_meg_ 11.12.02, 10:16 Zadziwia mnie duze opakowanie 30 ml, a jak ze skutecznoscia?? Fajny aplikator przy kremie na dzien. A na noc? Brzmi ciekawie... Nie mialam nigdy jednego na dzien, drugiego na noc pod oczy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raszefka Re: AA_Eye Perfect IP: OSET:* / 192.168.0.* 11.12.02, 11:19 Gdzie (Łódź, okolice) można to dostać? Bo dotąd widziałam tylko reklamy w gazetach i dobre opinie tu i ówdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
_meg_ Re: AA_Eye Perfect 11.12.02, 11:56 Raszefka, ja kupilam to w Seforze we Wroclawiu, a w Łdzi to nie mam pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiam. Re: AA_Eye Perfect IP: proxy / 212.160.146.* 11.12.02, 12:00 A ja mam pytanie. Dostałam próbkę tego lekkiego kremu na dzień i jak dla mnie on dziwnie pachnie (raczej nie ładnie). Nie wiecie przypadkiem czy ten na noc ma taki sam zapach?? K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: AA_Eye Perfect IP: proxy / 217.153.67.* 11.12.02, 14:06 _meg_ napisała: > Zadziwia mnie duze opakowanie 30 ml, a jak ze skutecznoscia?? Fajny aplikator > przy kremie na dzien. A na noc? Brzmi ciekawie... Nie mialam nigdy jednego na > dzien, drugiego na noc pod oczy:) Uzywam kremu na dzień i kremu na noc (co 2-gą noc). Na początku oczy mi się trochę kleiły czyli kiepsko z wchłanianiem....ale może to była sprawa nakładania zbyt dużej ilość kremu:) Teraz oczy mi sie już nie kleją:) Jednak jeżeli chodzi o skuteczność...hm..Używam zestawu od 3 tygodni i spektakularnych efektów nie widzę. Liczyłam głównie na to, że znikną mi worki pod oczami ale jak na razie są i zniknąć albo chociaż zmniejszyć się nie chcą: ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myrka Re: AA_Eye Perfect IP: *.acn.waw.pl 11.12.02, 14:44 dostalam kilka probek z tej serii i jestem rozczarowana: krem na noc jest baaardzo tlusty, wg mnie w ogole sie nie wchlania, troche lepiej jest z kremem na dzien, chociaz tez cera bardzo sie swieci, a co najdziwniejsze po uzyciu lekkiego zelu beztluszczowego twarz lepi sie i tez blyszczy, trzeba byc naprawde cholernie zdolnym chemikiem, aby sprawic zeby sie cera blyszczala po uzyciu zelu beztluszczowego, jesli chodzi o skutecznosc - nie wiem, wiem tylko ze na pewno nie kupie tych kremow Odpowiedz Link Zgłoś