Gość: rak7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:48 Dziewczyny prosze o rade ,czy warto kupić ten peeling ,a może ktoś zna coś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Peeling dwufazowy Avon IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.06, 23:49 Ja uwazam, ze warto. Zuzywam juz trzecie opakowanie. Poszukaj wyszukiwarka, na pewno znajdziesz sporo postow na jego temat. Mozesz tez sprawdzic oceny na Wizaż.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: Peeling dwufazowy Avon IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.06, 23:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=31853539&v=2&s=0 Kupiłam go sobie, jednak mnie nie za bardzo służył. Taka kombinacja kwasów powoduje u mnie okropne nasilenie trądziku, od razu wyglądam znacznie gorzej. Ale większości chyba bardzo dobrze służy ten peeling i ma głównie dobre opinie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Peeling dwufazowy Avon 11.03.06, 12:34 Moim zdaniem jest świetny! Używam już 2 mc i nie mam żadnych wyprysków, skóra gładka , ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Peeling dwufazowy Avon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 17:14 nie polecam, zużyłam opakowanie i żadnych efektów. kasa w błoto Odpowiedz Link Zgłoś