Dodaj do ulubionych

nowe perfumy avona- passion dance....

IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 11:33
....wiecie moze jakie są?
Obserwuj wątek
    • grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 15:41
      Buhahaha, Matole pisze się Avonu ,a nie z Avona ,ty wiejski tłuku .Buhahahahaha!
      A śmierdzą pewnie jak twoje nogi,psycholu.
      kwaku,kwaku,pierdu,pierdu
      • Gość: julita73 Re: nowe perfumy avona- passion dance.... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 16:27
        ....widzę grażynko że ci gorzej....bardzo boli główka??może pierdolnij sobie
        baranka o ścianę to ci przejdzie....i zajmuj sie swoimi przygłupimi bachorami (
        szczególnie maćkiem ) zamiast wypisywać pierdoły na forum...
    • grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 16:56
      Buhahahaha!Mnie gorzej?Mam sobie pierdolnąć baranka o ścianę?A może jeszcze
      dres włożyć-tak jak Ty psycholku? No Julka jak tam u czubków było przez dwa
      miesiące? Do kompa nie dopuszczali,co ?Buhahahaha!
      Kocham Rysia
      • Gość: Lubicz Władysław Re: nowe perfumy avona- passion dance.... IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 15.12.02, 17:08
        Julka, wywłoko, spierdalaj na forum anexxy, wchodzić jej w tłuste dupsko.
        Grażynko, synowo, dzięki za informację o nowych zdjęciach legionowskiego
        potwora - zwłaszcza na tym w okularkach wyraźnie widać, że ma wodogłowie, co
        tłumaczy wiele...
        Hehehehe.
        Ps. gdzie Stasia? Chcę ziółek!
        • grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 17:28
          Oj tatusiu,dobrze,że tatuś przyszedł.Gdzie Stasia- to nie wiem, ale
          słyszałam,że Elka ją w pociąg do Kazachstanu z powrotem wsadziła,bo Stasia
          kradła Wam żarcie.No popatrz tatusiu,a taka niby uczciwa i wierząca,co?
          Co do potworka z Legionowa- to widziałes te zdjęcie w niebieskiej koszulce na
          ramiączka i sukience w kwiatki?A na pierwszym planie wielka dupa, buhahaha!
          chyba większa od dupy pani Steni!
          A to z Majkelem też niezłe ,buhahahahaa! I to gdzie wodogłowie gada przez
          komórkę!
          Kocham Rysia
          • Gość: julita73 Re: nowe perfumy avona- passion dance.... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 19:29
            Słuchaj przyglupie- mozesz powiedzieć o jakich zdjęciach mówisz?Chętnie
            obejrzę, nie widziałam Anexxy a z wielką przyjemnościa bym zobaczyła?Ty to
            musisz być z pewnościa laska ;-) gdybyś była dowartościowana i
            niezakompleksiona nie robiłabys tego co robisz...musisz byc bardzo
            nieszczęśliwa...żal mi Cię....
            • grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 19:37
              majkel.mds.pl/indexANIA.htm

Masz Juleczko,obejrzyj sobie zdjęcia swojego "guru", raczej kompleksów przy
              oglądaniu tego potworka się nie można nabawić, wręcz przeciwnie bardzo się
              podbudować, że takie paskudy łażą po ziemi, buhahahahahaha!
              Kocham Rysia
              • julita73 Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 19:56
                dzięki za tego linka- nareszcie zobaczyłam jak wygląda Anexxa,i powiem Ci że
                zarówno ona jak i jej chłopak bardzo mi się podobają.Zawsze interesuje mnie jak
                wyglądają osoby które znam z forum, toteż dzięki za spełnienie marzenia....jak
                masz jeszcze inne zdjecia forumowiczek to obejrzę je z wielką
                przyjemnością...ciekawa jestem tylko skąd masz linka do tej stronki Anexxy??
                • grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 20:04
                  Ee tam, link do strony Annexy to żadna tajemnica- ten tłusty mongoł sam go
                  podał na swoim forum.Cała nasza rodzina miała ubaw z grubego dupska Anexxy,
                  buhahahaha!Mam jeszcze inne zdjęcia Annexy i Roodej, a całą resztę tych wywłok
                  widziałam na sabaciku,Juleczka zapewniam Cię - same szare myszki,a słynna
                  Helena przypomina z wyglądu ruską ekspedientkę ,buhahahahaa!Opisać Ci ją?
                  Kocham Rysia
                  • pan__laga Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 20:07
                    ojezusienazareńskiimaryjopanienkonajczystsza, cóż to za potwór, powinno się
                    takie eksterminować zaraz po urodzeniu

amen
    • grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 20:19
      Buhahahahaha! Panie Laga , a które uważasz za najbardziej odrażające? Bo ja
      stawiam na to w niebieskiej koszulce na ramiączka z wielką dupą w kwiatki
      wypiętą w stronę obiektywu,buhahahahaha!
      Kocham Rysia
      • julita73 Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 20:48
        boże.......grazynko wyluzuj proszę!!!!!!czemu tak się uwzięłaś na te
        dziewczyny???i czemu akurat na nie a nie na inne?a co do Twojego stwierdzenia
        że sa szarymi myszkami to na pewno sie nie zgodzę- uwazam ( chociaz ich nie
        widziałam ) że sa własnie pewne siebie, bez kompleksów i atrajcyjne ( tak
        sądzę ).
        • pan__laga Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 20:58
          julita73 napisała:

pewne siebie, bez kompleksów i atrajcyjne ( tak
          > sądzę ).

Atrajcyjne niewątpliwie, zwłaszcza ta panna z komórką
          * * * * * * * *
          amen

dziękuję za uwagę - mówiłem ja, laga pan
      • pan__laga Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 20:49
        grazynka-lubicz napisała:

> Buhahahahaha! Panie Laga , a które uważasz za najbardziej odrażające? Bo ja
        > stawiam na to w niebieskiej koszulce na ramiączka z wielką dupą w kwiatki
        > wypiętą w stronę obiektywu,buhahahahaha!
        > ******
        > Kocham Rysia

Z komórą, najwyraźniej widać wodogłowie.
        Brrr!

* * * * * * * *
        amen

dziękuję za uwagę - mówiłem ja, laga pan
    • grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 21:03
      Juleczko a widziałas którąś z tych wywłok, że mówisz ,ze na pewno nie są
      szarymi myszkami? Nie.No widzisz.A ja widziałam to całe towarzystwo Roodej z
      trzema podbródkami,Annexę, Grubą Helą, myszowatą Agul i całą resztę,
      buhahahahha!Ostatnio u Ali na Woli, na sabaciku też tam były i chyba wyglądały
      gorzej niż kiedykolwiek.Annexa ma na głowie miotłę, reszta też nie lepsza.Same
      wypłosze i już.
      A panie Laga- a jak Ci się podobało to zdjęcie z jakiegoś imprezy, gdzie oboje
      są na wieczorowo? Wyglądają jak na Wieczorku dla samotnych,buhahahahahahaha!
      Kocham Rysia
      • julita73 Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 21:31
        wypowiadasz sie z taka krytyka i nienawiscia o dziewczynach , ciekawa jestem
        jaka Ty jesteś? powiedz lepiej jak Ty wyglądasz?musisz byc wstretnym ,
        zakompleksionym burakiem , strasznie brzydkim ..tak mi sie wydaje że tak
        wyglądasz bo to że masz problemy z psychą wiem od dawna...
    • grazynka-lubicz Re: nowe perfumy avona- passion dance.... 15.12.02, 22:01
      Buhahahahahaha! Juleczko, przeciez sma wiesz,że większego ćwoka i psychopatki
      niż Ty to tu na tym forum nie ma.Już zapomniałaś jak się tu kłóciłaś ze
      wszystkimi i ubliżałaś wszystkim? Buhahahahhahaa!A teraz Cię podleczyli w
      Wariatkowie, to udajesz normalną, buhehehhehehehe!
      Kocham Rysia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka