Gość: ap77 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 21:40 No i co z tymi kosmetykami? Napisałam na priva, pisze i tu. Czekamy! Pozdro Anka ap77@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Justin23! odezwij się IP: *.chello.pl 30.11.02, 23:31 Gość portalu: ap77 napisał(a): > No i co z tymi kosmetykami? > Napisałam na priva, pisze i tu. Czekamy! > Pozdro > Anka ap77@gazeta.pl Dostałam dzisiaj odp. od Justin do poniedziałku jest w Wawie i nie ma dostępu do sieci.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap77 Re: Justin23! odezwij się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 20:34 Gość portalu: aga napisał(a): > Gość portalu: ap77 napisał(a): > > > No i co z tymi kosmetykami? > > Napisałam na priva, pisze i tu. Czekamy! > > Pozdro > > Anka ap77@gazeta.pl > > Dostałam dzisiaj odp. od Justin do poniedziałku jest w Wawie i nie ma dostępu > do sieci.Pozdrawiam Kurczę to fatalnie bo ja właśnie jestem z Wawy...mogłysmy to załatwić. A Ty coś od niej kupowałaś, napisz co ma w ofercie. Może się odezwie, ciągle czekam.. (pisałam na maila) Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Justin23! odezwij się IP: *.chello.pl 04.12.02, 21:17 Gość portalu: ap77 napisał(a): > Gość portalu: aga napisał(a): > > > Gość portalu: ap77 napisał(a): > > > > > No i co z tymi kosmetykami? > > > Napisałam na priva, pisze i tu. Czekamy! > > > Pozdro > > > Anka ap77@gazeta.pl > > > > Dostałam dzisiaj odp. od Justin do poniedziałku jest w Wawie i nie ma dost > ępu > > do sieci.Pozdrawiam > > > > Kurczę to fatalnie bo ja właśnie jestem z Wawy...mogłysmy to załatwić. A Ty coś > > od niej kupowałaś, napisz co ma w ofercie. Może się odezwie, ciągle czekam.. > (pisałam na maila) > Anka Ania ja też się już denerwuje miała odpisać we wtorek i nic, a wogóle miała przywieźć kosmetyki do Wawy aby bezpośrednio kupić, ciągle czekam na odpowiedź i nie wiem czy kupować w sklepie (to miały być prezenty gwiazdkowe)czy jeszcze się wstrzymać (w końcu paczka dojdzie po świętach;).pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap77 Re: Justin23! odezwij się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 21:40 Gość portalu: aga napisał(a): > Gość portalu: ap77 napisał(a): > > > Gość portalu: aga napisał(a): > > > > > Gość portalu: ap77 napisał(a): > > > > > > > No i co z tymi kosmetykami? > > > > Napisałam na priva, pisze i tu. Czekamy! > > > > Pozdro > > > > Anka ap77@gazeta.pl > > > > > > Dostałam dzisiaj odp. od Justin do poniedziałku jest w Wawie i nie ma > dost > > ępu > > > do sieci.Pozdrawiam > > > > > > > > Kurczę to fatalnie bo ja właśnie jestem z Wawy...mogłysmy to załatwić. A T > y > coś > > > > od niej kupowałaś, napisz co ma w ofercie. Może się odezwie, ciągle czekam > .. > > (pisałam na maila) > > Anka > Ania ja też się już denerwuje miała odpisać we wtorek i nic, a wogóle miała > przywieźć kosmetyki do Wawy aby bezpośrednio kupić, ciągle czekam na odpowiedź > i nie wiem czy kupować w sklepie (to miały być prezenty gwiazdkowe)czy jeszcze > się wstrzymać (w końcu paczka dojdzie po świętach;).pozdrawiam aga Aha! To juz wiem Jakbyś się czegos dowiedziała, to daj cynk, będę wdzięczna. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
vts Re: Justin23! odezwij się 04.12.02, 21:48 Gość portalu: ap77 napisał(a): > Gość portalu: aga napisał(a): > > > Gość portalu: ap77 napisał(a): > > > > > Gość portalu: aga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: ap77 napisał(a): > > > > > > > > > No i co z tymi kosmetykami? > > > > > Napisałam na priva, pisze i tu. Czekamy! > > > > > Pozdro > > > > > Anka ap77@gazeta.pl > > > > > > > > Dostałam dzisiaj odp. od Justin do poniedziałku jest w Wawie i n > ie ma > > dost > > > ępu > > > > do sieci.Pozdrawiam > > > > > > > > > > > > Kurczę to fatalnie bo ja właśnie jestem z Wawy...mogłysmy to załatwić > . A T > > y > > coś > > > > > > od niej kupowałaś, napisz co ma w ofercie. Może się odezwie, ciągle c > zekam > > .. > > > (pisałam na maila) > > > Anka > > Ania ja też się już denerwuje miała odpisać we wtorek i nic, a wogóle mia > ła > > przywieźć kosmetyki do Wawy aby bezpośrednio kupić, ciągle czekam na > odpowiedź > > i nie wiem czy kupować w sklepie (to miały być prezenty gwiazdkowe)czy > jeszcze > > się wstrzymać (w końcu paczka dojdzie po świętach;).pozdrawiam aga > > > > Aha! To juz wiem > Jakbyś się czegos dowiedziała, to daj cynk, będę wdzięczna. > Anka O.K:) aga Odpowiedz Link Zgłoś