Dodaj do ulubionych

Solarium-aktywatory

IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 16.04.06, 19:09
Mam pytanie do osob korzystających z solarium. Czy uzywacie jakis produktow
do opalania (soleo itp)? Jesli tak to jakich i czy zauważyłyscie jakąś
różnice : lepiej nawilzona skora, mniejsze podraznienia, lub chcociaz
trwalsza opalenizna?? No i jesczce ostatnie pytanie: firma soleo jest znana
ale widzialam tansze, polskie opowiedniki na Allegro nazywaja sie Tan Zone.
Słyszał ktoś?? Prosze o opinie :)
Obserwuj wątek
    • wunia83 Re: Solarium-aktywatory 16.04.06, 19:20
      Mi kosmetyki do solarium bardzo pomagały. Szczególnie te do opalania twarzy -
      nie byłam po nich po wyjściu z solarium taka czerwona na buzi. Nie chodziłam na
      nie wiadomo ile - osiem minut raz na dwa tygodnie, a dzięki odpowiednim
      aktywatorom byłam tak ładnie opalona. Nie spalona na mahoń, ale tak ...akurat.
      Byłam, bo teraz już nie chodzę na solarium. Depilacja laserowa :/

O kosmetykach dosyć dużo możesz poczytać tu:
      www.solariummalibu.lublin.pl/oferta.html?c=4
      Z tym, że ja nie polecałabym soleo.

A, i podobno dobre efekty przynosi opalanie się na masło czekoladowe czy
      orzechowe (takie apteczne, a nie z drogerii). Ale tego nie próbowałam.

Pzdr.
      • Gość: Henrietta Re: Solarium-aktywatory IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 16.04.06, 20:25
        Dzieki za odpowiedz. Włąśnie zamierzam spróbować czegos, do solarium chodze
        rzadko, teraz wiosna idzie wiec nie chce byc taka blada a samoopalaczy nie
        lubie-smierdza i niefajnie schodza. Zawsze jak sie opalałąm w solarium to bez
        niczego ale teraz poszlam na 10 min i strasznie sie spiekłam dlatego sadze ze
        moze warto by w cos zainwestowac. Jesli nie soleo to co??
        Pozdrawiam
        • wunia83 Re: Solarium-aktywatory 16.04.06, 21:22
          Dla mnie najfajniejsze były produkty Australian Gold. Tylko drogie :/ No i
          wiadomo - nie opłaca się kupować na saszetki/kieliszki. Może poszukaj w
          butelkach na allegro? Austalian Gold, California Tan, Art of Sun - powinno być
          tego dużo
    • bidibi4 Re: Solarium-aktywatory 18.04.06, 20:07
      ja osobiście jestem zakochana w tan zonie.
      nie byłam zadowolona z soleo, plamy na odzieży.
      tan zone przede wszystkim ślicznie pachnie i super się wchłania. polecam go
      znajomym, też są zadowoleni.
      w moim solarium moge je kupić bez problemu, ale słyszałam, że trudno je dość
      znaleźć w innych salonach. to podobno dość świeża marka.
      spróbuj kupić przez allegro, ja polecam osobiście.
      no i dobra cena!
      • Gość: avanti Re: Solarium-aktywatory IP: *.toya.net.pl 18.04.06, 21:00
        soleo jest do bre i wiekszosc kosmetykow jest podobna wszystkie maja to samo
        zadanie wiekszosc nie jest kosmetykami do twarzy twarzy nie mozna smarowac byle
        czym jest mnostwo aspektow tych kosmetykow prowadze solarium wierz mi
        • irenka82 Re: Solarium-aktywatory 18.04.06, 21:16
          czy do solarium moge sobie kupic przyspieszacz opalania,ktory sie zwykle uzywa
          na prawdziwe slonce?
    • eunika Re: Solarium-aktywatory 18.04.06, 21:50
      soleo to polskie kosmetyki, to marka-corka wytworni kosmetykow Ban-Di z michalowic pod warszawa.
    • Gość: Henrietta Re: Solarium-aktywatory IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 18.04.06, 22:01
      No cóż rozejrzalam sie i wybor jest duzy. Znalazlam jesczce marke Black solar.
      Wygladaja zachecajaco i cena przystepna. Jesli macie jakies doswiadczenia z
      tymi specyfikami to prosze o opinie :)
      • Gość: magda Re: Solarium-aktywatory IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:38
        Dla mnie bez róznicy czy z aktywatorem opalania czy bez - tak samo się opalam.
        Ani szybciej ani wolniej.
        • bidibi4 Re: Solarium-aktywatory 19.04.06, 13:01
          ja się opalam szybciej. nie mam zaczerwień ani podrażnień.
          skóra nie jest sucha.
          • Gość: kasia Re: Solarium-aktywatory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:15
            A możecie mi powiedziec czy któryś z tych specyfików wpływa na równomierność
            opalenizny? Zawsze z solarium wychodzę cała w piegach, z jednej strony bardzo
            chciałabym ich uniknąć, ale z drugiej - unikając słońca - wyglądam jak
            anemik... :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka