morfeuszka22 04.03.06, 14:14 Mam naturalnie krecone wlosy, ale niestety nie sa błyszczace tylko matowe i strasznie sie puszą. Poradzcie jak pielegnowac wlosy zeby miec piekne, lsniace i miekkie loki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: kręcone piekne wlosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 16:18 Skromność towją mocną stroną? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boszzzzzzzzzzzzzzz Re: kręcone piekne wlosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 16:49 za to czytanie ze zrozumieniem twoją słabą..... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkaszka Re: kręcone piekne wlosy 04.03.06, 16:20 Polecam serię Curl.life Matrix'a. 4 kroki do pięknych włosów - 1.szampon, 2.odżywka/maska, 3. żel w sprayu, 4. krem lub mleczko. Ceny ok. 24-42zł (w sklepie fryzjerskim). Twoje włosy będą mięciutkie, dobrze nawilżone i będą pachniały ogórkowo :). Kręcone włosy mają skłonność do przesuszania, dlatego tak ważna jest ich pielęgnacja - nawilżanie i odżywianie. Odpowiedz Link Zgłoś
domena1974 Seishin na matowe włosy 04.03.06, 16:57 Hi, Też nie mogłam się uporać z tym problemem tym bardziej,że mam rozjaśnione włosy na jasny blond.Po kuracji odbudowującej AKARIi odpowiednim szamponie Seishin mój problem nie istnieje.Na kręcone splontane włosy mają odżywkę TUYA.Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś