Dodaj do ulubionych

szare mydlo

IP: 83.168.120.* 21.04.06, 20:35
ile z was dziewczeta uzywa szarego mydla i jakie sa wasze opinie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: szare mydlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:59
      Wątpię aby ktokolwiek tego używał inaczej niż w celach leczniczych. Przecież to
      mydło z najgorszego rodzaju łoju, jedynie ratuje go brak kolorantów i
      sztucznego aromatu.
      • nessie-jp Re: szare mydlo 21.04.06, 21:03
        Nie tak do końca
        • Gość: milka Re: szare mydlo IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 21.04.06, 21:25
          i jest cholernie drogie- ale to orginalne szare mydlo, ktore mozna kupic jeszcze na slawkowskiej w krakowie:)
          • mgielka83 Re: szare mydlo 21.04.06, 21:43
            polecam z ekosensu- nie jes to typowe szare, bo nie z tłuszczu zwierzęcego a z
            kokosowego i oliwy z oliwek. Również z nich nie odpompowuje się gliceryny,
            zesztą to domowa produkcja:) ja uzywam juz chyba piąte, mam nadzieje że
            wałscicielka sklepu dołozy kiedyś jakieś nowe odmiany, np rózane..
            www.ekosens.pl
            • nessie-jp Re: szare mydlo 21.04.06, 21:52
              Kiedyś bardzo chciałam sama ugotować mydło, ale jakoś wyleciało mi to z głowy.
              Może wznowię starania :) Jest coś magicznego w samodzielnym przygotowywaniu
              kosmetyków, ziół...
              • mgielka83 Re: szare mydlo 21.04.06, 21:58

to prawda ale jednak przy produkcji mydła wytwarza się wysoka temperatura,
                operuje się żracą zasadą.. "dr Mycha" z ekosensu ma doswiadczenie i robi
                wystarczająco milutkie mydła jak dla mnie, hehe. Słowem polecam:)

A mieszanie róznych innych specyfików to owszem, owszem!
                serum z wit. C, peeling z ananasa, tonik aspirynowy, mieszanki skrobiowe do
                matowienia filtrów, rózne mieszanki olejków do ciała zaleznie od nastroju. I
                rumianek zmieszany z fitomedowa odzywka i paroma kroplami olejku cytrynowego
                stosowany od jakiegos czasu jest sprawca paru jasniejszych pasemek. Tak sie
                tylko chwalę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka