Gość: ap77 IP: 195.94.215.* 28.11.02, 13:58 No właśnie czekam z utęsknieniem na środę!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ada Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... IP: *.chello.pl 28.11.02, 14:05 Hej, Aniu, ja tez... otwarcie jest o 12.00, o ile dobrze pamiętam. Chyba się tam wszystkie spotkamy :))). ja będe z braktem, kt. mieszka w Ursusie. Trochę mnie rozczarowały marki, kt. tam będa, ale to na razie tylko połowa. A na tym placu kiedyś często bywałam, bo moja mama tam pracowała. (to znaczy nie na placu, ale w tym biurowcu obok :) Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 28.11.02, 14:06 Ada, to jak tam dokladnie sie dojezdza?? Napisz plizzz bo nie chce bladzic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 28.11.02, 14:18 O ile pmiętam z billbordów, to jest to jakiś plac Czerwca 1976 r. Czy tam jest Pomnik Czerwca 1976 r.? Ursusa nie znam, ale może przejeżdżałam tamtędy ze dwa razy.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_malutka Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 28.11.02, 14:46 A jakie bedą te inne sklepy, bo do tych to mi się nie chce jechać...i kiedy je dodadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
deptaczek Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 28.11.02, 15:55 a ja przejezdzam obok codziennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka1 Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... IP: *.astercity.net 28.11.02, 16:03 Deptaczku to gdzie jest ten plac? Czy to tam gdzie i ten pomnik? Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 28.11.02, 16:13 Gość portalu: czarodziejka1 napisał(a): > Deptaczku to gdzie jest ten plac? Czy to tam gdzie i ten pomnik? No wlasnie, moglabys nam wyjasnic bardziej dokladnie, plizzz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mgiełka Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 15:33 Polecam stronę www.ztm.waw.pl - jest tam (poza wszystkimi rozkładami) opcja wyszukiwarki i można wpisać dwa dowolne miejsca (nazwy przystanków) w Warszawie i wyskoczą Wam wszystkie możliwe połączenia (tramwaj, autobus), oraz czas jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
deptaczek Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 29.11.02, 12:04 jak sie tam jedzie autobusem to nie powiem, bo juz dawno nie uzywam. jak chcecie to sprobuje w poniedizalek dojrzec co tam jezdzi (o ile naklejki z numerami tam sa). samochodem: jesli ktos wie, gdzie jest glowna brama Ursusa na Wiosny Ludow, to ma maly klopot. wystarczy jechac w strone Wloch (majac zaklady ursus po lewej stronie) i zaraz za winklem jest Factory. dla mniej zorientowanych: od strony centrum jedizemy Polczynska, na najblizszym duzym skrzyzowaniu za Geantem skreacmy w lewo (kierunek Wlochy, uwaga: czeste korki!), przejezdzamy pod wiaduktami. wyjezdzamy na otwarta przestrzen, na pierwszych swiatlach prosto, a potem zaraz zjezdzamy na prawo - tak zeby nie wjechac w kolejny tunel - i skrecamy w prawo. potem jedziemy jak nas droga prowadzi - z pierwszenstwem, wzdluz torow. po paru km, ulica skreca w lewo, a my z nia i przejezdzamy pod wiaduktem i ... ...przed naszymi oczami ukazuje sie Factory czy ktos jest jeszcze zianteresowaqny dojazdem od jerozolimskich? Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 29.11.02, 12:35 Deptaczku, jesteś bosssska:-)) Dziękuję bardzo, teraz to i ja trafię i może nawet się nie zgubię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... 29.11.02, 13:00 Dzięki! Ja też już trafię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: Deptaczkuuu 29.11.02, 13:45 ... czyli jadac od Jerozolimskich musze skrecac na wysokosci Makro w prawo? I co dalej? Nigdy tam niebylam, buuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: Help! napiszcie... 28.11.02, 16:57 jak tam dotrzec samochodem! Czy trzeba jechac Jerozolimskimi do skretu na Ursus przy stacji CPN czy jakos inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaris Re: Help! napiszcie jakie będą tam sklepy !! IP: 217.153.61.* 29.11.02, 13:57 Napiszcie proszę jakie bedą tam sklepy. Dziękuję bardzo. Pozdrawiam Yaris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bany Re: Help! napiszcie jakie będą tam sklepy !! IP: *.chello.pl 29.11.02, 16:45 A jakie sklepy tam mają być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: Help! napiszcie jakie będą tam sklepy !! IP: *.markom.krakow.pl 29.11.02, 18:09 Sklepy, które ruszą 4 grudnia: Apart, Tatuum, Calzedonia/Intimissimi, Puma, Kolporter, Sunset Suit, Vistula, Tchibo, Reebok, Adidas, Wittchen, Burton, Jackpot Cottonfield, Solar, Simple, Ecco, Etos Diverse, Reserved, Atlantic tu jest więcej informacji: www1.gazeta.pl/warszawa/1,34903,1170102.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... IP: proxy / *.radio.com.pl 29.11.02, 18:43 pewnie przez was wszystkie nic dla mnie z Solara nie zostanie do soboty!!! WRRR w środę nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Już nie moge się doczekać Factory! brrrr.... IP: *.chello.pl 29.11.02, 18:45 Gość portalu: renia napisał(a): > pewnie przez was wszystkie nic dla mnie z Solara nie zostanie do soboty!!! WRRR w środę nie mogę No właśnie. Ja pojade we środę licząc, że upolują cos dla siebie, bo to jednak co innego niż normalne otwarcie centrum handlowego. Najpewniej na początku będzie największy wybór rozmiarów i produktów (bo wiadomo, że niektóre to krótkei serie lub serie 'próbne"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Jak dojechać IP: *.chello.pl 29.11.02, 18:43 Sorki, ze dopiero teraz, internet mi nie działał rano. oto moej wyjasnienia: Samochodem z centrum: od ronada ONZ - prosto na poznań: prosta, kasprzaka, połczyńska. Na nastepnych światłach za Geantem. przy Statoil skręcamy w lewo na włochy (w dzwigową)i cały czas prosto, jak droga prowadzi, we włochach przed stacja Włochy nie wjeżdzamy w dół w tunel, ale w prawo w ul. świerszcza i ona nas doprowadzi do pl. czerwca 1976. al. Jerozolimskie - proponuje skręcić w prawo w Popularną (przy castoramie), potem w prawo ... i tu mam problem bo nie pamiętam nazw ulic, a chodzi o to, aby przejechac pod tunelem i wyjechac na ul. swierszcza, kt. doprowadzi do pl. czerwca 1976. Chyba to jest ul. Techników (tam sporo samochodów skręca) i ona tak jak idzie doprowadzi do świerszcza. Po skręcie w techników jedzie sie prosto, prosto (jak droga), przejeżdza pod wiaduktem i cały czas prosto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Godziny otwarcia itp. IP: proxy / 217.96.36.* 04.12.02, 15:31 Jakaś stronka? Godziny otwarcia? Jak często są dostawy? Please! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysiekpysiek Re: ktoś już był? jak wrażenia? IP: proxy / 217.96.10.* 04.12.02, 16:10 jak w tytule :)) faktycznie sa wszystkie obiecane sklepy? jakie ceny? jaki wybór? duże tłumy? Odpowiedz Link Zgłoś