, to jest to jakiś plac Czerwca 1976 r. Czy tam jest
      Pomnik Czerwca 1976 r.? Ursusa nie znam, ale może przejeżdżałam tamtędy ze dwa
      razy....
      • aga_malutka Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 28.11.02, 14:46
        A jakie bedą te inne sklepy, bo do tych to mi się nie chce jechać...i kiedy je
        dodadzą?
    • deptaczek Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 28.11.02, 15:55
      a ja przejezdzam obok codziennie :)
      • Gość: czarodziejka1 Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... IP: *.astercity.net 28.11.02, 16:03
        Deptaczku to gdzie jest ten plac? Czy to tam gdzie i ten pomnik?
        • agul1 Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 28.11.02, 16:13
          Gość portalu: czarodziejka1 napisał(a):

> Deptaczku to gdzie jest ten plac? Czy to tam gdzie i ten pomnik?

No wlasnie, moglabys nam wyjasnic bardziej dokladnie, plizzz?:)
          • Gość: Mgiełka Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 15:33
            Polecam stronę www.ztm.waw.pl - jest tam (poza wszystkimi rozkładami) opcja
            wyszukiwarki i można wpisać dwa dowolne miejsca (nazwy przystanków) w Warszawie
            i wyskoczą Wam wszystkie możliwe połączenia (tramwaj, autobus), oraz czas
            jazdy.
        • deptaczek Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 29.11.02, 12:04
          jak sie tam jedzie autobusem to nie powiem, bo juz dawno nie uzywam. jak
          chcecie to sprobuje w poniedizalek dojrzec co tam jezdzi (o ile naklejki z
          numerami tam sa).

samochodem: jesli ktos wie, gdzie jest glowna brama Ursusa na Wiosny Ludow, to
          ma maly klopot. wystarczy jechac w strone Wloch (majac zaklady ursus po lewej
          stronie) i zaraz za winklem jest Factory.
          dla mniej zorientowanych: od strony centrum jedizemy Polczynska, na najblizszym
          duzym skrzyzowaniu za Geantem skreacmy w lewo (kierunek Wlochy, uwaga: czeste
          korki!), przejezdzamy pod wiaduktami. wyjezdzamy na otwarta przestrzen, na
          pierwszych swiatlach prosto, a potem zaraz zjezdzamy na prawo - tak zeby nie
          wjechac w kolejny tunel - i skrecamy w prawo. potem jedziemy jak nas droga
          prowadzi - z pierwszenstwem, wzdluz torow. po paru km, ulica skreca w lewo, a
          my z nia i przejezdzamy pod wiaduktem i ...
          ...przed naszymi oczami ukazuje sie Factory
          czy ktos jest jeszcze zianteresowaqny dojazdem od jerozolimskich?
          • agul1 Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 29.11.02, 12:35
            Deptaczku, jesteś bosssska:-))
            Dziękuję bardzo, teraz to i ja trafię i może nawet się nie zgubię;-)
          • czarodziejka1 Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 29.11.02, 13:00
            Dzięki! Ja też już trafię :)))
          • eremka Re: Deptaczkuuu 29.11.02, 13:45
            ... czyli jadac od Jerozolimskich musze skrecac na wysokosci Makro w prawo? I
            co dalej? Nigdy tam niebylam, buuuu!
    • eremka Re: Help! napiszcie... 28.11.02, 16:57
      jak tam dotrzec samochodem! Czy trzeba jechac Jerozolimskimi do skretu na Ursus
      przy stacji CPN czy jakos inaczej?
      • Gość: Yaris Re: Help! napiszcie jakie będą tam sklepy !! IP: 217.153.61.* 29.11.02, 13:57
        Napiszcie proszę jakie bedą tam sklepy. Dziękuję bardzo.

Pozdrawiam

Yaris
        • Gość: bany Re: Help! napiszcie jakie będą tam sklepy !! IP: *.chello.pl 29.11.02, 16:45
          A jakie sklepy tam mają być?
          • Gość: triss Re: Help! napiszcie jakie będą tam sklepy !! IP: *.markom.krakow.pl 29.11.02, 18:09
            Sklepy, które ruszą 4 grudnia:

Apart, Tatuum, Calzedonia/Intimissimi, Puma, Kolporter, Sunset Suit, Vistula,
            Tchibo, Reebok, Adidas, Wittchen, Burton, Jackpot Cottonfield, Solar, Simple,
            Ecco, Etos Diverse, Reserved, Atlantic

tu jest więcej informacji:
            www1.gazeta.pl/warszawa/1,34903,1170102.html
    • Gość: renia Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... IP: proxy / *.radio.com.pl 29.11.02, 18:43
      pewnie przez was wszystkie nic dla mnie z Solara nie zostanie do soboty!!! WRRR
      w środę nie mogę
      • Gość: Ada Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... IP: *.chello.pl 29.11.02, 18:45
        Gość portalu: renia napisał(a):

> pewnie przez was wszystkie nic dla mnie z Solara nie zostanie do soboty!!!
        WRRR w środę nie mogę

No właśnie. Ja pojade we środę licząc, że upolują cos dla siebie, bo to jednak
        co innego niż normalne otwarcie centrum handlowego. Najpewniej na początku
        będzie największy wybór rozmiarów i produktów (bo wiadomo, że niektóre to
        krótkei serie lub serie 'próbne").
    • Gość: Ada Jak dojechać IP: *.chello.pl 29.11.02, 18:43
      Sorki, ze dopiero teraz, internet mi nie działał rano.
      oto moej wyjasnienia:
      Samochodem z centrum:
      od ronada ONZ - prosto na poznań: prosta, kasprzaka, połczyńska. Na nastepnych
      światłach za Geantem. przy Statoil skręcamy w lewo na włochy (w dzwigową)i cały
      czas prosto, jak droga prowadzi, we włochach przed stacja Włochy nie wjeżdzamy
      w dół w tunel, ale w prawo w ul. świerszcza i ona nas doprowadzi do pl. czerwca
      1976.
      al. Jerozolimskie - proponuje skręcić w prawo w Popularną (przy castoramie),
      potem w prawo ... i tu mam problem bo nie pamiętam nazw ulic, a chodzi o to,
      aby przejechac pod tunelem i wyjechac na ul. swierszcza, kt. doprowadzi do pl.
      czerwca 1976. Chyba to jest ul. Techników (tam sporo samochodów skręca) i ona
      tak jak idzie doprowadzi do świerszcza. Po skręcie w techników jedzie sie
      prosto, prosto (jak droga), przejeżdza pod wiaduktem i cały czas prosto...
      • Gość: Alicja Re: Godziny otwarcia itp. IP: proxy / 217.96.36.* 04.12.02, 15:31
        Jakaś stronka?
        Godziny otwarcia? Jak często są dostawy?
        Please!
        • Gość: mysiekpysiek Re: ktoś już był? jak wrażenia? IP: proxy / 217.96.10.* 04.12.02, 16:10
          jak w tytule :))
          faktycznie sa wszystkie obiecane sklepy?
          jakie ceny? jaki wybór?
          duże tłumy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka