Dodaj do ulubionych

Biust: Guam czy Selvert???

26.03.06, 21:34
Proszę o radę. Po okresie karmienia mój biust to... porażka (delikatnie
mówiąc). Poszperałam w internecie i znalazłam, ale nie mogę się zdecydować,
czy wybrać Selvert czy Guam (błocko + krem do utrzymania efektu)??? Cenowo
chyba wychodzi na jedno bo mimo, że Guam to w sumie ok 170 zł to Selvert też
zapewne trzeba stosować regularnie nie tylko jednorazowo. Coś poradzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mama Kubusia Re: Biust: Guam czy Selvert??? IP: *.net / 82.160.17.* 26.03.06, 21:39
      hej :) mam ten sam problem,mozesz napisac cos wiecej o tych kosmetykach,moze tez
      cos zakupie , bylabym bardzo wdzieczna >
      • asiula.b Re: Biust: Guam czy Selvert??? 26.03.06, 22:01
        Szczegółowo możesz poczytać tutaj:
        www.guam.istore.pl/sklep,385,20968102,27342906461946,01,webkupiec,pl-pln,2699,0.html
        Na samej górze Selvert, dwa ostatnie to Guam.
        Wyczytałam w internecie same pozytywne opinie, ceny podobne i wlaśnie stoję
        przed wyborem i kompletnie nie mogę się zdecydować
    • Gość: Mama Kubusia Re: Biust: Guam czy Selvert??? IP: *.net / 82.160.17.* 26.03.06, 22:27
      ceny niezłe ale fajnie by było gdyby podziałało.
    • butters77 Re: Biust: Guam czy Selvert??? 27.03.06, 09:45
      Hmm, no, kuszące preparaty:) Przyłaczam się do pytania.
      • asiula.b Re: Biust: Guam czy Selvert??? 27.03.06, 15:23
        up.. może ktoś się wypowie..
        • Gość: aurelia Re: Biust: Guam czy Selvert??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 17:53
          witam
          nie stosowałam wprawdzie kosmetyków Guam, moim zdaniem są przereklamowane,
          ale znam firmę Selvert, którą poradziła mi moja kosmetyczka,
          kupuje u nich serum do biustu z którego jestem bardzo zadowolona,
          w internecie pewnie mniej kosztuje, ale napewno to firma warta polecenia
        • Gość: riko Re: Biust: Guam czy Selvert??? IP: *.astra-net.com 27.03.06, 22:26
          najrozsadniejszym preparatem sa cwiczenia, a nie wymyslone kity, ktore zreszta
          produkowane sa z odpadow zwierzecych, to tylko chwyty reklamowe dla naiwnych,
          ktorzy widza w lusterku to co chca zobaczyc
          • asiula.b Re: Biust: Guam czy Selvert??? 28.03.06, 14:45
            Nic o mnie nie wiesz a już na pewno nie to, czy jestem naiwna i co widzę w
            lusterku. Ja natomiast wiem o Tobie jedno: nie karmiłaś dziecka piersią.
            • Gość: iva Re: Biust: Guam czy Selvert??? IP: *.net / 82.160.17.* 28.03.06, 15:04
              do anula b. Ja tez mam małe piersi i karmiłam piersią,wiec to co pisala autorka
              wątku może byc prawdą.
              • Gość: iva Re: Biust: Guam czy Selvert??? IP: *.net / 82.160.17.* 28.03.06, 15:11
                przepraszam,chyba cos pokrecilam,nie przeczytałam wszystkiego i walnęlam
                bzdure!nie zgadzam sie z wypowiedzią Riko,ze kosmetyki nic nie dają.Dają i to
                duzo.Akurat mam w tym swoje doswiadczenie i przyklad na wlasnej skórze.Zadbałam
                o swoją blizne po cesarce kótra byla bardzo widoczna i wiecie co są
                rezultaty,bardzo mało ją widac a wszystko to jednej maści i nie musialam
                korzystac wcale z usług Vichy.
                Palną tak ludzie czasami głupote, mało wiedzą a duzo sie wypowiadają.Pozdrawiam.
    • Gość: zxdc Re: Biust: Guam czy Selvert??? IP: *.wroclaw.mm.pl 29.03.06, 10:21
      myuk
    • margol28 Re: Biust: Guam czy Selvert??? 31.03.06, 11:38
      Ja stosuję juz drugie opakowanie ampułek Lieraca i jestem zadowolona z efektów.
      • Gość: iva do margol28 IP: *.net / 82.160.17.* 31.03.06, 11:52
        i w czym pomogły Tobie te almpułki ? długo stosujesz ???
        • margol28 Re: do margol28 31.03.06, 13:39
          Stosuję drugie opakowanie (ok. miesiąca). W jednym jest 20 ampulek, jedna
          spokojnie wystarcza na jeden dzien - rano i wieczorem. Na ulotce zalecają
          stosowac 8 tyg. dla najlepszych efektów. Moje obserwacje: skóra jest
          jędrniejsza a biust pełniejszy. Zamierzam stosować je nadal.
          • 4t5 Re: do margol28 02.04.06, 23:10
            powiedz prosze ile kosztują te ampułki?
            • margol28 Re: do margol28 04.04.06, 11:36
              raz kupilam za 126, raz za 134, to zalezy jaka jest cena wyjsciowa w aptece, do
              tego dają 5-10% rabatu najczęsciej.
    • Gość: acropolis Re: Biust: Guam czy Selvert??? IP: *.acn.waw.pl 10.04.06, 09:28
      z tych dwóch preparatów zdecydowanie bardziej polecam serum do biustu Selvert,
      ma silniejsze działanie, mocniej ujędrnia i wygładza skórę,
      guam troszke śmierdzi i na mniej wystarcza,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka