Dodaj do ulubionych

Vitalumiere-podkład Chanel-co sądzicie?

IP: *.bremultibank.com.pl 18.12.02, 14:06
Podobno wielka nowość Chanel: podkład supernawilżający (można go stosować
nawet bez kremu), z dużą dawką witamin, ładnie rozświetla ale raczej nie
matuje (chyba nie wynaleziono jeszcze takiego cuda, które by skutecznie
nawilżało i matowało zarazem - pomimo takich opisów działania na
opakowaniach). Kosztuje rzeczywiście jak na nowość przystało ok. 200 zł.
Pytanie szczególnie do Pań/Dziewczyn, które używają podkładów z wyższych
półek cenowych i znają ten podkład czy rzeczywiście jest tak dobry (lepszy od
innych). Powiem szczerze na swojej cerze wypróbowałam do tej pory podkłady
Clarinsa, Clinique, Heleny Rubinstein, Diora i Givenchy i żaden z nich mnie
nie zachwycił (nie na tyle ażeby płacić za niego 2,3 lub 4 razy więcej niż
np. za L'Oreala, chyba, że po to aby mieć lepsze samopoczucie - oczywiście
nie przy kasie tylko później. Ale może ten podkład jest tego wart. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Vitalumiere-podkład Chanel-co sądzicie? IP: *.acn.waw.pl 18.12.02, 17:55
      Z całą pewnością jest tego wart; radzę jednak przetestować.
      Pozdrawiam,
      Magda
      • Gość: Magda Re: Vitalumiere-podkład Chanel-co sądzicie? IP: *.acn.waw.pl 18.12.02, 17:57
        PS. Nie, nie matuje, jest dla cer bardzo suchych; jeśli masz cerę mieszaną
        rozejrzyj się za czymś innym.
        Pozdrawiam raz jeszcze,
        Magda
        • ptasia Re: Vitalumiere-podkład Chanel-co sądzicie? 18.12.02, 19:02
          są dwie wersje: w słoiczku, taka kremowa, kryjąca i w pompce, lżejsza: może ta
          ostatnia lepsza do mieszanej cery?
    • Gość: Trishna Re: Vitalumiere-podkład Chanel-co sądzicie? IP: *.acn.waw.pl 18.12.02, 19:35
      A jak kryje?
      • kotmanka Re: Vitalumiere-podkład Chanel-co sądzicie? 18.12.02, 19:49
        pytalam o ten podklad jakis czas temu i odpowiedzi byly negatywne - podobno nie
        wart ceny (z tym ze nie dodrazylam czy chodzilo o wersje w kremie czy fluid).
        ja z podkladow od paru lat uzywam wylacznie chanel universal clair, swietny
        lekki podklad, wiec bylam zainteresowana tym vitalumiere. moze ktos cos jeszcze
        napisze?
    • Gość: palomino Re: Vitalumiere-podkład Chanel-co sądzicie? IP: *.acn.pl 18.12.02, 20:35
      Przepraszam, że się włączyłam w nie swój wątek :),
      ale jakby ktoś miał z kolei przypadkiem jakiś doświadczenia z podkładem w
      sztyfcie Chanel to ja bardzo prosiłabym o podzielenie się :)

pozdrówka :)
      • Gość: vts Re: Vitalumiere-podkład Chanel-co sądzicie? IP: *.chello.pl 18.12.02, 21:41
        Gość portalu: palomino napisał(a):

> Przepraszam, że się włączyłam w nie swój wątek :),
        > ale jakby ktoś miał z kolei przypadkiem jakiś doświadczenia z podkładem w
        > sztyfcie Chanel to ja bardzo prosiłabym o podzielenie się :)
        >
        > pozdrówka :)

Miałam ten sztyft. Mogę być niestety mało wiarygodna bo używałam go kiedy
        miałam jeszcze bardzo przetłuszczającą się cerę. A mianowicie:bardzo dobrze
        kryje prawie jak kamuflaż natomiast prawie w ogóle nie matuje i po nałożeniu na
        twarz staje się jakby mokry tzn.kiedy go rozcierałam czułam wilgoć. A i jeszcze
        jedno niewiem co prawda czy masz jasną cerę, ale ja miałam najjaśniejszy i był
        niestety za ciemny a bardzo blada nie jestem. Więc dobrze by było gdybyś mogła
        go sama przetestować. Pozdrawiam aga
        • Gość: palomino Re: podkład Chanel-do vts IP: *.acn.pl 18.12.02, 22:13
          Też bym chciała wypróbować na sobie- ale musiałabym nałożyć make-up na całą
          twarz, żeby zobaczyć czy mi pasuje i jeszcze z tym pochodzić, a w perfumerii
          malować się nie będę- bo widziałam taki patent u jednej kobiety - i nie mam
          zamiaru budzić podobnej sensacji ;) A próbki sztyftu mi nie dadzą :( Jeżeli
          chodzi o kolor - to i tak zawsze biorę najjaśniejszy - bo biały ze mnie
          człowiek ;)
          Chciałam go kupić, bo było takze napisane na stronie, że matuje - przy innych
          podkładach chanel jak już tak napiszą - to się raczej sprawdza - więc myślałam,
          że i tym razem się uda ;)

A na ile matowił - tak w przybliżeniu? Czy musiałaś używac pudru, czy był
          trwały??

PS - co do tej wody - to jak wyczytałam to on się z 30% z wody składa :) I może
          dlatego takie wrażenie
          • vts Re: podkład Chanel-do palomino 18.12.02, 22:23
            Gość portalu: palomino napisał(a):

> Też bym chciała wypróbować na sobie- ale musiałabym nałożyć make-up na całą
            > twarz, żeby zobaczyć czy mi pasuje i jeszcze z tym pochodzić, a w perfumerii
            > malować się nie będę- bo widziałam taki patent u jednej kobiety - i nie mam
            > zamiaru budzić podobnej sensacji ;) A próbki sztyftu mi nie dadzą :( Jeżeli
            > chodzi o kolor - to i tak zawsze biorę najjaśniejszy - bo biały ze mnie
            > człowiek ;)
            > Chciałam go kupić, bo było takze napisane na stronie, że matuje - przy innych
            > podkładach chanel jak już tak napiszą - to się raczej sprawdza - więc
            myślałam,
            >
            > że i tym razem się uda ;)
            >
            > A na ile matowił - tak w przybliżeniu? Czy musiałaś używac pudru, czy był
            > trwały?? Zawsze używam pudru sypkiego, używałam go w lecie i tak jak
            napisałam wcześniej miałam naprawdę tłustą skórę więc wytrzymywał u mnie około
            3 godzin (ale krył super)Bardzo żałuję,że dopiero teraz o niego pytasz bo jakiś
            czas temu przy porządkach go wywaliłam :(
            >
            > pozdrówka :)
            >
            > PS - co do tej wody - to jak wyczytałam to on się z 30% z wody składa :) I
            może
            >
            > dlatego takie wrażenie. Masz rację:)
            Mogę ci coś jeszcze podpowiedzieć jakbyś chciała napisz do mnie na gazetę.
            Pozdrawiam aga
            • Gość: palomino Re: podkład Chanel-do palomino IP: *.acn.pl 18.12.02, 23:06
              Wysłałam na m@ila :)
              dzieki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka