Dodaj do ulubionych

Lirene City Matt - love it

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.03.06, 20:03
poczytalam sobie Waszeposty, dzieki nim zakupilam podklad Lirene City Matt i
musze przyznac, ze jestem oczarowana.pomalowalam sie nim o 8 rano idac na
rozmowe w sprawie pracy (wiec troszke sie spocilam do tego z nerwow).potem
caly dzien biegalam.wracam do domu - jest 20:00 prawie i nie blyszcze, a
skore mam aksamitna..rewelacja, za taka kase.dla mnie lepszy od revlon color
stay, mialam
a przy okazji zareklamuje rozdo policzkow inglota - z podkladem tez sie caly
dzien trzymal (i to stresujacy dzien). wiec jest 20:00 a ja nadal mam ladny
makijaz..polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Lirene City Matt - love it IP: *.23.rev.vline.pl 13.03.06, 20:21
      Najpierw wszystkie forumowiczki zachwalały ten podkład. Kilka dni temu okres
      świetności City Matt się zakończył. Nagle wszystkie zauważyły, że wcale nie
      jest idealny, a wręcz jest okropny. Dobrze, że jest jeszcze ktoś, kto uwielbia
      go tak samo jak ja ;)
      • Gość: Ofelia1982 Re: Lirene City Matt - love it IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.03.06, 20:22
        mozemy zalozyc CityMatt Klub;))
      • Gość: moda.bazarek nie wiem jak city matt, ale ... IP: 80.54.200.* 13.03.06, 22:04
        coś rzeczywiście jest nei tak z tymi pudrami lirene :) miałam jakiś ostatnio,
        nie wiem dokładnie jaki i czy to był city matt, ale piewrszego dnia/drugiego
        byłam zadowolona i też nie mogłam uwierzyć w fakt jak dobry (w miare) może być
        podkład za tak niewielkie pieniądze ... coż euforia skończyła się po kilku
        dniach kiedy zauważyłam, ze pocierając twarz (delikatnie) mogę po prostu
        warstwę pudru "ściagnąc" z twarzy ...
        koszmarny efekt zaś był po delikatnym przypudrowaniu twarzy, na którą uprzendio
        nałożyłam puder lirene
        • pump_it_up Re: nie wiem jak city matt, ale ... 13.03.06, 22:24
          ja uwazalam na poczatku stosowania, ze jest swietny. z czasem stal sie
          beznadziejny. nie kryje w ogole, wysusza, jest ciemny i w ogole kiepski:/
          • kalooo Re: nie wiem jak city matt, ale ... 14.03.06, 10:13
            kurde no,a ja nie wiem jak ale mi się wydaje,że prędzej się zmienia cera niż
            skład kosmetyku ..;>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka