Gość: natalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 12:25 no własnie czy wszystkie kobiety tak maja?? ja zwykle zdrowo sie odzywiam, dbam o siebie, cwicze itp. ale pare dni przed okresem po prostu tylko bym jadła i to słodycze:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: apetyt przed okresem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 12:34 Tak, wszystkie kobiety tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: apetyt przed okresem 12.03.06, 12:59 Nie wiem czy wszystkie,ale ja tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaz75 Re: apetyt przed okresem 12.03.06, 13:00 Polecam coś po czym nie będziesz miała w ogóle ochoty na słodycze. Jest to woda lecznicza ZUBER. Jest słona, ale skuteczna w tym kierunku. Poza tym ma działanie odtruwające,moczopędne, obniża cholesterol, znacznie poprawia przemianę materii oraz funkcjonowanie wątroby i dróg zółciowych, koi nerwy, obniża ciśnienie krwi i pomaga w leczeniu alergii. Stosuje się ją przy zaparciach, zatruciach i kacu. Ja się odchudzam, więc mi służy.Dodam, że na moje ciągoty do słodkości (mam je ciągle, nie tylko przed okresem) tak polecany chrom nie pomógł nic, a nic. Odpowiedz Link Zgłoś