Gość: ocochodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 16:08 Mam przepis z wizazu. potrzebne sa te witaminy w kroplach. bylam juz w 4 aptekach i nie mieli w kroplach tylko w kapsulkach.jak je dostac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Witaminy a+e w kroplach IP: 213.241.34.* 01.04.06, 19:11 są tylko osobno. osobno wit.A w kroplach (Rp) i osobno wit.E w kroplach. nie ma gotowego A+E w płynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocochodzi Re: Witaminy a+e w kroplach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 19:31 dzieki za odpowiedz? ale chyba jakis klopot w ogole jest z tyli kroplami, bo w tych 4 aptekach mieli tylko w kapsulkach.bede szukac dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Witaminy a+e w kroplach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.06, 09:25 a co to za przepis?? podaj proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocochodzi Re: Witaminy a+e w kroplach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 12:28 To byl przepis na na spierzchniete dlonie. oliwe z oliwek zmieszac z tymi kroplami i moczyc, a potem nalozyc rekawiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieska Re: Witaminy a+e w kroplach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.06, 15:32 kupisz te witaminy bez wiekszego problemu, ale sa na recepte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Witaminy a+e w kroplach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 12:41 ja kupiłam je bez recepty na maseczkę do włosów. No ale może coś się zmieniło, bo kupowałam je z pół roku temu. Odpowiedz Link Zgłoś