Dodaj do ulubionych

Puder brazujacy w Sephora

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 15:28
Sluchajcie zastanawiam sie nad zakupem pudru brazujacego-dotychczas uzywalam
Guerlaina ale ostatnio widzialam w Sephorze ich firmowy takie duze
opakowanie, wydawal mi sie fajny kolor-mam tylko pytanie do osob ktore go
uzywaly czy on nie "sciera" sie za szybko ani czy twarz nie wyglada po nim
jak maska.Napiszcie mi bo nie chce sie wpuscic.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: madie Re: Puder brazujacy w Sephora IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 19:30
      ???
      • renia30 Re: Puder brazujacy w Sephora 11.12.02, 19:44
        Mam ten puder - moja ocena to ... DO BANI. Szybko schodzi, pojawiają się plamy,
        wysusza skórę, i po prostu dla mnie śmierdzi.
        Ale mam też dobra wiadomość - w Sephorze mają pudry brązujące w mniejszych
        opakowaniach z przezroczystym wieczkiem. Sa dwie wersje, ja mam tę w
        b. "żółtą". Jakość tych pudrów jest podobna do Egiptische Erde. Trwały, b.
        dobry kolor, nie ściera się przez cały dzień. I ten własnie Ci polecam.
        Owocnych łowów
        .............
        renia30
        • Gość: katrina Re: Puder brazujacy w Sephora IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 21:41
          możesz wejść na strone sephry i wskazać który konkretnie?
        • Gość: madie Re: Puder brazujacy w Sephora IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 22:56
          Dzieki za dopowiedz:)Czyli mowisz szukac w mniejszym opakowaniu i z
          przezroczystm wieczkiem?Ja bym potrzebowala ciemniejszy-jestem brunetka.Bo
          wlasnie tego sie balam o czym piszesz ze bedzie szybko schodzil, no nie mowiac
          o wysuszaniu skory-chcialm troche zaoszczedzic i nie wydawac na guerlaina.To
          pojde jutro do sephory i wezme ten mniejszy.Slyszalas lub moze uzywalas puder
          brazujacy l'oreala?Bo ziemi egiptu ostatnio u mnie we wrocku nie widze.
          • Gość: inka Re: Puder brazujacy w Sephora IP: *.BMJ.net.pl 11.12.02, 23:27
            a jest w ogóle puder brązaujący z L`Oreala??? bo ostatnio pojawił się sypki ale
            to jest translucide a nie brążujacy
            • Gość: madie Re: Puder brazujacy w Sephora IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 23:53
              z tego co wyczytalam juz nie pamietam gdzie to tak i nawet kiedys czytalam o
              tym na forum,ale nie mialam go jeszcze w rekach,wiec jak jutro pojde do Sephory
              to sie dowiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka