Gość: Nosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:28 Pulsuje mi coś w zębie. Byłam u dentysty, coś tam w nim porobił ,ale pulsuje nadal, co robić? Znowu iść? Ile razy tak można? Obawiam sie,że bede chodzic w nieskończoność... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Ząb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:33 ale co porobił? zatruł, zaplombował, prześwietlił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nosek Re: Ząb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:53 Ten zab leczony jest juz od dawna, to szóstka. Wymienił plombę z boku zęba. Ja natomiast , tak mi się przynajmniej wydaje, czuję ból gdzies pomiędzy szóstka a...zębem mądrości ( ósemka wyrosła mi w miejsce wyrwanej dawno siódemki) . Nienawidzę swoich zębów;(;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Ząb IP: *.net / 82.160.17.* 12.04.06, 20:04 to nerw,obawiam sie ze nie ma na to sposobu. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Ząb 12.04.06, 20:50 Zrob sobie przeswietlenie i z nim idz do dentysty wtedy bedzie wiedzial czy zab nie psuje sie calkiem gdzies indziej. Niestety polscy dentysci lubia leczyc tak na oko i nie przyjmuja do wiadomosci,ze na zachodzie zanim lekarz rozpocznie leczenie czy przeglad robi sie zdjecie rtg dzieki temu unika sie niespodzianek,a lekarz moze rowniez sprawdzic co dzieje sie pod plabami. Odpowiedz Link Zgłoś