Dodaj do ulubionych

prostowanie włosów-?????!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.autocom.pl 11.03.06, 00:10
zakupiłam prostownice-ale jestem osiołkiem !!napiszcie jakie środki powinnam
nakładac na włosy przed prostowaniem i jakie po , aby włosy były super
gładkie i lśniace!!!!!!!!jaka temperature powinna miec prostownica,aby włosy
były naprawde super wyprostowane
Obserwuj wątek
    • Gość: fiona Re: prostowanie włosów-?????!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 11.03.06, 13:20
      bardzoprosze o pomoc
    • Gość: Gata81 Re: prostowanie włosów-?????!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxyplus.cz / *.daminet.pl 11.03.06, 13:22
      Ja używam preparatów z Loreala i Garniera zanim zaczynam prostować włosy. Po
      prostowaniu nakładam jedwabiu w płynie i jest ok.
      • nunuska1 Re: prostowanie włosów-?????!!!!!!!!!!!!!!!! 11.03.06, 15:30
        cześć, polecam spray do prostowania MATRIX (do kupienia w salonach fryzjerskich
        i na allegro) a poźniej jedwab pozdrawiam
    • Gość: elw Re: prostowanie włosów-?????!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 20:24
      Włosy prostuje się po myciu i wysuszeniu ich, a efekt prostych włosów utrzymuje
      się do następnego mycia. Używam odżywki do włosów zniszczonych - silnie
      regeneruje, a potem fioletowego Sunsilka - do prostowania włosów... Nic więcej
      mi nie trzeba, chociaż mam zdrowe i grube włosy :))
      • Gość: Ofelia1982 Re: prostowanie włosów-?????!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.03.06, 11:41
        ale kiedy nakladacie te rzeczy? przed prostowaniem czy po?? jesli przed, to
        mozna nalozyc i juz prostowac, czy trzeba poczekac??
        • Gość: up Re: prostowanie włosów-?????!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 13.03.06, 15:01
          up
        • Gość: Lenka Re: prostowanie włosów-?????!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 13.03.06, 15:13
          Oczywiście przed prostowaniem stosuje sie odpowiednie preparaty.Nakładasz i
          prostujesz,czekac nie tzreba chyba że w instrukcji pisze inaczej.
          Słyszałam dobre opinie o Hot Liss Loreala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka