Dodaj do ulubionych

sklepy internetowe z kosmetykami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:13
czy macie sprawdzone sklepy internetowe z kosmetyekami?
ale naprawde sprawdzone
Obserwuj wątek
    • carolinascotties Re: sklepy internetowe z kosmetykami 03.03.06, 17:28
      duzo pozytywnych opinii czytam na wielu stronach o www.strawberry.com
      • anexia1975 Re: sklepy internetowe z kosmetykami 03.03.06, 19:00
        Ja moge polecic www.apteka-centrum.pl ostanio zamówiłam dostałam mase probek
        ulotek, ceny sa wrecz zabojcze - znaczy sie tak tanio, no ogolnie jestem bardzo
        zadowolona. naprawde polecam.

pozdrawiam aneczka
        • hera.dnw Re: sklepy internetowe z kosmetykami 03.03.06, 19:51
          www.bluepasaz.pl ;)
      • Gość: carolinascotties miało być:strawberrynet.com :) IP: *.chello.pl 03.03.06, 19:11
        • llilly www.lumiere.pl 03.03.06, 19:14
          Ceny nie są najniższe ale wiele rarytasów, szybka dostawa, duży wybór, świetna
          jakość.
    • jade.fox Re: sklepy internetowe z kosmetykami 04.03.06, 00:31
      www.estyl.pl/sklep/catalog/index.html
      to sklep Wizażu.
      • Gość: ninka Re: sklepy internetowe z kosmetykami IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 04.03.06, 01:16
        Polecam www.esentia.pl .Często robię tam zakupy.Jestem bardzo zadowolona,
        zarówno z szerokiej oferty,jak również z profesjonalnej obsługi. Sam sklep ma
        bardzo czytelną i bogatą stronę, szczegółowe opisy kosmetyków, możliwość
        śledzenia statusu swojego zamówienia, w przypadku braków kontakt telefoniczny z
        pytaniem, czy realizować zamówienie, czy czekać na dostawę jakiegoś brakującego
        kosmetyku, dołączone próbki itp. Szczerze polecam!
        • carolinascotties do Ninka 04.03.06, 01:29
          Napisz proszę, czy płacić można przelewem, bądź przy odbiorze?
          • Gość: ninka Re: do Ninka IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 04.03.06, 02:08
            Ja płacę przy odbiorze, ale przelewem też chyba można. Wejdź na stronę,
            zaloguj się i tam będziesz miała szczegóły, jak i co. Pozdrawiam!
    • Gość: Asia Re: sklepy internetowe z kosmetykami IP: 80.72.40.* 05.03.06, 18:59
      Polecam www.tagomago.pl - w większości sprzedają perfumy, ale są też kosmetyki
      pielęgnacyjne. Pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka