Dodaj do ulubionych

tabletki na ładną ciemniejszą cerę

08.03.06, 09:43
Czy istnieją tabletki doustne dzięki którym można przyciemnić kolor skóry?,
jestem blada, anemiczna, niemogę sie opalać ani na słońcu ani w
solarium ,samoopalacze dają sztuczny nierówny efekt. Może ktoś stosował i z
doświadczenia może polecić.
Obserwuj wątek
    • kasiaba1 Re: tabletki na ładną ciemniejszą cerę 08.03.06, 09:46
      Tak, tabletki z karotenem, albo pić duuuuuuuuuużo soku z marchewki.
    • Gość: luca3105 Re: tabletki na ładną ciemniejszą cerę IP: 62.40.80.* 08.03.06, 11:07
      Albo gryźć surową marchewkę. Moja teściowa tak robi od lat (dla zdrowi) ale
      moim zdaniem jest żółta.Polecam dobry samoopalacz.
    • Gość: Agnieszka Re: tabletki na ładną ciemniejszą cerę IP: *.static.qsc.de 08.03.06, 13:31
      Ja rowniez polecam sok z marchewki
      • Gość: ANIA Re: tabletki na ładną ciemniejszą cerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 13:37
        W Polsce chyba jeszcze nie ma, czytałam w zeszłym roku,że mają wprowadzić na
        polski rynek-sama jestem zainteresowana. SOk z marchewki można pić, ale to
        niewiele pomoże na koloryt skóry.
    • Gość: cool_justo Re: tabletki na ładną ciemniejszą cerę IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 08.03.06, 13:36
      łykac beta karoten i pic sok z marchewki!
    • Gość: Agnieszka Re: tabletki na ładną ciemniejszą cerę IP: 195.205.147.* 08.03.06, 13:37
      Jeśli masz całkiem bladą cerę, to karoten spowoduje, że odcień Twojej skóry
      zrobi się zółty (przy jego nadmiarze może stać się to samo z białkami oczu),
      więc moim zdaniem nie jest to najlepszy pomysł, bo zapewne o taki efekt Ci nie
      chodzi.
      Może wypróbuj jeszcze jakiś samoopalacz, np. taki w spray'u? One zazwyczaj dają
      delikatniejszy efekt. Popytaj w perfumeriach/drogeriach, na pewno znajdzie się
      kompetentna osoba, która coś doradzi.
      • katrinea Re: tabletki na ładną ciemniejszą cerę 23.03.06, 18:48
        zbyt duzo naraz niemozna pic soku z marchewki bo moze uszkodzic nerki!!
    • jade.fox Re: tabletki na ładną ciemniejszą cerę 08.03.06, 14:01
      Ja nie polecam soku z marchewki, z natury jestem blada piłam sok codziennie
      przez cały rok i nie byłam opalona tylko żółta, i wcale nie wygładało to ładnie.
      Lepszy efekt daje cienka warstwa samoopalacza, dobry jest Sublime Bronze
      Loreala.
    • Gość: dorota Re: tabletki na ładną ciemniejszą cerę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 14:43
      Możesz wypróbować Capivit Sun System. Raczej nie daje spektakularnych efektów,
      ale poprawia koloryt cery i chroni przed starzeniem się skóry.
      • Gość: Anuha capivit sun system- dziala! :) n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 14:47
        • Gość: merda Re: capivit sun system- dziala! :) n/t IP: *.pool8546.interbusiness.it 23.03.06, 17:21
          Nawet z marchewka trzeba uwazac ,bo mozna przedobrzyc.Po zbyt dlugim czasie
          spozywania skora robi sie zolta zwlaszca na rekach i stopach.Ale w malych
          ilosciach nie zaszkodzi i nada skorze ladny kolor.
          • Gość: agnes Re: capivit sun system- dziala! :) n/t IP: 212.182.126.* 23.03.06, 17:27
            Capivi Sun System- jak dziala?Przycoemnia skore czy zolci ja lekko?Dziala jak
            samoopalacz czy beta karoten?Napiszcie cos wiecej
            • Gość: kleopatraa Re: capivit sun system- dziala! :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 18:08
              jesli chodzi o tebletki to slyszalam, ze niektorym osobom porobily sie plamy
              na skorze, bo opalenizna jako taka owszem, powstawala, ale nierownomiernie, jak
              tez nierownomiernie schodzila. Nie chcialabym wygladac jak poparzona lub w
              plamach.
    • lemon55 Re: tabletki na ładną ciemniejszą cerę 23.03.06, 18:42
      Ja łykałam Solarin. Ale jest wiele innych. Rzeczywiście skóra robi się ciemniejsza.
      • lemon55 Re: tabletki na ładną ciemniejszą cerę 23.03.06, 18:44
        Na skórze nie miałam żadnych plam. Opalenizna była równomierna. Ale chemia to chemia.
        • Gość: nisia Re: tabletki na ładną ciemniejszą cerę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 09:33
          ja brałam na jesieni przez miesiąc firmy pharma nord, lekki efekt był, póxniej
          jeszcze miesiac bralam capivit sun do tego raz na tydzień, raz na dwa tygodnie
          solarium na 10 min i efekt był zniewalajacy.
          Od 2 tyg biore znów ten produkt firmy pharma nord i solarium 7 min 2 razy w
          tygoniu przez 2 tyg. a póżniej tylko 1 w tygodniu.Ale efekty juz sama widzę.
          Capivit Sun ma więcej karotenu ale jakos mi nie służyl, poza tym ten wstrętny
          waniliowy zapach!ble. Wole pharmy nord i wspomagać raz na jakis czas sokiem z
          marchewki.
          • Gość: aga solarin, capivit sun, pharma nord - ceny i skład IP: *.k.omnitec.pl 12.04.06, 09:39
            Jak plasują się cenowo te produkty no i co zawierają, jakąs chemię totalną czy
            B-karoten po prostu?
            • Gość: ania Re: solarin, capivit sun, pharma nord - ceny i sk IP: *.biz / *.biz 12.04.06, 11:40
              hej, po prostu beta karoten. Ja kupuje 1 sam i biore 1 tabletke. Ceny ok. 10-15
              zl za 100 tabletek.
    • Gość: ewa Re: tabletki na ładną ciemniejszą cerę IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 16:02
      A ja jestem blada i dobrze mi z tym!Dziewczyny zaakceptujcie sie takimi jakie
      jestescie a nie zmieniacie się na sile.Zycze powodzenia i wiecej wiary w siebie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka