Gość: julita73 IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 11:33 ....wiecie moze jakie są? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 15:41 Buhahaha, Matole pisze się Avonu ,a nie z Avona ,ty wiejski tłuku .Buhahahahaha! A śmierdzą pewnie jak twoje nogi,psycholu. kwaku,kwaku,pierdu,pierdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita73 Re: nowe perfumy avona- passion dance.... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 16:27 ....widzę grażynko że ci gorzej....bardzo boli główka??może pierdolnij sobie baranka o ścianę to ci przejdzie....i zajmuj sie swoimi przygłupimi bachorami ( szczególnie maćkiem ) zamiast wypisywać pierdoły na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 16:56 Buhahahaha!Mnie gorzej?Mam sobie pierdolnąć baranka o ścianę?A może jeszcze dres włożyć-tak jak Ty psycholku? No Julka jak tam u czubków było przez dwa miesiące? Do kompa nie dopuszczali,co ?Buhahahaha! ***** Kocham Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubicz Władysław Re: nowe perfumy avona- passion dance.... IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 15.12.02, 17:08 Julka, wywłoko, spierdalaj na forum anexxy, wchodzić jej w tłuste dupsko. Grażynko, synowo, dzięki za informację o nowych zdjęciach legionowskiego potwora - zwłaszcza na tym w okularkach wyraźnie widać, że ma wodogłowie, co tłumaczy wiele... Hehehehe. Ps. gdzie Stasia? Chcę ziółek! Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 17:28 Oj tatusiu,dobrze,że tatuś przyszedł.Gdzie Stasia- to nie wiem, ale słyszałam,że Elka ją w pociąg do Kazachstanu z powrotem wsadziła,bo Stasia kradła Wam żarcie.No popatrz tatusiu,a taka niby uczciwa i wierząca,co? Co do potworka z Legionowa- to widziałes te zdjęcie w niebieskiej koszulce na ramiączka i sukience w kwiatki?A na pierwszym planie wielka dupa, buhahaha! chyba większa od dupy pani Steni! A to z Majkelem też niezłe ,buhahahahaa! I to gdzie wodogłowie gada przez komórkę! ******* Kocham Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita73 Re: nowe perfumy avona- passion dance.... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 19:29 Słuchaj przyglupie- mozesz powiedzieć o jakich zdjęciach mówisz?Chętnie obejrzę, nie widziałam Anexxy a z wielką przyjemnościa bym zobaczyła?Ty to musisz być z pewnościa laska ;-) gdybyś była dowartościowana i niezakompleksiona nie robiłabys tego co robisz...musisz byc bardzo nieszczęśliwa...żal mi Cię.... Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 19:37 majkel.mds.pl/indexANIA.htm Masz Juleczko,obejrzyj sobie zdjęcia swojego "guru", raczej kompleksów przy oglądaniu tego potworka się nie można nabawić, wręcz przeciwnie bardzo się podbudować, że takie paskudy łażą po ziemi, buhahahahahaha! ***** Kocham Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
julita73 Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 19:56 dzięki za tego linka- nareszcie zobaczyłam jak wygląda Anexxa,i powiem Ci że zarówno ona jak i jej chłopak bardzo mi się podobają.Zawsze interesuje mnie jak wyglądają osoby które znam z forum, toteż dzięki za spełnienie marzenia....jak masz jeszcze inne zdjecia forumowiczek to obejrzę je z wielką przyjemnością...ciekawa jestem tylko skąd masz linka do tej stronki Anexxy?? Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 20:04 Ee tam, link do strony Annexy to żadna tajemnica- ten tłusty mongoł sam go podał na swoim forum.Cała nasza rodzina miała ubaw z grubego dupska Anexxy, buhahahaha!Mam jeszcze inne zdjęcia Annexy i Roodej, a całą resztę tych wywłok widziałam na sabaciku,Juleczka zapewniam Cię - same szare myszki,a słynna Helena przypomina z wyglądu ruską ekspedientkę ,buhahahahaa!Opisać Ci ją? ***** Kocham Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
pan__laga Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 20:07 ojezusienazareńskiimaryjopanienkonajczystsza, cóż to za potwór, powinno się takie eksterminować zaraz po urodzeniu amen Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 20:19 Buhahahahaha! Panie Laga , a które uważasz za najbardziej odrażające? Bo ja stawiam na to w niebieskiej koszulce na ramiączka z wielką dupą w kwiatki wypiętą w stronę obiektywu,buhahahahaha! ****** Kocham Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
julita73 Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 20:48 boże.......grazynko wyluzuj proszę!!!!!!czemu tak się uwzięłaś na te dziewczyny???i czemu akurat na nie a nie na inne?a co do Twojego stwierdzenia że sa szarymi myszkami to na pewno sie nie zgodzę- uwazam ( chociaz ich nie widziałam ) że sa własnie pewne siebie, bez kompleksów i atrajcyjne ( tak sądzę ). Odpowiedz Link Zgłoś
pan__laga Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 20:58 julita73 napisała: pewne siebie, bez kompleksów i atrajcyjne ( tak > sądzę ). Atrajcyjne niewątpliwie, zwłaszcza ta panna z komórką * * * * * * * * amen dziękuję za uwagę - mówiłem ja, laga pan Odpowiedz Link Zgłoś
pan__laga Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 20:49 grazynka-lubicz napisała: > Buhahahahaha! Panie Laga , a które uważasz za najbardziej odrażające? Bo ja > stawiam na to w niebieskiej koszulce na ramiączka z wielką dupą w kwiatki > wypiętą w stronę obiektywu,buhahahahaha! > ****** > Kocham Rysia Z komórą, najwyraźniej widać wodogłowie. Brrr! * * * * * * * * amen dziękuję za uwagę - mówiłem ja, laga pan Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 21:03 Juleczko a widziałas którąś z tych wywłok, że mówisz ,ze na pewno nie są szarymi myszkami? Nie.No widzisz.A ja widziałam to całe towarzystwo Roodej z trzema podbródkami,Annexę, Grubą Helą, myszowatą Agul i całą resztę, buhahahahha!Ostatnio u Ali na Woli, na sabaciku też tam były i chyba wyglądały gorzej niż kiedykolwiek.Annexa ma na głowie miotłę, reszta też nie lepsza.Same wypłosze i już. A panie Laga- a jak Ci się podobało to zdjęcie z jakiegoś imprezy, gdzie oboje są na wieczorowo? Wyglądają jak na Wieczorku dla samotnych,buhahahahahahaha! ******** Kocham Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
julita73 Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 21:31 wypowiadasz sie z taka krytyka i nienawiscia o dziewczynach , ciekawa jestem jaka Ty jesteś? powiedz lepiej jak Ty wyglądasz?musisz byc wstretnym , zakompleksionym burakiem , strasznie brzydkim ..tak mi sie wydaje że tak wyglądasz bo to że masz problemy z psychą wiem od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 22:01 Buhahahahahaha! Juleczko, przeciez sma wiesz,że większego ćwoka i psychopatki niż Ty to tu na tym forum nie ma.Już zapomniałaś jak się tu kłóciłaś ze wszystkimi i ubliżałaś wszystkim? Buhahahahhahaa!A teraz Cię podleczyli w Wariatkowie, to udajesz normalną, buhehehhehehehe! ******** Kocham Rysia Odpowiedz Link Zgłoś