Dodaj do ulubionych

szybko pozbyc sie kataru-macie jakies sposoby?????

13.03.06, 22:42
ratunku!czerwony nos,pelno chusteczek,oczy lzawia,kicham i cieknie mi z nosa!
napewno to znacie!jak skrocic to cierpienie???!!!
Obserwuj wątek
    • madfashion nie jedna jesteś własnie chora :) 13.03.06, 22:46
      Mi pomagają krople. Takie białe z zółtą naklejką. Niestety nie pamiętam nazyw :)
      • Gość: polla4 Re: nie jedna jesteś własnie chora :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:53
        AKATAR !!! - b. dobry
        • Gość: santa Cirrus - rewelacja!!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:58
    • Gość: xoxik Fervex IP: *.ists.pl / *.ists.pl 13.03.06, 23:04
      Czy jak to się tam pisze-rewelacja nie tylko na przeziebienie ale i na katar. ;)
      • Gość: kika Re: Fervex IP: *.Red-83-36-106.dynamicIP.rima-tde.net 13.03.06, 23:42
        zgadzam sie z Cirrusem!!!! Musisz tylko brac okolo 3 dni zeby przeszlo zupelnie
        i zeby przeczekac najgorsze, a katar znika zupelnie praktycznie juz po
        pierwszej tabletce :)
        Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia !!
    • Gość: stefanka Re: szybko pozbyc sie kataru-macie jakies sposoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 23:53
      Sinupret. 30 zł, bez recepty.
      w sobotę umierałam , dziś latam jak fryga.
      zdrowia życzę :-)
    • Gość: len Re: szybko pozbyc sie kataru-macie jakies sposoby IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.06, 00:06
      Kataru nie wiem jak, ale czerwonego nosa można pozbyć się smarując go
      SUDOCREMEM. Kiedy mam katar i podrażniony nos, smaruję go grubą warstwą
      Sudocremu na noc i wtedy, kiedy jestem w domu i już nie planuję wychodzić.
      • Gość: len P.S. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.06, 00:07
        Acha, zapomniałam napisać. Po Sudocremie nos szybko się goi, a jeżeli stosuje
        się go regularnie nie dochodzi w ogóle do podrażnienia i nie łuszczy się skóra.
    • nessie-jp Re: szybko pozbyc sie kataru-macie jakies sposoby 14.03.06, 01:32
      Jakikolwiek preparat z pseudoefedryną, która obkurcza śluzówkę nosa. Disophrol
      na przykład. Z tym, że to jest raczej na receptę (przynajmniej kiedyś było), no
      ale ulga jest natychmiastowa.
      • Gość: justy Re: szybko pozbyc sie kataru-macie jakies sposoby IP: 213.241.34.* 14.03.06, 09:19
        disophrol jest od kilku lat bez recepty.
        zgadzam się- cokolwiek z pseudoefedryną (cirrus, sudafed, disophrol), tylko
        wtedy już nie można tego mieszać z rzeczami typu gripex. w cięższych
        przypadkach można dołożyć krople.
    • antilop Re: szybko pozbyc sie kataru-macie jakies sposoby 14.03.06, 10:18
      na katar najlepiej jest pic duuuuuzo plynow. naprawde, ciagle pij wode
      mineralna, w duzych ilosciach. przejdzie ci szybciutko, zobaczysz. no i plus
      witamina C
    • justa_79 Re: szybko pozbyc sie kataru-macie jakies sposoby 14.03.06, 10:47
      olejek pichtowy
      tabletki Contac, Disophrol, Sudafed
    • evana Re: szybko pozbyc sie kataru-macie jakies sposoby 14.03.06, 11:00
      3 x dziennie po 5 rutinoscorbinow lub cerutinow i nastepnego dnia kataru juz
      prawie nie ma :)
      Pozdrawiam
    • Gość: olka Re: szybko pozbyc sie kataru-macie jakies sposoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:46
      SUDAFED - tabletki na katar ;o) połowe tańsze od cirrusa a równie dobre ;o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka