oxy_gen_86 19.03.06, 12:04 Moge przemyc twarz wacikiem nasaconym takim sokiem? Nie wyszczypie mi buzi? i nie bede miala podraznien? eksperymentowala ktoras z WAs z sokiem z cytryny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patama Re: Sok z cytryny 19.03.06, 13:41 ja eksperymentowałam łagodzi podrażnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Sok z cytryny IP: *.v.pppool.de 19.03.06, 20:52 Tez eksperymentowalam. Dobrze dziala. Pory sa mniejsze, a skora gladsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewnie! Re: Sok z cytryny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 21:40 tak- to co ma wysuszyc- wysusza, zwęża pory. nic ci sie nie powinno stac. ja dzis sobie zrobilam peeling z kawy i maseczke miodowo-cytrynowa. polecam, efekt- o niebo lepszy od tego po tych wszystkich kosmetykach któe trafiły mi się kiedykolwiek w łapy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Sok z cytryny 19.03.06, 22:18 a moglabys podac przpeis na ten peeling i maseczke ;)?/ proporcje:) dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Sok z cytryny 20.03.06, 00:01 Pelling z kawy (moj "przepis"): wsypujesz do filizanki/kubka/szklanki pare lyzek kawy i zalewasz goraca woda (tak zeby woda pokryla fusy). Mozesz dodac rowniez cynamon. CZekasz az papka ostygnie i masujesz nia cale cialo (i jesli nie masz zadnych problemow to takze twarz). Efekt - gladziutka, mila i miekka skora:) Potem jakis balsam i rewelacja;)) Wpisz w wyszukiwarke "pelling z kawy" i wyskoczy Ci mnostwo watkow! Pelling ma takze wlasciwosci antycellulitisowe i "wyszczuplajace":))) A ta maseczka to pewnie miod zmieszany z kilkoma kroplami cytryny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolina mam pytanie, czy cytryna IP: 62.69.202.* 20.03.06, 00:04 nie dziala na wasze buzki wybielajaco? Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: mam pytanie, czy cytryna 20.03.06, 00:11 Ja dopiero zaczelam wiec na razie nie... Ale cytryna to kwas wiec moze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolina Re: mam pytanie, czy cytryna IP: 62.69.202.* 20.03.06, 00:20 wiem, ze sokiem z cytryną wybiela sie u nałogowców palce pobrudzone nikotyną i dlatego pytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: mam pytanie, czy cytryna 20.03.06, 00:28 NIe tylko u nalogowcow;) Ja tez samruje rece i paznokcie sokiem z cytryny:) Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: Sok z cytryny 20.03.06, 07:31 a ja tego używałam do wybielania piegów hehe i mówcie co chcecie ale bledsze były :) teraz idzie lato wiec musze znów zacząc aby mi nie stały się wyraźniejsze od słońca, mi to naprawdę pomaga, a innych własciwości soku z cytryny na twarzy nie zauważyłam, oprócz tego rozjaśnienia właśnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś