Dodaj do ulubionych

pytanie do dziewczyn

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:39
czy jestescie zazdrosne jak np wasz facet oglada wybory miss lub tym podobne?
Obserwuj wątek
    • kropka.nad.zet nie 25.04.06, 13:43
      po pierwsze - naprawdę trzeba go namawiać, żeby chociaż rzucił okiem
      po drugie - kiedy już rzuci tym okiem, to wiecznie słyszę komentarze: "ale
      pasztet, musimy to oglądać? przerzucam na TVN Turbo" :D
      • funnykate Re: nie 25.04.06, 13:46
        Oglądamy razem, chociaż to ja wydaję się bardziej zainteresowana niż on. W
        naszym związku nie mamy problemu z tego typu sprawami, mówimy głośno o tym kto
        nam się podoba, licytujemy, kłócimy się :)
        • nioma Re: nie 25.04.06, 13:48
          ani ja nie ogladam takich rzeczy ani moj facet
          natomiast jak gdzies jest jakas ladna kobieta to na ogol ja zwracam uwage i
          mowie do niego: zobacz jaka fajna
    • maggi9 Re: pytanie do dziewczyn 25.04.06, 13:50
      Mój nie ogląda.Na ulicy tez się za babkami nie ogląda.
      • k.anklewicz Re: pytanie do dziewczyn 25.04.06, 13:51
        Mój zdecydowanie woli TVN Turbo:)
        • oxy_gen_86 Re: pytanie do dziewczyn 25.04.06, 14:07
          Pewnie zaraz zostane wyzwana od zazdrosnic itd. ale co mi tam;P

Kropka_nad_zet i Twoj facet ma racje! JA rowniez nie jestem zwolenniczka tego
          typu "rozrywki" - i nie chodzi tu (jak juz wyzej)wspomnialam o zazdrosc itp.
          Te wszystkie miski na ogol sa przecietne, ot! zwykle dziewczyny, ktore spotyka
          sie na co dzien. W mniemaniu niektorych pan i panow aby z kaczatka przerodzic
          sie w "labedzia" wystarczy utlenic wlosy (albo przejechac po wlosach smola),
          zalozyc tipsy i regularnie 7 dni w tygodniu odwiedzac solarium. Wtedy kazda
          dziewczyna stanie sie wzorcem piekna... Bleeee

• Gość: ewelina23-20 Re: pytanie do dziewczyn IP: 195.205.160.* 25.04.06, 14:34
      nie
      • Gość: agnes Re: pytanie do dziewczyn IP: 212.182.126.* 25.04.06, 19:04
        No to jestem pierwsza- mimo ze ani ja ani moj maz nie ogladamy takich programow-
        to ja zawsze jestem zazdrosna, kiedy patrzy na inne kobiety, nawet gdzies
        przypadkowo w telewizji...Coz, nie jestem idealem, a te dziewczyny czesto sa
        swietnie "zrobione"- mezczyzni nie zawsze za to zdaja sobie sprawe z tego, ile
        pracy wymagalo ich przygotowanie do konkursu np, i jak one wygladaja na
        codzien. Zwykla kobieca zazdrosc.
        • madfashion Re: pytanie do dziewczyn 25.04.06, 20:41
          Nie sądzę, żeby mój facet chciał oglądać takie pierdoły...
          Jak będzie chciał obejrzeć się za ładną dziewczyną, to więcej znajdzie ich na
          ulicy.. więc w czym problem? :)
          • Gość: sisley Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:51
            a ja wim... nie wiem, one tam zrobione na maksa, wypindrzone i lataja prawie
            gole, zazdrosna jestem strasznie tak ogolnie a ze ta kiczowata impreza sie
            zbliza to sie tak tylko pytam, w sumie nie wiem czy on by to tak sam z siebie
            ogladal czy nie. A poniewaz organizowane to jest w warszawie, to jakbyscie
            mialy okazje to poszlybyscie z chlopakiem do kongresowej na taka impreze?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka