Dodaj do ulubionych

jak dbacie o włosy ????

IP: *.net / 82.160.17.* 05.04.06, 18:13
czesc :))) jestem ciekawa jak dbacie kobietki o swoje włosy,piszcie wszystko-
witaminy,szampony,odżywki,co polecacie-co odradzacie.Czy uzywacie olejku
rycynowego ??? a moze Witaminy A+D ? jak nawilżacie ??? a możeeeeeeee ktorejs
dziewczynie przestały wypadać włosy i jak do tego doszły ????

będę zaglądać jak najczęsciej !!!

Obserwuj wątek
    • kalinazkalinowa Re: jak dbacie o włosy ???? 05.04.06, 20:37
      ja mam problem z przetłuszczaniem się włosów
      stosuję szmapony dla dzieci i mocniejsze odżywki do spłukiwania
      oprocz tego raz na jakiś czas maskę na włosy
    • Gość: Mimi Re: jak dbacie o włosy ???? IP: 5.5R6D* / 213.86.213.* 05.04.06, 20:54
      Ja uzywam nafty kosmetycznej 2 - 3 razy w tygodniu i uzywam szamponu
      regenujacego Seba - med (bardzo polecam - do kupienia w aptekach) i ampulek
      Radical. Efekty super! Polecam!
    • Gość: Rosa_Valencia_22 odemnie ... IP: *.net / 82.160.17.* 05.04.06, 21:46
      ja łykam revalid,krótko wiec nie ma jeszcze rezultatu.Pozatym wypadają mi wlosy
      i walcze o nie.
      Pozatym bede myc glowe radical szamponem i mysle o Waxie.

napisze jak posżło.
    • weronka77 Re: jak dbacie o włosy ???? 06.04.06, 00:23
      Ja jem witaminy.Myję szamponem Wella SP 1.2,potem rozczesuję na Hydromasce.Raz
      w tygodniu aplikuję pół ampułki płynnego jedwabiu SP.Raz na miesiąc wizyta u
      fryzjera i kompres z Powermaski plus keratinoil.No a raz na 3 miesiące
      kompleksowy baleyage;-)
      • mariko23 Re: jak dbacie o włosy ???? 06.04.06, 00:37
        dziewczyny jesli chodzi o wypadanie wlosow to polecam wam biotyne - do kupienia
        w aptece, nie wiem jakiej firmy ale sa to tabletki do ssania w ciemnogranatowym
        opakowaniu, kosztuja ok. 10zl
        naprawde warto
        • tiliam Re: jak dbacie o włosy ???? 06.04.06, 09:26
          Ja polecam bardzo szampon i odżywkę do włosów z serii Radical. To są szampony z
          wyciągiem ze skrzypu polnego - super :)
          • Gość: Rosa_Valencia_22 Do Tiliam IP: *.net / 82.160.17.* 06.04.06, 10:10
            jak dlugo uzywasz Radical ??? wypadają Tobie wlosy po NIm ? napisz cos wiecej prosze
            • tiliam Re: Do Rosa_Valencia 14.04.06, 10:16
              Witaj!! Ja szampon Radical i odżywkę stosowałam około 2 miesięcy - włosy po nim
              nie wypadają i stają się jakieś grubsze:) Ta linia jest właśnie przeciwko
              wypadaniu włosów.
    • Gość: Kurka Re: jak dbacie o włosy ???? IP: 62.233.195.* 06.04.06, 10:21
      A co sadzicie o profesjonalnych szamponach L'oreal? takich z salonów
      fryzjerskich.

POzdrowionka!
    • adsa_21 Re: jak dbacie o włosy ???? 06.04.06, 11:05
      jak dbam??hmm..w sumie powinnam bardzo dbac bo mam wlosy farbowane ktore sa
      bardzo przesuszone:-)

Glowe myje codziennie szamponem Dove do farbowanych, pozniej nakladam odzywke .
      Raz w tygodniu robie sobie taka maske na wlosy, owijam glowe folia i
      przetrzymuje godzinke (tak mi zalecila fryzjerka).
      Kiedys bralam tran - bardzo dobrze wzmacnia wlosy.
      • Gość: zuza0107 Re: jak dbacie o włosy ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 11:22
        farbuję regularnie włosy - używam granatowej serii dove szampon i odżywka
        (codziennnie) raz w tygodniu maska
        raz na 4-6 miesięcy nawilżająca ampułka goldwell (16 zł). kosmetyki dove są na
        tyle skuteczne że końcówki podcinam co 3 m. (dzięki bogu bo zapuszczam a rosną
        powoli)
    • off-wietrzka Re: jak dbacie o włosy ???? 06.04.06, 20:51
      dziewczyny! ja na wypadanie włosów używałam szamponu Neril (z apteki) i baaardzo
      mi pomógł! może nie pachnie zbyt ciekawie ale jest skuteczny!!
      • Gość: lady Re: jak dbacie o włosy ???? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.04.06, 17:12
        wax-super;))wlosy lsnia,sa miekkie i mniej wypadaja;)
        no i oczywiscie lotion seboradin-jest skuteczny ale zapach nieciekawy...;)
        • pump_it_up Re: jak dbacie o włosy ???? 14.04.06, 17:18
          ja staram sie dbac o wlosy, dopoki nie wroca do stanu sprzed sierpnia, kiedy to
          zostaly zniszczone przez fryzjerke nie umiejaca poslugiwac sie nozyczkami:(.
          uzywam tabletek ze skrzypem polnym, myje wlosy szamponemk regenerujacym pantene
          i uzywam odzywki tej samej firmy. poza tym uzywam jedwabiu w plynie firmy
          biosilk. myje wlosy wieczorem a susze tylko grzywke, reszta schnie naturalnie.
          staram sie jak najrzadziej uzywac prostownicy i suszyc wlosy suszarka:P. moze
          przyniesie to jakies efekty.
          • pump_it_up Re: jak dbacie o włosy ???? 14.04.06, 17:19
            a i dwa razy w tygodniu nakladam na wlosy maske nawilzajaca i regenreujaca z
            avonu:P
          • Gość: natrencja Re: jak dbacie o włosy ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 18:49
            a ja wlansie siedze z glowa owinieta folia spozywcza i reczniczkiem,pod tym zaś
            mieszanka - nafta z mikroelementami,jajko(bialki+zoltko),troche octu,troche
            olejku rycynowego.Jutro bede miala piekne ,blyszczace(glownie za sprawa octu-
            fryzjer mi kazal:) )wlosy,bo dzis beda troche sianowate-zawsze tak mam na
            zwiezo po odzywce(czy tylko ja?)
            • Gość: aaliyah83 Re: jak dbacie o włosy ???? IP: *.telkab.pl / 80.54.108.* 15.04.06, 18:53
              myje glowe ocdziennie rano, szampon plus odzywka do farbowanych badz typu
              volume. Potem ukladam gruba lokowka suszarka do teho jakis spray, rzadziej
              pianka. CO2, 3 dni wcieram w koncowki biosilk lub serum kerastase. raz w tyg
              klade maske profesjonalna na 20 i lykam od kilku lat silice. Do fryzjera chodze
              na podciecie raz na ok3 miesiace. WLosy od kilku lat faruje dosc czetso
              szaponem w odcieniahc czerwieni. Pomimo ze sa cienkie jestem zadowolona. Odkad
              od dwoch lat zaczelam mocno dbac o wlosy i uzywac profesjonalnych produktow
              jest o wiele lepiej.
              • elka86 male pytanko 16.04.06, 14:43
                a nie wiecie czegos o szamponie sebaradin czy seboradin z zen szeniem do wlosow
                suchych i zniszczonych bo ja wlasnie akie mam przyjemnosc posiadac i nie wiem
                jak zrobic by odzywkaly soja swietnosc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka