Dodaj do ulubionych

Farba do włosów Schwarzkopft Natural & Easy???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:30
Czy któraś z Was ją stosowała,czy kolor wychodzi podobny do tego na
opakowaniu,czy nie ma rudawej poswiaty i na ile wystarcza 1
opakowanie.Interesują mnie 2 kolory
Easy 560 -Kaszmirowy jasny brąz
Easy 565 -Migdałowy jasny złocisty brąz
Obserwuj wątek
    • Gość: Kinga Re: Farba do włosów Schwarzkopft Natural & Easy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:38
      Podbijam,bo też interesują mnie własnie te kolory :)
    • Gość: Ela Re: Farba do włosów Schwarzkopft Natural & Easy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:45
      jeszcze interesuje mnie Easy 562-jasny popielaty brąz
      • Gość: Iwona Re: Farba do włosów Schwarzkopft Natural & Easy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:47
        Tez mnie interesują te kolorki,czekam na opinie
        • Gość: mkk Re: Farba do włosów Schwarzkopft Natural & Easy?? IP: *.chello.pl 17.04.06, 01:16
          ja uzylam koloru jasny popielaty braz z tego wzgledy wlasnie ze balam sie, ze
          inny braz wyjdzie mi rudy. wczesniej mialam baleyage braz+jasne pasemka, i tam
          gdzie mialam pasemka kolor wyszedl jasniejszy-farbe trzymalam tyle ile trzbea!
          generalnie kolor wyszedl bardzo naturalnie z gdzieniegdzie pasemkami, farba nie
          zniszyla mi wlosow i jestem z niej ogolnie zadowolona, jedynym mankamentem jest
          to, ze dosc szybko mi sie zmyla tzn nie do konca ale przez 2 tyg - myje wlosy
          srednio co 3 dni, wlosy mam jasniejsze o 2 tony.
          • Gość: Ela Re: do mkk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:19
            Jesli mozesz to prosze prześlij mi swoje zdjęcie po użyciu tej farby(twarz
            możesz zamazać.Chce poprostu zobaczyc jek ten kolor wychodzi na włosach.bo też
            mam włosy po baleyagu.Z góry dziekuje.Ela moj e-mail bieta2@tlen.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka