Gość: Ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:26 Jaki balsam brązujący do ciała jest najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:19 Czy sopot brudzi ubranie albo zostawia smugi na ciele? Odpowiedz Link Zgłoś
emi_forever pytałam już o to-DOVE????? 20.04.06, 10:39 pytałam, ale mało dziewczyn chyba widziało nowy dove w dówch odcieniach. 17 pln.Moze jednak ktoś uzywał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:41 nO właśnie jaki nie pozosytawia smug na ciele i śladów na ubraniu i jest trwały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamba Re: balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:12 Ja dzis kupilam polecany tu J&J, w wersji, w ktorej uzywa sie go tylko na noc, ponoc trzeba poczekac do calkowitego wchloniecia i najlepiej zalozyc jakas gorsza pizame, rano natomiast mozna bezpiecznie zakladac ubrania. Wnioskuje ze jesli wezme rano prysznic to nie zniweluje nocnego efektu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 16:22 kupiłam właśnie dove, na razie raz się tylko posmarowałam, jest ok, bardzo przyjemny zapach, konsystencja, szybko się wchłania.Mam do ciemnej karnacji i po jednym posmarowniu jestem brązowa, dlatego bardzo dokładnie trzeba rozprowadzać. Ogólnie jestem bardzo zadowolona, do tej pory używałam j&j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: balsam brązujący IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.06, 16:48 Czy ten balsam brązujący Dove można kupić np w Rossmannie i ile on mniej więcej może kosztować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQQ Re: balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:07 w rosmanie to nie wiem, ja kupiłam w carrefourze cena ok.15 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: balsam brązujący IP: *.compower.pl 21.04.06, 09:38 Najlepsz jeśli chodzi o efekt jestr wg mnie Sopot Ziaji ale ma jedną wadę - brzydki zapach po aplikacji .:-( Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 BODY VIT polecam -uzywam go juz 2 lata 21.04.06, 19:35 mozna tylko kupic ten balsam w Rossmanie i kosztuje ok 12zł Odpowiedz Link Zgłoś
vibbeke a garnier "skóra muśnięta słońcem"? 21.04.06, 21:09 próbował z was ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: a garnier "skóra muśnięta słońcem"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:19 a jakiś lekki balsam brżaujący który leki odcień pozostawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: a garnier "skóra muśnięta słońcem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 22:55 Tak, jest do niczego. Śmierdzi (zresztą jak wszystkie tego typu kosmetyki) po jakimś czasie na skórze, kiepsko brązuje i w dodatku mimo 15 minutowego, starannego nalkładania robi zacieki!!! Po 4 dniach zero opaleniznu, tylko kilka dziwnych plam tu i ówdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: balsam brązujący 22.04.06, 06:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=31566085&a=31566085 Polecam Bielendę balsam brązujący bez smug ładny efekt delikatnej opalenizny zdecydowanie Bielenda Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: balsam brązujący 22.04.06, 06:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=38318309 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: balsam brązujący IP: *.chello.pl 22.04.06, 23:50 A ja od niedawna używam kremu brązującego do ciała Eveline Spa. Skusiłam się na niego po dobrych recenzjach na wizazu. Zalecany jest niby jako po solarium, ale tez bardzo dobrze nadaje się w normalnym użytkowaniu. Ma ładny zapach (zielone jabluszko), delikatnie brązuje i dodatkowo krem ten zawiera złoty pyłek który delikatnie mieni się w słoncu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 00:11 Dziś kupiłam sopot relaksujący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 00:45 I wcale nie śmierdzi i nie plami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rany Re: balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 00:54 dziewczyny, nie rozumiem jak możecie używać tych balsamów... Ja się czuję jakaś "niedomyta", tłusta i oblepiona jak używam takich specyfików na całe ciało, w dodatku ten duszący zapach... Tragedia. Podziwiam i nie roumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 00:59 CZłowieku te balsamy dobrze sie wchłaniają i pachną tak jak normalne balsamy. Nie wiem o co Ci chodzi. Od paru miesięcy używam sopotu i jestm zadowolona. Czy to znaczy że nie używasz zadnych balsamów skoro czujesz sie po nich niedomyta? Odpowiedz Link Zgłoś
goniapowi Re: balsam brązujący 23.04.06, 07:50 a ja mam pytanie akurat dotyczące balsamu brazujacego Sopot. Uzywalam go juz wiele razy i bylam bardzo zadowolona ale niedawno pozostaly mi okropnie nierowne mazy na ciele i nie wiem jak sie tego pozbyc...blagam POMOCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rany Re: balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 11:51 Tak. Używam tylko balsamu na nogi, kiedy są wysuszone albo po depilacji. Kupiłam balsam Garnier, niby lekki, taki przyjemny, ładny zapaszek, ale po nałożeniu na skórę czułam się cała oblepiona, no i po ok. 30 minutach zaczynałśmierdzieć. Podobnie ze Skin Holiday J&J, po prostu porażka. Najdłużej wytrzymałam 3 dni używając tych balsamów. Nienawidzę smarować się jakimś tłuszczem. Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: balsam brązujący 23.04.06, 07:56 i to jest własnie minus Sopotu, po Bielendzie nie ma smug Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: balsam brązujący 23.04.06, 08:26 najlepsze są samoopalacze - szybki efekt i nie trzeba ciągle poprawiać żeby utrzymała się "opalenizna" moje typy:Lancome flash bronzer i dior bronze (oba w sprayu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 11:47 ja używałam kolastyny, bardzo dobry nie robił zacieków nawet przy codziennym stosowaniu, bardzo ładny zapach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: balsam brązujący IP: *.icpnet.pl 23.04.06, 14:10 www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=190f10cadaf662e7f23aa742d27e85d3&cmd=details&itemid=10822 to moze byc ciekawe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 14:26 Trzeba dokładnie wmasować niewielką ilość kosmetykun wtedy nie ma smug Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klementynka Re: balsam brązujący IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.04.06, 00:09 Lirene Erisa z olejem z karotki. Bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś