Dodaj do ulubionych

yves rocher kraków

13.03.06, 15:49
czesc
czy ktos moze cos powiedziec na temat jakosci uslug w gabinetach yves rocher
w krakowie? zastanawiam sie nad wybraniem sie tam zeby oczyscic
cere.napiszcie ktory gabinet polecacie i dlaczego, no i jakie sa ceny,
niestety w necie nie znalazlam cennika ich uslug :-( aha i mam pytanko: jak
wyglada oczyszczanie cery? dodam ze mam sporo hmmmm wagrow i w ogole
zanieczyszczona cere, i czy oczyszczanie polega na tym ze oni to paskudztwo
wyciskaja? to potem tydzin sie ma taka nieciekawa buzioe, no i boli, nie?
bede wdzieczna za wszelkie odpowiedzi
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • antilop Re: yves rocher kraków 14.03.06, 08:48
      up
      • Gość: kinga Re: yves rocher kraków- NIE Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 09:45
        byłam kilka lat temu w YR w geant pierwszy i ostatni raz u nich i więcej nie
        poszłam zabieg
        czyszczania trwa krótko 1-1,5 za całość więc czyszczenie samo nie więcej niż
        20-30 min a mam naprawdę dużo dziadostwa na twarzy ale to jeszcze ok czas ich
        goni następna klientka itd ale najgorsze jest to że na koniec ZROBIŁA MI PEŁNY
        MAKIJAŻ czyli nałożyła podkład puder tusz i szminkę więc nie wiem jaki był sens
        tego czyszczenia, jak potem poszłam do innego gabinetu i spytałam czy też mi
        zrobi makijaż po czyszczeniu to się kosmetyczka w czoło puknęła że na czyszczoną
        twarz jakiś patałach nakłada makijaż, nie wspomnę że w domu mogłam sobie
        dokończyć wyciskanie wągrów bo twarz miałam nie doczyszczoną
        • antilop Re: yves rocher kraków- NIE Polecam 14.03.06, 10:11
          dzieki,
          a w takimm razie mozecie polecic w krakowie jakis fajny gabinet? no i bardzo
          proszr o ceny :-)
          pozdr
          • Gość: kinga Re: yves rocher kraków- NIE Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:28
            chodziłam do super kosmetyczki czyściła mi twarz 3 godz potem nakładała talk
            miałam trochę czerwoną twarz ale cerę gładką jak niemowlak niestety wyjechała do
            Londynu :-( i też szukam kogoś odpowiedniego
            chodziłam też do Kleopatry do Plazy ale efekt taki sam jak po YR z tym ze
            makijażu przynajmniej nie robią ale też masówka byle szybciej, ktoś kiedyś
            polecał gabinet na Czystej to koło Krupniczej chyba się tam wybiorę i sprawdzę
            jak wypadną bo naprawdę moja twarz wymaga długiego czyszczenia
    • Gość: kinga Re: yves rocher kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 13:06
      znalazłam ten post tutaj dziewczyny kogoś polecały
      czy korzystał ktoś z usług tej pani Jadzi na ul Czystej??

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=36015228&v=2&s=0
      • antilop Re: yves rocher kraków 15.03.06, 09:31
        up
        • lotoss kosmetyczka... czy Jadzia? 26.07.06, 16:50
          Czy sa juz jakies opinie?

Pozdrawiam:)
    • lucy215 Re: yves rocher kraków 26.07.06, 23:45
      Moja znajoma chodzi do pani Dominiki na Ku..nowie.Salon nazwya się bogusia i
      jest na końcu Wysłouchów. sama nie byłam bo nie potrzebuje takiego oczyszczania
      ale kolezanka jest zadowolona:)
      • lucy215 Re: yves rocher kraków 26.07.06, 23:46
        hihi system wyciął K.urdwanów :) a to takie fajne osiedle jest.... :D
        • lotoss Re: yves rocher kraków 27.07.06, 18:21
          Przegladalam strone internetowa zakladu "Bogusia". Niestety wnioskuje, ze
          zabiegi na twarz wykonuje sie w malo intymnej atmosferze (tylko luksfery
          odzielajace od czesci recepcji, dwa lozka obok siebie). To nie dla mnie. Ja
          potrzebuje swoj pokoj, muzyczke i mila pania ktora sie zajmuje tylko i wylacznie
          mna:).
          • heather4 Re: do lucy215 28.07.06, 09:19
            nie wiesz przypadkiem ile koleżanka płaci za oczyszczanie w tym gabinecie? na
            stronie odpowiadają na to pytanie enigmatycznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka