Dodaj do ulubionych

balsam brązujący

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:26
Jaki balsam brązujący do ciała jest najlepszy?
Obserwuj wątek
    • magdaksp Re: balsam brązujący 20.04.06, 01:06
      sopot moze byc
      • Gość: Ola Re: balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:19
        Czy sopot brudzi ubranie albo zostawia smugi na ciele?
    • Gość: ania27 z lini Lancome tylko IP: *.buf.adelphia.net 20.04.06, 04:14
      • emi_forever pytałam już o to-DOVE????? 20.04.06, 10:39
        pytałam, ale mało dziewczyn chyba widziało nowy dove w dówch odcieniach. 17
        pln.Moze jednak ktoś uzywał?
    • Gość: Kinga Re: balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:41
      nO właśnie jaki nie pozosytawia smug na ciele i śladów na ubraniu i jest
      trwały?
    • Gość: mamba Re: balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:12
      Ja dzis kupilam polecany tu J&J, w wersji, w ktorej uzywa sie go tylko na noc,
      ponoc trzeba poczekac do calkowitego wchloniecia i najlepiej zalozyc jakas
      gorsza pizame, rano natomiast mozna bezpiecznie zakladac ubrania. Wnioskuje ze
      jesli wezme rano prysznic to nie zniweluje nocnego efektu ;)
    • Gość: sunny Re: balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 16:22
      kupiłam właśnie dove, na razie raz się tylko posmarowałam, jest ok, bardzo
      przyjemny zapach, konsystencja, szybko się wchłania.Mam do ciemnej karnacji i
      po jednym posmarowniu jestem brązowa, dlatego bardzo dokładnie trzeba
      rozprowadzać. Ogólnie jestem bardzo zadowolona, do tej pory używałam j&j
      • Gość: Karola Re: balsam brązujący IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.06, 16:48
        Czy ten balsam brązujący Dove można kupić np w Rossmannie i ile on mniej więcej
        może kosztować?
        • Gość: QQQ Re: balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:07
          w rosmanie to nie wiem, ja kupiłam w carrefourze cena ok.15 zł
          • Gość: lilka Re: balsam brązujący IP: *.compower.pl 21.04.06, 09:38
            Najlepsz jeśli chodzi o efekt jestr wg mnie Sopot Ziaji ale ma jedną wadę -
            brzydki zapach po aplikacji .:-(
            • skorpionica11 BODY VIT polecam -uzywam go juz 2 lata 21.04.06, 19:35
              mozna tylko kupic ten balsam w Rossmanie i kosztuje ok 12zł
              • vibbeke a garnier "skóra muśnięta słońcem"? 21.04.06, 21:09
                próbował z was ktoś może?
                • Gość: Ola Re: a garnier "skóra muśnięta słońcem"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:19
                  a jakiś lekki balsam brżaujący który leki odcień pozostawia?
                  • justa_79 Re: a garnier "skóra muśnięta słońcem"? 23.04.06, 17:45
                    Bielenda
                • Gość: anka Re: a garnier "skóra muśnięta słońcem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 22:55
                  Tak, jest do niczego. Śmierdzi (zresztą jak wszystkie tego typu kosmetyki) po
                  jakimś czasie na skórze, kiepsko brązuje i w dodatku mimo 15 minutowego,
                  starannego nalkładania robi zacieki!!! Po 4 dniach zero opaleniznu, tylko kilka
                  dziwnych plam tu i ówdzie.
    • kalinazkalinowa Re: balsam brązujący 22.04.06, 06:06
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=31566085&a=31566085
      Polecam Bielendę balsam brązujący bez smug ładny efekt delikatnej opalenizny
      zdecydowanie Bielenda
    • kalinazkalinowa Re: balsam brązujący 22.04.06, 06:19
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=38318309
    • Gość: ania Re: balsam brązujący IP: *.chello.pl 22.04.06, 23:50
      A ja od niedawna używam kremu brązującego do ciała Eveline Spa. Skusiłam się na
      niego po dobrych recenzjach na wizazu. Zalecany jest niby jako po solarium, ale
      tez bardzo dobrze nadaje się w normalnym użytkowaniu. Ma ładny zapach (zielone
      jabluszko), delikatnie brązuje i dodatkowo krem ten zawiera złoty pyłek który
      delikatnie mieni się w słoncu:-)
      • Gość: Ola Re: balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 00:11
        Dziś kupiłam sopot relaksujący
    • Gość: Ola Re: balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 00:45
      I wcale nie śmierdzi i nie plami
    • Gość: rany Re: balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 00:54
      dziewczyny, nie rozumiem jak możecie używać tych balsamów... Ja się czuję jakaś
      "niedomyta", tłusta i oblepiona jak używam takich specyfików na całe ciało, w
      dodatku ten duszący zapach... Tragedia. Podziwiam i nie roumiem.
      • Gość: Ewa Re: balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 00:59
        CZłowieku te balsamy dobrze sie wchłaniają i pachną tak jak normalne balsamy.
        Nie wiem o co Ci chodzi. Od paru miesięcy używam sopotu i jestm zadowolona.

Czy to znaczy że nie używasz zadnych balsamów skoro czujesz sie po nich
        niedomyta?
        • goniapowi Re: balsam brązujący 23.04.06, 07:50
          a ja mam pytanie akurat dotyczące balsamu brazujacego Sopot. Uzywalam go juz
          wiele razy i bylam bardzo zadowolona ale niedawno pozostaly mi okropnie
          nierowne mazy na ciele i nie wiem jak sie tego pozbyc...blagam POMOCY!!!
        • Gość: rany Re: balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 11:51
          Tak. Używam tylko balsamu na nogi, kiedy są wysuszone albo po depilacji. Kupiłam
          balsam Garnier, niby lekki, taki przyjemny, ładny zapaszek, ale po nałożeniu na
          skórę czułam się cała oblepiona, no i po ok. 30 minutach zaczynałśmierdzieć.
          Podobnie ze Skin Holiday J&J, po prostu porażka. Najdłużej wytrzymałam 3 dni
          używając tych balsamów. Nienawidzę smarować się jakimś tłuszczem. Ble.
    • kalinazkalinowa Re: balsam brązujący 23.04.06, 07:56
      i to jest własnie minus Sopotu, po Bielendzie nie ma smug
    • super.kinia Re: balsam brązujący 23.04.06, 08:26
      najlepsze są samoopalacze - szybki efekt i nie trzeba ciągle poprawiać żeby
      utrzymała się "opalenizna"
      moje typy:Lancome flash bronzer i dior bronze (oba w sprayu)
    • Gość: Iza Re: balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 11:47
      ja używałam kolastyny, bardzo dobry nie robił zacieków nawet przy codziennym
      stosowaniu, bardzo ładny zapach
    • Gość: monika Re: balsam brązujący IP: *.icpnet.pl 23.04.06, 14:10
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=190f10cadaf662e7f23aa742d27e85d3&cmd=details&itemid=10822

to moze byc ciekawe:-)
      • Gość: Iza Re: sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 14:26
        Trzeba dokładnie wmasować niewielką ilość kosmetykun wtedy nie ma smug
    • Gość: Klementynka Re: balsam brązujący IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.04.06, 00:09
      Lirene Erisa z olejem z karotki. Bardzo dobry.
    • Gość: carola a który Bielendy? n/t IP: 87.207.51.* 24.04.06, 13:09

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka