Gość: natalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:50 moze to glupie pytanie ale chcialabym wiedziec w jaki sposob nakladacie kolejne warstwy tuszu i kiedy, znaczy czy czekacie az poprzednia warstwa wyschnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggi9 Re: malowanie rzęs a warstwy 15.03.06, 19:25 Ja mam swoj sposob tzn najpierw nakladam 1 warstwe bardzo dokladnie i niestety przy tym maluje sobie powieke(wycieram to nastepnie wacikiem ), przeczesuje, czekam az wyschnie maluje oko dalej cieniami, kredka itp potem bardzo ostroznie nakladam druga i czasem 3 warstwe jakos nie wyobrazam sobie nakladania kolejnej warstwy na niezaschniety tusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: malowanie rzęs a warstwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:12 no ale czy nie jest tak ze potem na tym wyschnietym tuszu zostaja grudki? ja do tej pory robilam tak ze nakladalam jedna warstwe, moczylam szczoteczke w tuszu i od razu malowalam jeszcze raz rzesy. Zalezy mi na tym zeby uzyskac teatralny efekt, wiec wiecej warstw musze nalozyc i jakos nie wyobrazam sobie wlasnie nakladania ich na wyschniety tusz :/ Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: malowanie rzęs a warstwy 15.03.06, 20:29 jak sie dobrze rozczesze rzesy to sie nie robia zadne grudki tez lubie mocny efekt zawsze maluje rzesy w ten sposob i nigdy nie mialam problemow Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: malowanie rzęs a warstwy 16.03.06, 11:41 nie czekam, maluję od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: malowanie rzęs a warstwy IP: 62.40.80.* 16.03.06, 12:01 Czekam tylko moment, w tym czasie "objeżdżam" usta konturówką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia z bravo Re: malowanie rzęs a warstwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 16:23 ja maluje jedno oko potem drugie i znow pierwsze itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomidorekk Re: malowanie rzęs a warstwy IP: *.acn.waw.pl 16.03.06, 16:26 robie tak samo jak Gosia:) Odpowiedz Link Zgłoś