Dodaj do ulubionych

Sok z cytryny

19.03.06, 12:04
Moge przemyc twarz wacikiem nasaconym takim sokiem? Nie wyszczypie mi buzi? i
nie bede miala podraznien?
eksperymentowala ktoras z WAs z sokiem z cytryny?
Obserwuj wątek
    • patama Re: Sok z cytryny 19.03.06, 13:41
      ja eksperymentowałam łagodzi podrażnienia
    • Gość: Zosia Re: Sok z cytryny IP: *.v.pppool.de 19.03.06, 20:52
      Tez eksperymentowalam. Dobrze dziala. Pory sa mniejsze, a skora gladsza.
      • Gość: pewnie! Re: Sok z cytryny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 21:40
        tak- to co ma wysuszyc- wysusza, zwęża pory. nic ci sie nie powinno stac. ja dzis sobie zrobilam peeling z kawy i maseczke miodowo-cytrynowa. polecam, efekt- o niebo lepszy od tego po tych wszystkich kosmetykach któe trafiły mi się kiedykolwiek w łapy ;)
        • marti_ka82 Re: Sok z cytryny 19.03.06, 22:18
          a moglabys podac przpeis na ten peeling i maseczke ;)?/ proporcje:) dziekuje
          • oxy_gen_86 Re: Sok z cytryny 20.03.06, 00:01
            Pelling z kawy (moj "przepis"): wsypujesz do filizanki/kubka/szklanki pare
            lyzek kawy i zalewasz goraca woda (tak zeby woda pokryla fusy). Mozesz dodac
            rowniez cynamon. CZekasz az papka ostygnie i masujesz nia cale cialo (i jesli
            nie masz zadnych problemow to takze twarz). Efekt - gladziutka, mila i miekka
            skora:) Potem jakis balsam i rewelacja;))
            Wpisz w wyszukiwarke "pelling z kawy" i wyskoczy Ci mnostwo watkow!
            Pelling ma takze wlasciwosci antycellulitisowe i "wyszczuplajace":)))

A ta maseczka to pewnie miod zmieszany z kilkoma kroplami cytryny.
            • Gość: carolina mam pytanie, czy cytryna IP: 62.69.202.* 20.03.06, 00:04
              nie dziala na wasze buzki wybielajaco?
              • oxy_gen_86 Re: mam pytanie, czy cytryna 20.03.06, 00:11
                Ja dopiero zaczelam wiec na razie nie...
                Ale cytryna to kwas wiec moze....
                • Gość: carolina Re: mam pytanie, czy cytryna IP: 62.69.202.* 20.03.06, 00:20
                  wiem, ze sokiem z cytryną wybiela sie u nałogowców palce pobrudzone nikotyną i
                  dlatego pytam:)
                  • oxy_gen_86 Re: mam pytanie, czy cytryna 20.03.06, 00:28
                    NIe tylko u nalogowcow;) Ja tez samruje rece i paznokcie sokiem z cytryny:)
    • niya Re: Sok z cytryny 20.03.06, 07:31
      a ja tego używałam do wybielania piegów hehe i mówcie co chcecie ale bledsze
      były :) teraz idzie lato wiec musze znów zacząc aby mi nie stały się
      wyraźniejsze od słońca, mi to naprawdę pomaga, a innych własciwości soku z
      cytryny na twarzy nie zauważyłam, oprócz tego rozjaśnienia właśnie pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka