Gość: lena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:13 czy macie sprawdzone sklepy internetowe z kosmetyekami? ale naprawde sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carolinascotties Re: sklepy internetowe z kosmetykami 03.03.06, 17:28 duzo pozytywnych opinii czytam na wielu stronach o www.strawberry.com Odpowiedz Link Zgłoś
anexia1975 Re: sklepy internetowe z kosmetykami 03.03.06, 19:00 Ja moge polecic www.apteka-centrum.pl ostanio zamówiłam dostałam mase probek ulotek, ceny sa wrecz zabojcze - znaczy sie tak tanio, no ogolnie jestem bardzo zadowolona. naprawde polecam. pozdrawiam aneczka Odpowiedz Link Zgłoś
hera.dnw Re: sklepy internetowe z kosmetykami 03.03.06, 19:51 www.bluepasaz.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties miało być:strawberrynet.com :) IP: *.chello.pl 03.03.06, 19:11 Odpowiedz Link Zgłoś
llilly www.lumiere.pl 03.03.06, 19:14 Ceny nie są najniższe ale wiele rarytasów, szybka dostawa, duży wybór, świetna jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: sklepy internetowe z kosmetykami 04.03.06, 00:31 www.estyl.pl/sklep/catalog/index.html to sklep Wizażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: sklepy internetowe z kosmetykami IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 04.03.06, 01:16 Polecam www.esentia.pl .Często robię tam zakupy.Jestem bardzo zadowolona, zarówno z szerokiej oferty,jak również z profesjonalnej obsługi. Sam sklep ma bardzo czytelną i bogatą stronę, szczegółowe opisy kosmetyków, możliwość śledzenia statusu swojego zamówienia, w przypadku braków kontakt telefoniczny z pytaniem, czy realizować zamówienie, czy czekać na dostawę jakiegoś brakującego kosmetyku, dołączone próbki itp. Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties do Ninka 04.03.06, 01:29 Napisz proszę, czy płacić można przelewem, bądź przy odbiorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: do Ninka IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 04.03.06, 02:08 Ja płacę przy odbiorze, ale przelewem też chyba można. Wejdź na stronę, zaloguj się i tam będziesz miała szczegóły, jak i co. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: sklepy internetowe z kosmetykami IP: 80.72.40.* 05.03.06, 18:59 Polecam www.tagomago.pl - w większości sprzedają perfumy, ale są też kosmetyki pielęgnacyjne. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś